Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Οι Ρώσοι ενισχύουν την ιδέα αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου - Τι θα λέγατε για ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων σε μια αυτόνομη Β. Ήπειρο;


Ο αρθρογράφος Rben Llalla της μεγαλύτερης Αλβανικής εφημερίδας"Shqip", υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι ενισχύουν την ιδέα αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, προκειμένου να εξισορροπηθεί η κατάσταση από την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία. Γράφει χαρακτηριστικά: "Εάν οι Έλληνες έχουν ευαισθησίες για τους τάφους και λένε ότι καταστράφηκαν αυτοί της Κορυτσάς, τότε γιατί κατέστρεψαν τους τάφους των Εβραίων και της Βουλγαρικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν Πανεπιστήμιο; Η ιδέα της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, ενισχύεται από τους Ρώσους ως αντίποινα για την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.

Μετά την αναβολή της απογραφής πληθυσμού οι Έλληνες τυπώνουν ερωτηματολόγια για να καταγράψουν μόνοι τους τους Έλληνες της Αλβανίας, χωρίς ίχνος σεβασμού του εθνικού και διεθνές δικαίου.Το όνειρο των Ελλήνων για την απόσχιση του νότου της Αλβανία δεν έχει σβήσει και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πραγματοποιήσουν τη Μεγάλη Ιδέα".


eglimatikotita

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Κας ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΗ Άμφισσας.


ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΑΚΗ
       ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΛΑ.Ο.Σ
ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ : Τον Αξιότιμο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  Κύριο Ανδρέα Λοβέρδο .

ΘΕΜΑ : ΚΑΠΗ Άμφισσας.

     Είναι γνωστό ότι το παράρτημα του ΙΚΑ Άμφισσας δεν είναι στελεχωμένο με γιατρούς με αποτέλεσμα την καθημερινή ταλαιπωρία των ασφαλισμένων. Εδώ και λίγες ημέρες όμως και το τοπικό ΚΑΠΗ αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς απομακρύνανε την παθολόγο ιατρό που ερχόταν κάθε Πέμπτη απόγευμα εξυπηρετώντας πληθώρα ηλικιωμένων ασφαλισμένων, υποχρεώνοντας τους έτσι να στήνονται σε ατελείωτες ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ για να εξυπηρετούνται.


Συνεπώς ερωτάται ο Κύριος Υπουργός

1.      Ποια είναι η θέση του Υπουργείου για το συγκεκριμένο θέμα;

Η Ερωτώσα Βουλευτής                                        Αθήνα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη

ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

Απαντώντας ο Μάκης ΒορΊδης σε δημοσίευμα της Εφημερίδος το βήμα που έλεγε ότι βρίσκετε σε φλερτ με τη ΝΔ , είπε τα εξής :Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2011 

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. κ. Μ. ΒΟΡΙΔΗ
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ., Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με τίτλο "Το κρυφό φλερτ Βορίδη-ΝΔ" και παρά την υφιστάμενη στο δημοσίευμα διευκρίνιση από πλευράς μου, ότι τέτοιο φλερτ δεν υφίσταται, επισημαίνω ότι οι όποιες εκτιμήσεις και αναλύσεις περιέχονται στο ανωτέρω δημοσίευμα, δεν με αφορούν και αντιθέτως με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία ουδεμία σχέση έχω».


Pravda Scenarios : o 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος το 2011;


Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΑΒΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ,ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ», ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ...
 ΛΙΒΑΝΟΥ.
«ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»



Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!
Το άρθρο, δεν δημοσιεύτηκε τυχαία, αλλά προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για μέρες πολέμου και θριάμβου, για μέρες της «Αικατερίνης της Μεγάλης» και του «Μεγάλου Πέτρου», μια και η «άρκτος» έχει ζωντανέψει για τα καλά και δεν ανέχεται πια τα «χάρτινα» παιχνίδια των Αμερικάνων και των «Σακαασβίλιδων», ούτε τις συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες(αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο) που μυρίζουν «Άγκυρα», διεθνές πλέον κέντρο προστασίας του Ισλαμισμού και τροφοδότη των Τσετσένων, Κοσσοβάρων, Αλβανών, Βοσνίων, και άλλων ισλαμιστών! Πρόκειται για τη μεγάλη αναμέτρηση του - Ορθοδόξου κυρίως - Χριστιανισμού με το Ισλάμ, πριν χαθεί με τη συστηματική προώθηση ισλαμιστών «μεταναστών», κάθε δυνατότητα ανάσχεσης ενός μαθηματικά προδιαγεγραμμένου θανάτου, καθώς ...
τα σχέδια του Πανισλαμισμού, που αποκάλυψε πρόσφατα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και έθεσαν σε συναγερμό τις ξένες Πρεσβείες και κινητοποίησαν ξαφνικά την Κυβέρνηση να περιφράξει μία από τις «τρύπες» του Έβρου, έκαναν επιτακτική την ανάγκη Ελλαδο-Ισραηλινο-Κυπρο-Ρωσικής πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας, μπροστά στο Παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που ετοιμάζει η Τουρκία των Ερντογάν-Νταβούτογλου! Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως η αθρόα μετακίνηση μουσουλμάνων «λαθρομεταναστών» που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα το 1.000.000, είναι παρωνυχίδα μπροστά στο «τσουνάμι» μετακίνησης 200.000.000 Μουσουλμάνων που σχεδιάζεται προς Ισραήλ, Ρωσία, Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες, μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτω από τη μπαγκέτα του Αχμέτ Νταβούτογλου! Η μεγάλη αυτή μετακίνηση, που έχει ήδη αρχίσει και η Ελλάδα αισθάνεται πλέον βαριά την αφόρητη πίεσή της, ονομάζεται ωμά «Μουσουλμανικός Εποικισμός»!

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εντύπωση προκαλεί πάντως πως στην Πράβδα, δεν εμφανίζεται ολόκληρο άρθρο, που ετοιμάστηκε από τον συντάκτη του στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011 στην εφημερίδα! Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε πιο κάτω και εμπεριέχει προβλέψεις για σοβαρότατες εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδας, στα πλαίσια του Μνημονίου, με ανάμιξη της ίδιας της Ρωσίας! Ίσως γι΄αυτό κρύφτηκε! Τι γράφει όμως με λίγα λόγια στα κυριότερα σημεία η Ρωσική Εφημερίδα για το 2011, που προκαλούν ήδη παγκόσμιο σεισμό; (σημ. στις παρενθέσεις παρακάτω με τα γκρι γράμματα, είναι δικά μας σχόλια, διευκρινήσεις ή εξηγήσεις)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

 Το άρθρο διαβλέπει οικονομική εξασθένιση των ΗΠΑ λόγω της κατάρρευσης (κραχ) της Αμερικανικής Δημοτικής Αγοράς Ομολόγων(μόνο η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει έλλειμμα όσο ακριβώς και η Ελλάδα!), μεγάλες αναταραχές και Εμφύλιο Πόλεμο στο Μεξικό, που θα επεκταθεί στις παραμεθόριες αμερικανικές περιοχές και στο Τέξας (το οποίο για να προστατευθεί από το κύμα προσφύγων και εγκληματικότητας) θα κινηθεί για να [Image]κλείσει τα σύνορά του, τη στιγμή που η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνηση θα του το απαγορεύσει, ενώ θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ελέγξει τη βιομηχανία του, με πρόφαση την ποιότητα του αέρα, ώστε να βυθίσει την οικονομία του, οδηγώντας την Πολιτεία να ανακηρύξει τελικά την Ανεξαρτησία της! Θα χυθεί τότε αίμα και το Τέξας θα πολεμήσει, ειδικά όταν αρχίσουν οι συλλήψεις! Η μόνη ελπίδα της Δημοκρατίας του Τέξας θα είναι να δει ακριβώς πόση δυσαρέσκεια υπάρχει και στους υπόλοιπους της συνομοσπονδίας, αναφέρει η Πράβδα. Η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, παράλληλα με μια σύντομη σύγκρουση με το Ιράν (με σκοπό να εκφοβίσει και να κρατήσει σε αναγκαστική ενότητα τους εξοργισμένους οικονομικά Αμερικανούς πολίτες) θα τις υποχρεώσει σε αναγκαστική και βιαστική απεμπλοκή και από το Αφγανιστάν, εγκαταλείποντας ή καταστρέφοντας πλήθος πανάκριβου εξοπλισμού, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων! Επίσης η ενοποίηση της Κορέας, θα υποχρεώσει σε άλλη μια αποχώρηση τους Αμερικανούς, κάνοντας και τους Ιάπωνες να ξεχυθούν στους δρόμους για να βεβαιωθούν ότι το ίδιο θα συμβεί και εκεί (καθώς οι ΗΠΑ διατηρούν Βάσεις και 47.000 Πεζοναύτες στην Ιαπωνία)! Αυτά θα είναι τα πρώτα μεγάλα βήματα πτώσης για την αυτοκρατορία θανάτου, αλλά δεν θα είναι τα τελευταία. Καθώς(ταυτόχρονα) θα είναι απασχολημένη με την προσπάθεια να κρατήσει τον μεξικάνικο εμφύλιο πόλεμο από την πλήρη έκρηξή του στους δρόμους του Φοίνιξ και του Σαν Ντιέγκο, το Τέξας από το να γίνει ανεξάρτητο και το Νότο από την ανταρσία! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΙΙΤΩΝ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Η Σαουδική Αραβία (Σουνίτες Μουσουλμάνοι), αρχικά θα προχωρήσει μαζί με τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν (Σιίτες Μουσουλμάνοι), αλλά μετά θα αποχωρήσει, ενώ στο εσωτερικό θα αντιμετωπίσει Εξέγερση των (φιλοϊρανών) Σιιτών Μουσουλμάνων, την οποία θα αντιμετωπίσει με Γενοκτονία, όπως γράφει η εφημερίδα! (Σουνίτες - «παραδοσιακοί», εκ των μη συγγενών Χαλιφών διαδόχων του Μωάμεθ - είναι το μεγαλύτερο μέρος των Μουσουλμάνων, ενώ οι Σιίτες - «διαδοχικοί», εκ του γαμπρού του Μωάμεθ, του Αλί, τον οποίο σκότωσε κάποιος Χαλίφης - εντοπίζονται κυρίως σε Ιράκ και Ιράν… Θεωρούνται αντίπαλες μερίδες και υπάρχει μεγάλη έχθρα μεταξύ τους. Έτσι εξηγείται ότι η Σαουδική Αραβία θα συμπράξει με τις ΗΠΑ εναντίον των Σιιτών του Ιράν, πράγμα για το οποίο θα αντιμετωπίσει εξέγερση των δικών της Σιιτών…)

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ

Η οικονομική και πολιτική εξασθένιση επίσης της Αγγλίας θα είναι τέτοια, με πολύ σοβαρές ταραχές και πτώση τελικά της Κυβέρνησης, ώστε οι Αργεντινοί (αναβαπτισμένοι από το σοκ του ΔΝΤ) θα ορμήσουν και θα ανακαταλάβουν τα περίφημα νησιά Φώκλαντ, γύρω από τα οποία υπάρχουν πολύ μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Μέσα σε αυτό το κλίμα της εξασθένισης των παραπάνω χωρών πρωταγωνιστών αλλά και την Κίνας, αναδύονται η Βραζιλία και η Αργεντινή, που πλήρως αποστασιοποιημένες έτσι κι αλλιώς από τις ΗΠΑ, έχουν ήδη σπεύσει (από το Δεκέμβριο του 2010) να αναγνωρίσουν επισήμως Παλαιστινιακό Κράτος (όπως έκανε και η Βολιβία και η Χιλή και ανακοίνωσε πλέον τώρα και το Περού, οπλίζοντας τη βόμβα)! ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ-ΙΣΡΑΗΛ Οι αναγνωρίσεις θα δημιουργήσουν κλίμα τελικής αναμέτρησης, με τη Χεζμπολάχ να ξεκινά πόλεμο κατά του Ισραήλ, με την υποστήριξη Ιράν, Συρίας και κυρίως της Τουρκίας που θα την χρηματοδοτήσει, με αποτέλεσμα ισραηλινοί πύραυλοι να χτυπήσουν μαζικά το Λίβανο, με πολλά θύματα και ιδίως αμάχους! Ταυτόχρονα θα υπάρξει μεγάλη πίεση στους Παλαιστινίους και τη Γάζα! (Νέα εξέλιξη, καθώς με τρομερή ταχύτητα τρέχουν τα γεγονότα, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου: ήδη στο Λίβανο τα ηνία της εξουσία παίρνει η φιλοϊρανική Χεζμπολάχ, ενώ ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα ζητά από όλους τους Παλαιστινίους να ξεσηκωθούν) ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Θα γίνει τότε μεγάλη κλιμάκωση, καθώς θα εμπλακεί άμεσα πια και φανερά η Τουρκία του Ερντογάν (με την ισλαμική πολιτική της, που ήδη έχει «μπερδευτεί» στην υπόθεση της Γάζας, με απολογισμό εννέα Τούρκους νεκρούς από ισραηλινά πυρά, αλλά και αρκετούς τραυματίες)Η εμπλοκή, γράφει το άρθρο, θα αρχίσει από τη θάλασσα και τον αέρα και θα συνεχιστεί με προέλαση χερσαίων Τουρκικών Δυνάμεων στο Λίβανο, οι οποίες ταυτόχρονα θα εκδιώξουν τους Χριστιανούς του Λιβάνου, πράγμα που θα εκληφθεί σαν προσπάθεια ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (πράγμα που [Image]προβλέπουν τα τουρκικά σχέδια, όπως αποκάλυψε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ) Το Ισραήλ θα πάθει μεγάλες καταστροφές στις παραμεθόριες περιοχές, ενώ μεγάλες θα είναι οιαπώλειες στο Νότιο Λίβανο και τα Παλαιστινιακά Εδάφη!

ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) Τότε θα βρουν την ευκαιρία οι Κούρδοι να προχωρήσουν σε σωρεία επιθέσεων στην ανατολική και κεντρική Τουρκία (γεγονός που ισοδυναμεί όπως είναι λογικό με δυσβάστακτο Εσωτερικό Πόλεμο)!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτόχρονα οι Έλληνες της Κύπρου θα βρουν την ευκαιρία να στραφούν εναντίον των Τούρκων κατακτητών του Αττίλα στο βορρά, ενώ η Τουρκία θα απαντήσει με σφοδρότατο βομβαρδισμό κατά των αμάχων! (Εάν τοποθετηθούν εγκαίρως οι S-300 ήS-400 πλέον δεν θα μπορέσει να πλησιάσει ούτε μύγα… Η μη τοποθέτηση των αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών S-300 στην Κύπρο επί Σημίτη λόγω της «πίεσης» Τούρκων και Αμερικανών, ήταν εθνικό έγκλημα, ισοδύναμο με την απόσυρση της Ελλαδικής Μεραρχίας επί Χούντας! Οι ρωσικοί αυτοί πύραυλοι, έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν και να καταρρίπτουν τα τουρκικά αεροπλάνα από τη στιγμή της απογείωσής τους από τα κοντινά τουρκικά αεροδρόμια και πριν καν εγκαταλείψουν το χερσαίο χαλί της γείτονος. Αποτελούν δηλαδή την απόλυτη αντιεροπορική-αντιπυραυλική ομπρέλα για τη Μεγαλόνησο, πράγμα που είναι ζωτικό για την έκβαση της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση αδυναμίας αεροπορικής στήριξης από την Τουρκία, η Εθνοφρουρά θα πετάξει τον Αττίλα στη θάλασσα με ταχύτητα αστραπής!)

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ

Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης! Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη! Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της. Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας! Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία! Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008) Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση! Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

H Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών! Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)

 ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 Η Ρωσία λοιπόν το 2011 θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους! Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (εν. στον πόλεμο)! (Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας - Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας… Αλλά και από την άλλη, στο κάτω θέρετρο του Πολέμου, εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν ΝΑΤΟ σημαίνει ΗΠΑ και ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ; Σημειώνουμε πως στο μικρό Ισραήλ ζουν χιλιάδες Εβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και «προστασίας» η Ρωσία από κάθε τρίτη (ισλαμική) απειλή… Αυτό «μεταφράζεται» σε «δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής ή επέμβασης»…) Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο! Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει.

5 + 2 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (Εκ των παραπάνω, συνάγεται ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει πέντε εξωτερικούς πολέμους, έναν ανταρτοπόλεμο αντίστασης και έναν εσωτερικό ανταρτοπόλεμο ταυτόχρονα, από Ισραήλ, Ρωσία, Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Χριστιανούς του Λιβάνου και Κούρδους. Η Ρωσία λοιπόν θα έχει εμπλακεί υπέρ του Ισραήλ και κατά των Τούρκων σε τρίτη χώρα, στο Λίβανο, στο Νότιο Μέτωπο, γεγονός που θα ωθήσει την Κύπρο σε άμεση επίθεση κατά των Τούρκων κατακτητών του βορείου τμήματος της Νήσου, κατάσταση που με τη σειρά της θα φέρει εμπλοκή της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας κατά της Τουρκίας, ωθώντας πλέον τη Ρωσία να χτυπήσει κατευθείαν την ίδια την Τουρκία από το Βόρειο Μέτωπο, από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ και οι Κούρδοι θα χτυπούν εσωτερικά)




ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Β. ΚΥΠΡΟΥ ΙΜΒΡΟΥ – ΤΕΝΕΔΟΥ

Kαι παρακάτω συνεχίζει το άρθρο για τα εσωτερικά της Τουρκίας: Η Τουρκία, που η οικονομία της βρίσκεται ήδη στο βούρκο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πέντε Πολέμους ταυτόχρονα και θα καταρρεύσει άμεσα! Οι Στρατιωτικοί θα συλλάβουν και θα εκτελέσουν γρήγορα τους περισσότερους από το κυβερνών κόμμα και το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ θα ολοκληρώσουν τους όρους της Ειρήνης και της απόσυρσης στρατευμάτων με τους Ισραηλινούς, Έλληνες, Βουλγάρους,(τους Χριστιανούς) του Λιβάνου και τους Ρώσους! Θα δοθεί έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στους Κυπρίους να αποκτήσουν το έδαφος της βορείου Κύπρου (κατεχόμενα)!
 Το Κουρδικό Ζήτημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τακτοποιηθεί και θα «αλέθει» τους Τούρκους για την επόμενη δεκαετία! Η Ελλάδα θα κερδίσει επίσης μερικά νησιά-κλειδιά στα σύνορα (εν. Ίμβρο, Τένεδο)!
Τέλος, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι που θα έχουν απελαθεί (από την Ελλάδα) θα δημιουργήσουν νέες πονοκεφάλους για τους Τούρκους στρατιωτικούς!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ – ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΣΣΟΒΟΥ

Η Σερβία θα βρεθεί πρώτα σε λαϊκή Επανάσταση! Το Ριζοσπαστικό Κόμμα, καθώς και άλλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των φιλοβασιλικών, θα καταλάβουν την εξουσία και τη Σερβία θα αρχίσει να στρέφεται προς τη Ρωσία! Αυτό δεν θα γίνει απόλυτα, παρά μόνο μετά το ελληνικό πραξικόπημα, την ανάληψη της εξουσίας από το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο και την ενδυνάμωση της δικής τους συμμαχίας με τη Ρωσία. Δημιουργείται έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία, με εξασθενημένες τελείως τις ΗΠΑ και τη Βρετανία και το ΝΑΤΟ απρόθυμο να αιμορραγεί για Μουσουλμάνους, ιδιαίτερα από πλευράς Γάλλων και Γερμανών, η Σερβία να επανακτήσει το Κοσσυφοπέδιο, αποβάλλοντας τους Αλβανούς (Ισλαμιστές) κατακτητές!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ (Σαράντα Εκκλησιές)

Οι βουλγαρικές ελίτ, αν και προσανατολισμένες σε ΗΠΑ και ΕΕ, πρόκειται να συρθούν με λαϊκή συναίνεση, σε έναν πόλεμο με την Τουρκία! Αν και αυτό από μόνο του δεν θα είναι συγκλονιστικό, η συνέχεια θα τους αναγκάσει να φύγουν μακριά από το ΝΑΤΟ και τις υπό εξαφάνιση ΗΠΑ, προς την ανακάμπτουσα περιφερειακή δύναμη της Ρωσίας και κατόπιν επίσης στη Γερμανία, ως αντίβαρο και περαιτέρω σύμμαχο της Ρωσίας. Αν και οι βουλγαρικές μάχες δεν θα είναι μαζικές, σε αυτόν τον πόλεμο θα αποκτήσουν ορισμένα τμήματα της τουρκικής Θράκης, ως τουρκική παραχώρηση για τον τερματισμό της συμμετοχής της Βουλγαρίας (στον πόλεμο). Το Kirklareli (Σαράντα Εκκλησιές) και η γύρω περιοχή, θα περάσει στα βουλγαρικά χέρια!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γερμανία θα συσφίξει τις σχέσεις τις με την Ρωσία, θα παραμείνει οικονομικά σταθερή, ενώ κατά τον αρθρογράφο θα συμβεί μία τουλάχιστον τρομοκρατική ενέργεια εκεί, με σοβαρές επιπτώσεις στους Μουσουλμάνους!

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ

 Όσον αφορά τις Κορέες, η Νότια Κορέα θα επιτύχει την ενοποίηση, μετά από σφοδρή πολεμική σύγκρουση με την Βόρεια Κορέα, που απομονωμένη στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά θα καμφθεί, αφού επιχειρήσει να ρίξει ατομική βόμβα στη Σεούλ, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή!

ΙΤΑΛΙΑ – ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ

Η απέλαση των Αφρικανών, θα φέρει την Ιταλία πρώτα σε διπλωματική και στη συνέχεια, ενδεχομένως σε στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Λιβύη! Προβλέπεται επίσης αποδυνάμωση του Μπερλουσκόνι και τελικά αντικατάστασή του.
ΣΟΥΗΔΙΑ - «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Μεγάλες ταραχές διαβλέπει το άρθρο της Πράβδα στη Σουηδία, με ένα σχεδόν «εμφύλιο» πόλεμο να κηρύσσεται ανάμεσα σε Σουηδούς και ισλαμιστές μετανάστες, καθώς και τρομοκρατικές ενέργειες.


ΙΣΠΑΝΙΑ

 Η οικονομία της Ισπανίας θα συνεχίσει να καταρρέει, με αποτέλεσμα μια ισχυρή στροφή προς τα δεξιά και μια αυξανόμενη προσπάθεια για την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ.

ΚΟΥΒΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ - ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Ο Κάστρο τελικά θα ανακαλύψει ότι υπάρχει Θεός και δεν έχει καλό παιδί (τον Κάστρο). Ο Ραούλ θα παραιτηθεί. Μια δημοφιλής εθνικιστική, αλλά ακόμα σοσιαλιστική Κυβέρνηση θα αναλάβει, με ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Η οικονομία της Κούβας θα αρχίσει να ανακάμπτει, αλλά δεν θα είναι η αμερικανική παιδική χαρά μαφιών που ήταν. Ωστόσο, οι Κουβανοί στη Νότια Φλόριντα πρόκειται να ξεκινήσουν να ανεμίζουν τη σημαία της Κούβας και να απαιτήσουν αυτονομία για την Κούβα Del Norte, πραγματικά γρήγορα.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

 Η Ιαπωνία θα κάνει ό, τι έχει κάνει κατά το μεγαλύτερο μέρος τα τελευταία 20 χρόνια: θα παλεύει μέσα, προσπαθώντας να κρατήσει την ατελείωτη ύφεσή της από το να επιδεινωθεί. Οι σοσιαλιστές στην εξουσία, θα φέρουν περαιτέρω μπέρδεμα στην εξωτερική πολιτική της Ιαπωνίας, που θα κρατήσει την ένταση με τη Ρωσία υψηλή, αντί να εργάζεται για τα αμοιβαία οικονομικά οφέλη.

ΚΙΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ –ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Με 64 εκατομμύρια πολυτελή διαμερίσματα άδεια, ολόκληρες πόλεις χτισμένες χωρίς λόγο, άνευ αξίας αφθονία επενδύσεων και μια βιομηχανία που είναι κτισμένη για να μην κάνει κέρδη ή να μην επαρκεί για την κάλυψη καν των δαπανών της, αλλά για να κρατήσει τους αγρότες απασχολημένους και έξω από τους δρόμους, ένα οικονομικό τσουνάμι της, θα κάνει ακόμη και τις παράλογες δουλειές που τρέχουν σε Αμερική και Ηνωμένου Βασίλειο να μοιάζουν λογικές. Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται η Κίνα να πατάξει και να σταματήσει τους αγρότες που διαμαρτύρονται!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΥΦΕΣΗ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Αυστραλία πρόκειται να υποστεί οικονομικές υφέσεις, με επίκεντρο τις εξαγωγές, καθώς η οικονομία της Κίνας καταρρέει μέσα στις καταιγίδες που χτυπούν το γουάν. Η Αυστραλία θα υποφέρει επίσης τουλάχιστον μία, ίσως δύο, μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις!

 ΙΝΔΙΑ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Στην Ινδία οι εσωτερικές εντάσεις ανάμεσα σε Μαοϊστές και Ισλαμιστές θα παραμείνουν περίπου οι ίδιες, με κάποιεςτρομοκρατικές ενέργειες. Το Κασμίρ θα συνεχίσει να βράζει, αλλά δεν θα βράσει. Η Ινδία θα συνεχίσει να αυξάνει τις οικονομικές σχέσεις της με τη Ρωσία και να ενισχύει τις στρατιωτικές της, για τουςεπερχόμενους πολέμους με την Κίνα.

ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Το Πακιστάν θα είναι παγιδευμένο στο δικό του, μεσαίου βαθμού εμφύλιο πόλεμο και τις φυσικές καταστροφές και θα είναι(επομένως) απασχολημένο για να υποστηρίξει οτιδήποτε εναντίον της Ινδίας.

 ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΔΙΩΓΜΟΣ ΛΕΥΚΩΝ

προκαλέσουν μεγάλη ένταση. Θα πρόκειται για αγώνα πολέμου και Γενοκτονίας! Αυτό θα είναι το τελευταίο έτος, που οι «φωτισμένοι» Νέγροι της Νότιας Αφρικής και η απέχθειά τους για τους δυτικούς (δυνάστες), έχουν αποφασίσει να ξεφορτωθούν την "κακή" λευκή παρουσία άπαξ και δια παντός! Αυτή είναι η χρονιά που οι Νοτιοαφρικανοί βλέπουν την τελευταία τους λάμψη και ελπίδα, τρέχοντας να σώσουν τη ζωή τους ή να πεθάνουν στην καταπολέμηση αυτών των αγρίων. Στην ουσία, όλα όσα έκαναν τη Ν. Αφρική διαφορετική και ευημερούσα, τελικά θα εγκαταλειφθούν και (η χώρα) θα καταστεί πλήρως ουρητήριο, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία της Αφρικής… (κατά το άρθρο)

ΝΙΓΗΡΙΑ- ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Μια άλλη περίπτωση (χώρας) με κατεύθυνση προς την οικονομική τήξη και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτή η σύγκρουση θα καθορίσει ποιος στέκεται από πάνω: Χριστιανός ή Μουσουλμάνος. Και με λίγη τύχη θα επιλέξουμε να βοηθήσουμε τους Χριστιανούς, (σημειώνει ο αρθρογράφος, εκφράζοντας το παράπονό του, για το παρόμοιο ζήτημα του Σουδάν, όπου μέχρι πρότινος στηριζόταν ενάντια σε κάθε λογική ο βορράς των Μουσουλμάνων από το Κρεμλίνο).

ΣΟΥΔΑΝ

Με την ελπίδα φέτος ότι θα δούμε επιτέλους τη μοιρασιά αυτού του Φρανκενστάιν, σε έναν ανεξάρτητο Χριστιανικό Νότο και έναν φτωχό, σε πόρους, έρημο Ισλαμικό Αραβικό Βορρά, γράφει σχετικά με τη χώρα αυτή η Πράβδα. (Ήδη ολοκληρώθηκε το Δημοψήφισμα του Νότου, που επέλεξε δημιουργία ανεξάρτητου Χριστιανικού Κράτους στο Νότιο Σουδάν).

ΣΟΜΑΛΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

 Η Ισλαμική Πολιτοφυλακή άλλη μια φορά θα κυβερνήσει τη Σομαλία και η πειρατεία θα συνεχίσει να αυξάνεται. Θέτοντας έτσι σε ετοιμότητα τις ρωσικές και τις άλλες εθνικές ναυτικές δυνάμεις για να αρχίσουν επίθεση στα παράκτια(σομαλικά) λιμάνια, αρχικά για την «καταδίωξη» των πειρατών και στη συνέχεια απλά ως ένα μέτρο, για να κρατηθούν αυτά τα καθάρματα υπό έλεγχο. Η Αιθιοπία θα είναι και πάλι αναγκασμένη να εισβάλει (όπως το 2007 υπό την πολιτικοστρατιωτική κάλυψη των ΗΠΑ) και η Κένυα επίσης θα αναγκαστεί να αναμιχθεί. Αυτά (τα γεγονότα) θα είναι αιματηρά και άσχημα… , η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα αντιμετωπίσει μια οικονομική καταστροφή, με ολοκληρωτική κατάρρευση των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου και οικονομική ύφεση της Κίνας! Μικρότερα έθνη που εξαρτώνται από αυτές τις τρεις χώρες, όπως η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, η Αυστραλία και άλλα, θα βλέπουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται ως την άκρη του γκρεμού, αν και τελικά δεν θα πέσουν σε αυτόν.
Άλλα πάλι έθνη, όπως η Νιγηρία, η Σομαλία, το Σουδάν, η Νότια Αφρική και το Μεξικό θα αντιμετωπίσουν τον τελικό Αρμαγεδδώνα τους, γινόμενα έθνη μόνο κατ 'όνομα (όπως είναι ήδη ακριβώς η Σομαλία).

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ Τέλος το 2011, θα είναι (όπως είδαμε) το έτος μιας σειράς πολέμων:

Αργεντινή εναντίον Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η Αργεντινή, με ελάχιστη σύγκρουση, θα πάρει τα Φώκλαντ. Ισραήλ εναντίον Χεζμπολάχ και Τουρκίας, ένας πόλεμος με μαζικές απώλειες αμάχων και ως συνήθως, λίγα συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Τουρκία εναντίον Αράβων παρτιζάνων, Κούρδων, Κυπρίων (Ελληνοκυπρίων), Ελλήνων(Ελλαδιτών), Βουλγάρων, Σέρβων μισθοφόρων και τέλος της Ρωσίας. Αυτό θα καταλήξει σε μια τουρκική ήττα και σε στρατιωτικό πραξικόπημα κατά της ισλαμικής κυβέρνησης(Ερντογάν – Νταβούτογλου).
Στις Κορέες, όπου η Νότια Κορέα θα θεσπίσει επιτέλους μια ενοποίηση της χερσονήσου σύμφωνα με τους κανόνες της.
Στη Σομαλία, που θα δει τις επιθέσεις από διάφορες ναυτικές δυνάμεις του κόσμου και την εισβολή της Αιθιοπίας και της Κένυας.
Στο Αφγανιστάν, με την συνολική απόσυρση των ξένων στρατευμάτων και μια ανανέωση αναρχίας και εμφυλίου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη δεκαετία ή και περισσότερο, με την Ινδία, τη Ρωσία, το Ιράν και το Πακιστάν να διασφαλίζουν ότι καμία εκ των φατριών ή φυλών δεν θα επικρατήσει σε εκείνη την κόλαση. Πόλεμος στον Περσικό Κόλπο, που θα ξεκινήσει γρήγορα από την ετοιμοθάνατη αμερικανική αυτοκρατορία, η οποία σύντομα θα αποσυρθεί, με τα κράτη του Κόλπου να μπαίνουν σε μία παρατεταμένη σύγκρουση, μαζεύοντας πλούτη από την τιμή του πετρελαίου, ενώ οι λαοί τους θα αιμορραγούν και θα πεθαίνουν. Τέλος, οι ίδιες οι ΗΠΑ, θα κατέβουν το πιθανότερο σε έναν εμφύλιο πόλεμο με τη νεόκοπη Δημοκρατία του Τέξας και ενδεχομένως την παλιά Συμπολιτεία, καθώς και τα διάφορα καρτέλ του Μεξικό.


www.NOIAZOMAI.net
Διαβάστηκε από http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/pravda-scenarios-o-3-2011.html

ΛΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ



 
Κάποιος είπε κάποτε ότι :
"...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός..." 
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις.!
 
Y.Γ. 2ον: Νόμος των Μ.Μ.Ε. Όταν κάποιος ή κάτι προβάλλεται εντόνως τότε κάτι "βρωμάει". Ο Λάκης και οι συν αυτώ (Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδάκης, κλπ.) λειτουργούν ως ανακουφιστικές βαλβίδες της αγανάκτησης του λαού. "Να ρε, κάποιος τους τα λέει χύμα" σκέφτεται από τον καναπέ του ο σύγχρονος νεοέλληνας και αδρανεί ακόμη περισσότερο. Όλοι αυτοί είναι γρανάζια του συστήματος!!! Απόδειξη,  ότι τόσα χρόνια που αυτοί τάχα "ωρύονται" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!  
Πραγματική αντίσταση είναι να μην υποκύπτουμε στα μηνύματα των Μ.Μ.Ε. Να μην αγοράζουμε π.χ. διαφημιζόμενα προϊόντα διότι ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε το κόστος των διαφημίσεων. Να μην συμμορφωνόμαστε με καμμία προσταγή: εμβολιασμοί, δάνεια, συλλογή αποδείξεων, πιστοποιημένα προϊόντα "για το καλό μας" κλπ. ΟΛΑ αυτά είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ προκειμένου οι εξουσιαστές να απεργάζονται την περαιτέρω υποδούλωσή μας.
ΦΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 

ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ 24

10445 ΑΘΗΝΑ

ΚΙΝ. 6932855561
ΤΗΛ. 2108311851

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το κοκκινέλι σώζει την Αράχωβα


ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ www.theinsider.gr

arahova
Την ειπαν Μυκονο της Στερεας Ελλαδας. Στους προποδες του Παρνασσου και κοντα σε φιν φον χιονοδρομικα κεντρα, η Αραχωβα ειναι τοσο κοντα στην Αθηνα που μπορεις σε δυο ωρες να βρισκεσαι εκει. Ετσι σκεφτηκα κι εγω ενα μηνα πριν ακριβως, οταν ημουν ακομα στην Αθηνα. Απο την Αραχωβα εχω περασει πολλες φορες μικρη. Δε θυμαμαι ομως πολλα πραγματα.
Ξεκινω Δευτερα πρωϊ. Πιανει βροχη στο δρομο, αλλα εγω δε σταματω.
Βρεχει ολη μερα. Το κρυο τσουχτερο και η υγρασια με διαπερνα. Κανω το κασκολ τσεμπερι. Ψαχνω να βρω ενα μαγαζι που διαφημιζε με κολακευτικες περιγραφες ενα ταξιδιωτικο περιοδικο. Το βρισκω σε οροφο. Απογοητευση. Πως τα παρουσιαζουν ομορφα στις φωτογραφιες ενω στην πραγματικοτητα δε λενε τιποτα. Δεν υπαρχει αλλη ψυχη στο μαγαζι. Το καυτο φασκομηλο με την κανελλα ζεσταινει λιγο το μεσα μου.
Οι δρομοι σχεδον ερημοι. Ενας τυπος με παιρνει απο το μπρατσο μεσα στο μαγαζι του για να δοκιμασω τα τυρια του. Η φορμαελλα δε μου λεει τιποτα. Τα τυρια "εισαγωγης" ειναι πολυ καλυτερα. Εχει και Μετσοβονε, και ενα αμαρτωλο Μυτηλινιο λαδοτυρι.
Ψαχνω να βρω τα εστιατορια που διαφημιζε το περιοδικο. Ολα κλειστα. Ρωτω και μου λενε οτι θα ανοιξουν το βραδυ. Λαθος ωρα.
arahova2
arahova8
Πολλα ξενοδοχεια, πολλοι ξενωνες, πολλες μπουτικ. Εχουν εκπτωσεις στα απρε-σκι λογω εποχης. Ξεφευγω απο τους κεντρικους δρομους. Τα σοκκακια ειναι ομορφα πλακωστρωμενα με μια κοιτη στη μεση για να κατεβαινουν τα νερα. Στοιβες ξυλα εξω απο τα σπιτια.
arahova_11
Εχοντας προσφατα επισκεφθει ενα αλλο παραδοσιακο χωριο, ομολογω οτι η Αραχωβα με απογοητευει. Το παραδοσιακο και το συγχρονο στην αρχιτεκτονικη μπερδευονται ατσαλα.
arahova_12
Επι τελους, μυρισε τσικνα. Μια και μοναδικη ταβερνα ειναι ανοιχτη. Διπλα στο τζακι θα περασουν οι επομενες ωρες. Χτες τετοια ωρα ημουν με την Γιαννα καπου στα Μεσογεια. Σκεφτομαι οτι θελω να της πω οτι χτες τα κοψιδια ηταν καλυτερα. Τα κοκορετσια πιο ζουμερα. Καπου ομως το κοκινελλι βαζει φρενο στη διαδικασια της κριτικης καί των λογικων συνειρμων. Ο μαγαζατορας γινεται φιλος, η θρακα κανει αντιπερισπασμο στο παγωμενο ψιλοβροχο, η Αραχωβα με ομιχλη, με παγωνια, καμαρωνει στην πλαγια του Παρνασσου.
Σας φιλω γλυκα!
arahova5
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ BLOG ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΕΔΩ
http://despinarion.wordpress.com/2011/02/06/arachova/#comment-18112

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΥΤΣΑΣ



ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡOΤΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Από χθές βοούν όλα τα blogs για μία ακόμη υποχωρητική ενέργεια του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών.

Χωρίς να μπει καν στον κόπο να δώσει επίσημη δικιολογία\α, το ελληνικό ΥΠΕΞ ανακάλεσε τον Γενικό Πρόξενο Κορυτσάς Θεόδωρο Οικονόμου, πριν ολοκληρωθεί η θητεία επειδή παρώτρυνε τους βορειοηπειρώτες στην επικείμενη απογραφή να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες και όχι Αλβανοί.


Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της ελληνικής ταυτότητας των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, είναι αναφαίρετο και προκύπτει και ιστορικά αλλά και από τα δικαιώματα που έχουν από την συνθήκη παραχώρησης της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία.

Η θέση του Προξένου, προκάλεσε αντιδράσεις και η κυβέρνηση Μπερίσα ζήτησε την απομάκρυνση του Οικονόμου με τηλέφωνο που έπεσε όπως γράψανε τα blogs στην Πρεσβεία μας και η ελληνική κυβέρνηση ενέδωσε στις απαιτήσεις αλλά και τις φοβίες των Αλβανών, που ξέρουν ότι η κατοχή της Βορείου Ηπείρου τελειώνει για αυτούς.

Η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ. Ε.Β.Α.) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.) καυτηριάζουν το θέμα και για μια ακόμη φορά αισθάνονται εγκαταλελημένοι από το κράτος. Αν υποχωρούμε έτσι στους Αλβανούς, τότε καλά κάνουν οι Τούρκοι και έρχονται με τις φρεγάτες στο Σούνιο για καφέ.

Το θέμα όμως είναι ότι οι πιέσεις που οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν εκείνες του Μπερίσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr ο Μπερίσα μίλησε με την αμερικανική πρεσβεία την Τιράνων, εκείνη με τη σειρά της με την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας και η «δουλειά» έκλεισε.

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι, που φοβούνται ακόμη και τη λέξη Έλληνας, να ξέρουν ότι Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ και ακόμη και αν η ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου δεν είναι γραμμένη στα χαρτιά των Αλβανών, είναι γραμμένη στην καρδιά και το αίμα των Βορειοηπειρωτών.

Υπομονή αδέλφια και καλή σας μέρα
Λιακόπουλος Δημοσθένης

ΠΗΓΗ

Οι Τούρκοι πιστεύουν σε μια προφητεία πού προβλέπει πώς ή Κων/πολη θα ξαναπέσει κάποτε στα χέρια των παλαιών κυρίων της...!!!


Τo 1793 κυκλοφόρησε στο Λονδίνο ένα εικονογραφημένο χρονικό περιηγήσεων στην Ελλάδα πού πραγματοποιήθηκαν από τον Μάιο του 1788 ως τον Φεβρουάριο του 1789. ....

Συγγραφέας του αξιόλογου αυτοί οδοιπορικού φέρεται ένας ανώνυμος «Ιταλός τζέντλεμαν».Στον τίτλο, ωστόσο, προβάλλεται ό Άγγλος ζωγράφος και αρχιτέκτονας JAMES STUART, γνωστός από τις εργασίες (μαζί με τον συνάδελφο του REVETT) αποτυπώσεων αρχαίων αθηναϊκών μνημείων.Ό Άγγλος αρχαιολόγος JAMES MORTON PATON όμως υποστηρίζει ότι ό ανώνυμος συγγραφέας είναι ό Ιταλός ALESSANDRO BISANI.Γεγονός πάντως είναι ότι ό Ιταλός περιηγητής, ευσυνείδητος, απροκατάληπτος (κάτι ολότελα ασυνήθιστο για καθολικό), ενημερωμένος και προικισμένος με ερευνητικό πνεύμα, έδωσε ένα λαμπρό ταξιδιωτικό κείμενο. Μερικές παρατηρήσεις του μάλιστα πάνω σε καίρια προβλήματα του τότε Ελληνισμού είναι πολυσήμαντες.
Ευρισκόμενος λοιπόν τον Νοέμβριο του 1788 στην Κωνσταντινούπολη το βιβλίο αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
"Στην Κωνσταντινούπολη έχει την ευκαιρία να διαπίστωση την παρακμή τής οθωμανικής αυτοκρατορίας και τις συνέπειες του δεσποτισμού. Και δεν θεωρεί πια δύσκολη την αποκατάσταση του ελληνικού έθνος.«Οι Τούρκοι πιστεύουν σε μια προφητεία πού προβλέπει πώς ή Κωνσταντινούπολη θα ξαναπέσει κάποτε στα χέρια των παλαιών κυρίων της. Αν δεχθούν ένα δυνατό πλήγμα ή προφητεία μπορεί να εκπληρωθεί. Οι Έλληνες συμπαθούν τούς ομόδοξους Ρώσους και απ’ αυτούς περιμένουν την απαλλαγή από την τυραννία. Από την άλλη μεριά οι Τούρκοι είναι εξαντλημένοι, οι φόροι μεγαλώνουν, οι καταπιέσεις πολλαπλασιάζονται, οι επιδημίες θερίζουν κάθε χρόνο. Σχεδόν πάντοτε ακολουθεί πόλεμος και τα στρατεύματα δεν πληρώνονται. Όλα αυτά ευνοούν την Ρωσία. Μόνο πού άλλα έθνη θέτουν φραγμούς στις φιλοδοξίες της. Ωστόσο μια πραγματικά γενναιόψυχη και ανθρωπιστική συνεργασία με την αυτοκράτειρα θα μπορούσε να αποδιώξει τούς Τούρκους από την Ευρώπη και να ελευθέρωση τούς Έλληνες αποδίδοντας τους ανεξαρτησία και αυτοκυβέρνηση. Τότε θα έβλεπε κανείς αυτό το λαό να αφυπνίζεται από το λήθαργο όπου τον έχουν βυθίσει αιώνες δουλείας και ν’ αναφαίνεται αντάξιος των προγόνων του. Μ’ όλα αυτά ή διάβρωση του σύγχρονου κόσμου είναι τόσο βαθιά πού φοβάμαι ότι αυτό το σχέδιο πού αποβλέπει στην απελευθέρωση των Ελλήνων δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Κυρίως επειδή μερικά έθνη, από τον ανόητο φόβο του εμπορικού ανταγωνισμού των Ελλήνων, δεν θα επιτρέψουν ποτέ σ’ αυτό το λαό να γίνει ανεξάρτητος, για να μη τούς ξεπεράσει, όπως ακριβώς οι αρχαίοι πρόγονοι του είχαν ξεπεράσει όλους τούς συγχρόνους τους».

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΤΟ 1788!! 
 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


Εικόνα
Ερευνητές από την σχολή Αρχαιολογίας και Αρχαίας Ιστορίας του πανεπιστήμιου tou Leicester ισχυρίζονται πως βρήκαν τη λύση σε ένα μυστήριο 2.700 ετών τo οποίο σχετίζεται με το Μαντείο των Δελφών. Το αίνιγμα στο οποίο αναζητούσαν λύση οι ερευνητές ήταν το πως οι άνθρωποι στην αρχαία Ελλάδα και τη Μεσόγειο γενικότερα έρχονταν από όλες τις περιοχές τη συγκεκριμένη ημέρα του έτους που το Μαντείο λειτουργούσε.

Με άλλα λόγια πως ήταν δυνατόν να γνωρίζουν ποια ημέρα να έρθουν, τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο κοινό ημερολόγιο για όλες τις περιoxές.Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν, μελετώντας αρχαία χειρόγραφα, ήταν πως ο μόvos τρόπos για να γνωρίζουν την ακριβή ημέρα που το Μαντείο χρησμοδοτούσε, ήταν να παρακολουθούν την κίνηση ορισμένων άστρων στον ουρανό. Οι ερευνητές παρατήρησαν πως ο αστερισμος του Δελφινιού αναδυόταν στον ανατολικό ορίζοντα στα τέλη Δεκεμβρίου και τις αρχές Ιανουαρίου, την περίοδο δηλαδή που κάποιες πόλεις θυσίαζαν στον Δελφίνιο Απόλλωνα. Όμως, το πρόβλημα ήταν ότι το Μαντείο των Δελφών δεν χρησμοδοτούσε τον Ιανουάριο αλλά ένα μήνα αργότερα.


Η λύση όμως ήρθε παρατηρώντας ότι οι ψηλοί βράχοι που υψώνονται στην περιοχή των Δελφών καθυστερούν την ανατολή των άστρων του Δελφινιού κατά ένα μήνα.Όποιοι δήλωσαν οι ερευνητές, το προτέρημα αυτού του συστήματος υπολογισμού με βάση την ανατολή συγκεκριμένων αστεριών ήταν πως μπορούσε να χρησιμοποιείται από όλους τους κατοίκους της Μεσογείου, οι οποίοι γνώριζαν πότε να επισκεφθούν τους Δελφούς δίxωs να γνωρίζουν ποια μέρα ήταν σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο της περιοχής των Δελφών. 

ΠΗΓΗ

Ακόμη μια ασαφής έρευνα για τις συνέπειες των κινητών στον εγκέφαλο


Ακόμη μια έρευνα αποδεικνύει ότι υπάρχουν επιπτώσεις των κινητών στον εγκέφαλο, χωρίς να καταφέρνει ωστόσο να αποδείξει τη συσχέτιση της χρήσης κινητών με τον καρκίνο του εγκεφάλου.
Συγκεκριμένα η έρευνα απέδειξε ότι ο μεταβολισμός της γλυκόζης, δηλαδή η χρήση σακχάρου, που αποτελεί ένδειξη για την εγκεφαλική δραστηριότητα, αυξάνει στους ανθρώπους που μιλάνε για ώρα στο κινητό τους. Ο μηχανισμός μέσω του οποίου επηρεάζεται ο μεταβολισμός σε τοπικό επίπεδο, δεν είναι ξεκάθαρος.
Η χρήση κινητών τηλεφώνων έχει αυξηθεί δραματικά από τη δεκαετία του ΄80 και σήμερα περίπου 5 δισ. συσκευές χρησιμοποιούνται διεθνώς. Μερικές επιδημιολογικές μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβολία των κινητών με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του εγκεφάλου. Ωστόσο μεγάλη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δεν κατέληξε σε οριστικό συμπέρασμα.

Οι ερευνητές των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, μελέτησαν ομάδα 47 ανθρώπων που μιλούσαν επί 50 λεπτά έχοντας ένα ενεργοποιημένο κινητό στο ένα αυτί τους και ένα δεύτερο απενεργοποιημένο κινητό στο άλλο. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στην πρώτη περίπτωση καταγράφηκε αύξηση 7% στο μεταβολισμό στις περιοχές του εγκεφάλου που βρίσκονται πιο κοντά στην κεραία της συσκευής.
Δεν κατάφεραν ωστόσο να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το κατά πόσο τα κινητά μπορεί να προκαλούν καρκίνο. “Αυτή η μελέτη κατά κανένα τρόπο δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Αυτό που δείχνει είναι ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ευαίσθητος στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από την έκθεση στα κινητά”, δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας, Νόρα Βόλκοφ.

Για ενδιαφέροντα ευρήματα, τα οποία όμως θα πρέπει να ερμηνευτούν με επιφύλαξη, έκαναν λόγο άλλοι επιστήμονες, επισημαίνοντας ότι, αν και είναι άγνωστη προς το παρόν η βιολογική σημασία του αυξημένου μεταβολισμού στον εγκέφαλο από την έκθεση στα κινητά, πρέπει να γίνουν περαιτέρω μελέτες.
Ο καθηγητής Πάτρικ Χάγκαρντ του University College του Λονδίνου είπε ότι τα αποτελέσματα της νέας μελέτης δείχνουν μια άμεση επίδραση του σήματος του κινητού στην εγκεφαλική λειτουργία, όμως μεταβολές ακόμα μεγαλύτερου εύρους μπορεί να συμβούν στον εγκεφαλικό μεταβολισμό λόγω φυσικών αιτιών, ακόμα κι όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται. Θα πρέπει όμως, πρόσθεσε, να εξεταστούν οι τυχόν συνέπειες για την υγεία, αν και νέες μελέτες επιβεβαιώσουν ότι τα σήματα των κινητών επιδρούν άμεσα στον μεταβολισμό του εγκεφάλου.
Οι ερευνητές των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου (JAMA).

www.enet.gr

Να πως τα φάγαμε όλοι μαζί. Λαβύρινθος η ζωή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και βγήκε off shore!

Δεν "μπαλώνεται" με τίποτα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.

Πανάκριβα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία, απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απο μισθό του υπουργού και με τη βουλευτική του αποζημίωση...


Πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ. ευρώ) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της συζύγου του o πάλαι ποτέ πανίσχυρος Ακης Τσοχατζόπουλος, παρά μία ψήφος πρωθυπουργός, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός του ιδρυτή του ΠαΣοΚ Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται οτι πλόυτισε στην κυριολεξία μέσα απο την πολιτική.

Έγραψε στην πρώην σύζυγό του, έγραψε και στην νύν, έγραψε και στην κόρη του έμπλεξε και με off shore εταιρείες....

Δωράκι για την πρώην σύζυγό του αγόρασε ο Α. Τσοχατζόπουλος στο Παλαιό Ψυχικό, αξίας 1,5 εκ. ευρώ

Επίσης αγόρασε δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 380.000 ευρώ στην οδό Κομνά Τράκα στο Πεδίον του Άρεως, το σημερινής αξίας 700.000 ευρώ διαμέρισμα της οδού Νίκης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η αξίας 350.000 ευρώ εξοχική κατοικία στον Κόρφο Κορινθίας.

Μάλιστα η ανακαίνιση της Αρεοπαγίτου ξεκίνησε με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και τελικά δαπανήθηκαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Όσον αφορά το σπίτι – 184 τετραγωνικών – στην παραλία της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, σε ένα από τα ακριβότερα σημεία της πόλης και βλέπει “πιάτο” τον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με κτηματομεσίτες η σημερινή του αξία φτάνει το 1,1 εκ. ευρώ. Το σπίτι του τρίτου ορόφου αγοράστηκε το 1996 από την κόρη του υπουργού.

Πέραν των ακινήτων στο άστυ, ο Α. Τσοχατζόπουλος διαθέτει και μία πολυτελείς βίλα παραθαλάσσια στον Κόρφο Κορινθίας για να περνάει εκεί κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές κατά τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται για ακίνητο εμβαδού 147 τετραγωνικών και εμπορικής αξίας 350.000 ευρώ. Αγοράστηκε το 1994 και ανήκει σε αυτόν και την πρώην συζυγό του εξ ημισείας.
Ο μικρός πεζόδρομος της οδού Κομνά Τράκα φαίνεται να είναι ο δεύτερος αθηναϊκός πεζόδρομος στον οποίο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμπίπτει με την offshore εταιρεία Torcaso Investments Limited, που κατείχε για δύο χρόνια την ιδιοκτησία της τωρινής του οικίας στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Μεσοτοιχία με το «διανυκτερεύον» διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Κομνά Τράκα 3 στα Πατήσια, που σήμερα ανήκει στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται πενταώροφο κτίριο γραφείων που μέχρι το 2007 -οπότε και πουλήθηκε στη Μονή Βατοπεδίου για σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ- βρισκόταν στα χέρια της offshore Torcaso.

Σόι πάει το βασίλειο, στο κόλπο και οι συγγενείς...

Δύο μήνες πριν η Torcaso αγοράσει το πενταώροφο ακίνητο στη γωνία ανάμεσα στην οδό Κεφαλληνίας 45 και Κομνά Τράκα, η ιδιοκτησία Τσοχατζόπουλου στην Κομνά Τράκα 3 αγοράζεται από τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Νικόλαο Ζήγρα, ξάδερφο του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος και τη μεταβιβάζει στον πρώην υπουργό τέσσερα χρόνια αργότερα.

Σήμερα, το κουδούνι του διαμερίσματος Τσοχατζόπουλου γράφει ΛΗΘΑΙΑ.

Η εταιρεία αυτή δεν είναι άλλη από την κατασκευαστική εταιρεία ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ, που συστήθηκε το 2007 από την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και τον υιό του Αλέξανδρο.

Η ίδια εταιρεία μισθώνει όχι μόνο στην ίδια γειτονιά αλλά ακριβώς απέναντι από την ιδιοκτησία της Torcaso δύο οικόπεδα, ιδιοκτησίας Αρετής Τσοχατζοπούλου, προς 227 χιλιάδες ευρώ για δεκαπέντε χρόνια.

Μια δεύτερη κατασκευαστική, που ιδρύεται μεταξύ άλλων από την Αρετή Τσοχατζοπούλου το 2003, η ΑΤΕΦΑ ΕΠΕ, φέρνει την κόρη του πρώην υπουργού στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο με τη λογίστρια κ.Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Ομως, η κ. Λαμπροπούλου εμφανίζεται το 2002 να ενεργεί και ως αντίκλητος της Torcaso κατά την αγοραπωλησία της τωρινής οικίας του κ. Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Την ίδια χρονιά που η κ. Λαμπροπούλου εμφανίζεται ως αντίκλητος της Torcaso, πάντως, στην πολεοδομία Αθηνών κατατίθεται ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της offshore, σύμφωνα με την οποία επικεφαλής του έργου, το οποίο μετέτρεψε το μικρό νεοκλασικό της Κεφαλληνίας 45 σε υπερσύγχρονο πενταώροφο κτίριο γραφείων, εμφανίζεται ο Αστέριος Οικονομίδης.
Ο Οικονομίδης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας ARCON.

Η εταιρεία ARCON, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό της πλήθος κατασκευαστικών έργων, είναι γνωστότερη για τη συμμετοχή της στην ανακαίνιση του κτιρίου του Μετοχικού Ταμείου Στρατού στην οδό Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος άνθρωπος

Ο Οικονομίδης συμπωματικά είναι ο ίδιος άνθρωπος που πουλάει τον Μάιο του 2006 τους δύο τελευταίους ορόφους, εμβαδού 272 τετραγωνικών μέτρων της κατοικίας, στον αριθμό 60 της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι, στην κόρη του Τσοχατζόπουλου για σχεδόν 700 χιλιάδες ευρώ.

Παρόλο που η κ.Τσοχατζοπούλου αγοράζει την οικία αυτή το 2006, σύμφωνα με το συμβόλαιο υπ. αριθμ. 5975/01 τη δηλώνει ως κατοικία της ήδη από το 2001. Σύμφωνα με τα αρχεία του υποθηκοφυλακείου Αθηνών, όμως, το 2001 η κατοικία στην οδό Δεινοκράτους 60 ανήκει στην offshore εταιρεία Bluebell με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας.

Η offshore Bluebell μεταβιβάζει το 2005 την ιδιοκτησία στην οδό Δεινοκράτους στον πρόεδρο της ARCO κ. Οικονομίδη, ο οποίος σε λιγότερο από έναν χρόνο τη μεταβιβάζει με τη σειρά του στην κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Οσο για τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Bluebell;

Ο αρχικός ιδιοκτήτης της οικίας Τσοχατζοπούλου, δηλώνει ότι η μόνη του επαφή με την εταιρεία έγινε μέσω δικηγόρου που εδρεύει στο Θησείο. Ο δικηγόρος αυτός και αντιπρόσωπος της offshore Bluebell το 1998 εμφανίζεται μαζί με τον ίδιο συμβολαιογράφο σε δύο άλλες αγοραπωλησίες της οικογένειας Τσοχατζοπούλου - μία του πρώην υπουργού Τσοχατζόπουλου την ίδια χρονιά, αλλά και μία του υιού του δύο χρόνια αργότερα.

Εν τω μεταξύ ... άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι πραγματικοί δικαιούχοι των offshore εταιρειών Torcaso και Nobilis πριν από το 2006.

Οσο για τον έτερο πεζόδρομο στη ζωή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ;

Αυτές τις ημέρες, οι περίοικοι συνεχίζουν να παρατηρούν τα φώτα του «διανυκτερεύοντος» γραφείου της ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ.

Την περασμένη Πέμπτη, μάλιστα, όλοι κατάλαβαν ότι το γραφείο βρισκόταν «στο πόδι». Από την μπαλκονόπορτα του δευτέρου ορόφου μπορούσε κανείς να δει καθαρά -ώς τις 11 το βράδυ- τη φιγούρα του πρώην υπουργού να συζητά έντονα με συνεργάτες και συγγενείς.

Προσέξτε τώρα και το καλύτερο

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δήλωση «πόθεν έσχες» ο πρώην υπουργός δηλώνει ετήσιο μεικτό εισόδημα 85.000 ευρώ και η σύζυγός του 23.000 ευρώ και κοινές καταθέσεις σε τράπεζες ύψους 142.000 ευρώ.

Φτώχεια καταραμένη δηλαδή

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...!!
 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στέλνουν το χρυσό σε τράπεζες του εξωτερικού!

Έντονο προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η απίστευτη αποκάλυψη από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι σημαντικό μέρος του ελληνικού χρυσού αποστέλλεται στο εξωτερικό και φυλάσσεται σε ξένες τράπεζες για ιστορικούς λόγους! Η είδηση αυτή που προκαλεί συναγερμό σε επενδυτές, κατόχους χρυσού, και μεσαίου μεγέθους καταθέτες βγαίνει από επίσημη απάντηση που έδωσε στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτη σχετική με τα ελληνικά αποθέματα χρυσού.
1Το έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρει ότι τα διαθέσιμα και οι απαιτήσεις της Ελλάδας σε χρυσό είναι 147,5 τόνοι και σε μορφή ράβδων χρυσού είναι  112,4 τόνοι.
Και στο τελευταίο μέρος του εγγράφου η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει το εξής εκπληκτικό. «Σημαντικό μέρος της ποσότητας αυτής φυλάσσεται σε τράπεζα στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς». Δεν αναφέρονται βεβαίως ποιοι είναι οι ιστορικοί λόγοι, ενώ θα μπορούσαν να φυλάσσονται και στην Ελλάδα για ιστορικούς λόγους και γι’ αυτό δημιουργείται ένα κρίσιμο ερώτημα: γιατί η τράπεζα Ελλάδας στέλνει τον ελληνικό χρυσό για φύλαξη σε ξένες τράπεζες;
Ο κ. Αϊβαλιώτης καταθέτει και νέο ερώτημα στον κ. Παπακωνσταντίνου που περιέχει τις εξής παραμέτρους: Σε ποιες χώρες βρίσκονται αυτές οι ράβδοι χρυσού, πόσο μας κοστίζει η φύλαξή τους, ποια η σχέση του ελληνικού χρυσού με την υπόθεση SWAPS του κ. Σημίτη καθώς και τι σημαίνει η παράξενη και ακατανόητη αναφορά περί ιστορικών λόγων.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits