Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Aπάτη : Τούρκος είναι ο παππούς στη φωτογραφία που ειναι απο το σεισμό της Τουρκίας !

"Απάτη" η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!Απάτη η φωτογραφία ...Παραμύθι οτι είναι  Έλληνας ο παππούς
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η πολύ συγκινητική φωτογραφία η οποία απεικονίζει την τραγική κατάσταση που ζουν κάποιο Έλληνες εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας και υποθετικά την έχουν τραβήξει από κάποιο συσσίτιο του Δήμου της Αθήνας.

Η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι αυτή, καθώς μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι αρκετά συγκινητική, αλλά δεν είναι Ελληνική!
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα, από τον μεγάλο σεισμό του Αυγούστου του 1999.
madata.gr/Βετεράνος

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Θα ντουμανιάσουν τα ..πέριξ ! Το όνειρο του Παπανδρέου έγινε πραγματικότητα


 Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το χασίσι  υπέρ Πασόκ ,Σύριζα ,Δημάρ και το κακό συναπάντημα
Με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου να υποστηρίζει με ένταση, ως μεταρρυθμιστικές, τις διατάξεις του νομοσχεδίου...

 τη ΝΔ, το ΚΚΕ και τον ΛΑΟΣ να εκφράζουν αντιρρήσεις, οι οποίες μεταφράστηκαν και σε αρνητική ψήφο επί της αρχής του νομοθετήματος, η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ενέκρινε επί της αρχής του το σχετικό σχέδιο νόμου.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν πλην του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που ανήκουν στη Δημοκρατική Αριστερά.
   
Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως με το νομοσχέδιο εξορθολογίζονται οι ποινές, ώστε να συνδέονται με την πραγματικότητα, δίνεται βάρος ισορροπιστικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή και διευκρίνισε ότι αποδοκιμάζεται η χρήση όταν είναι δημόσια (σσ. «αν ο χρήστης την κάνει στο σπίτι του δεν βλάπτει το δημόσιο συμφέρον»), γίνεται διαχωρισμός της χρήσης από τη διακίνηση και τιμωρείται όποιος συμμετέχει στο να έχει κάποιος ναρκωτικά. «Θέλουμε στη φυλακή τον διακινητή, δεν θέλουμε στη φυλακή τον αποκλειστικά χρήστη, γιατί η φυλακή δεν βοηθά», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου προσθέτοντας πως αυτός είναι ο πυρήνας του νομοσχεδίου.
   
Επισήμανε, πάντως, ότι και με τις τροποποιήσεις που γίνονται, η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει το πιο αυστηρό νομικό οπλοστάσιο για τα ναρκωτικά, χωρίς ωστόσο να απολαμβάνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ανέγνωσε, δε, κατάλογο χωρών στις οποίες η χρήση των ναρκωτικών θεωρείται αδίκημα και τις ποινές που ισχύουν σε αυτές για να εμπεδώσει το Σώμα ότι η Ελλάδα παραμένει ανάμεσα στις ελάχιστες χώρες με αυτή τη νομοθεσία. Απηύθυνε επιπλέον προς τους βουλευτές: «αν διαπιστώσετε ότι οι χώρες που θεωρούν τη χρήση αδίκημα είναι περισσότερες, εγώ θα αποσύρω το νομοθέτημα.
   
Εκ μέρους της ΝΔ, ο Κ. Τζαβάρας ξεκαθάρισε πως καταψηφίζει το νομοσχέδιο αναπτύσσοντας το σκεπτικό του κόμματός του. «Ένα νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά θα πρέπει να σηματοδοτήσει και να δώσει ένα μήνυμα ότι η χρήση των ναρκωτικών δεν είναι μια συμπεριφορά η οποία, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να την καταστήσουν απολύτως αποδεκτή».
   
Ο Γιάννης Γκιόκας, εκ μέρους του ΚΚΕ, επικεντρώνοντας στο άρθρο 29, είπε πως απενοχοποιούνται η χρήση, η προμήθεια και η κατοχή ναρκωτικών και γίνεται προσπάθεια να νομιμοποιηθούν στη συνείδηση των νέων. «Γίνεται προσπάθεια να καμφθούν τα αντανακλαστικά σε σχέση με αυτό το ζήτημα, που υπήρχαν στη χώρα μας», είπε.
   
Την αντίθεσή του σε βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου εξέφρασε από την πλευρά τού ΛΑΟΣ ο Αθ. Πλεύρης υποστηρίζοντας πως «έχει δύο βασικές κατευθύνσεις: την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και την ελάφρυνση στους εμπόρους ναρκωτικών».
   
«Θετική» χαρακτήρισε την κατεύθυνση του νομοσχεδίου ο Β. Μουλόπουλος και τάχθηκε για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ, τονίζοντας πως, στην Πορτογαλία, η αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών, όχι της εμπορίας, έδειξε τάση σημαντικής μείωσης και μάλιστα σημαντικής μείωσης των σκληρών ναρκωτικών».
   
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Γρ. Ψαριανός (ΔΗΜ.ΑΡ) ανέφερε πως είναι θετικό το σχέδιο νόμου, αφού αποποινικοποιείται η κατοχή και η προμήθεια ουσιών για προσωπική χρήση, και κατοχυρώνεται το δικαίωμα του εξαρτημένου χρήστη στη θεραπεία.
   
Αν και αρνητική η στάση της ΝΔ επί της αρχής του νομοσχεδίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης την χαρακτήρισε «εποικοδομητική», μίλησε για «ισοπεδωτική κριτική» του ΚΚΕ και τόνισε ότι δεν κατανοεί τη στάση του ΛΑΟΣ. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι δεν εξαρτά την ψήφιση του σχεδίου νόμου από τα κόμματα, που στηρίζουν ή όχι την κυβέρνηση, αλλά από τη Βουλή και την κοινοβουλευτική διαδικασία, όπως άλλωστε προβλέπει και ο Κανονισμός.
 
http://trikalagr.blogspot.com/2012/01/o_20.html

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Iδιωτική Δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλου κόμματος…..


Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 8 μονάδες, έναντι του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ενίσχυση της Αριστεράς και του ΛΑ.Ο.Σ, καταγράφει ιδιωτική δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλου κόμματος που πήραμε σήμερα στα χέρια μας και προφανώς δεν έχει πολιτικά και επικοινωνιακά μαγειρέματα λόγο της ιδιωτικής χρήσης της….
Συγκεκριμένα, 

η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζει αυτοδυναμία, ακολουθεί 
το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, 
το ΚΚΕ με 11,5, 
ο ΛΑΟΣ με 9,5,
η ΔΗΜΑΡ με 6,9,
ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5,  
οι Οικολόγοι – Πράσινοι με 3,1% 
η ΔΗΣΥ με 3,2% 
η Χρυσή Αυγή 2,9% και 
το Άρμα Πολ.1,9%. 
Σε κανονικά επίπεδα λευκό και αναποφάσιστοι, φτάνει το 19,8%.

Με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση μας δείχνει τα πολιτικά συμφέροντα και τα πολιτικά μαγειρέματα πού γίνονται στις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ που οι διαφορές φτάνουν στο ποσοστό 7%(βλέπε Κουβέλη+ΝΔ).

http://iliakoxefonima

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Στάχτη και οι χρήσεις της !

( γράφει, επιμελείται η Αρτάνη)
Τελικά συμπεράσματα, από τα μακροχρόνια «πειράματα» στο εργαστήριο της Μάννας Φύσεως
- Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Η Αλισίβα είναι η γνωστή μας στάχτη ή το σταχτόνερο καλύτερα.
Το καλύτερο απορρυπαντικό που επινόησε ποτέ ο άνθρωπος.
Καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει σε βάθος.
 Κάνει τα πιάτα μας να τρρρρίζουν από καθαριότητα και όχι μόνο τα πιάτα, αλλά όλα τ' αγγειά. Καθαρίζει τα πάντα. Ακόμα και τους πιο δυσκόλους λεκέδες. Βράστε την στάχτη με νερό, και τρίψτε με αυτό οτιδήποτε θέλετε να καθαρίσετε. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Καθαρίζει ακόμα και τις σκουριές, που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα. Απίστευτη καθαριότητα και υγιεινή!!!
Την χρησιμοποιούμε στην παρασκευή μουσταλευριάς, αλλά και στην ζαχαροπλαστική γενικότερα. Η νοστιμότερη και υγιεινότερη μουσταλευριά, εμπεριέχει στην συνταγή ικανή ποσότητα στάχτης. Εκτός από την υπέροχη γεύση και την βελούδινη υφή που της δίδει, καθαρίζει και το έντερο από τους παθογόνους μικροοργανισμούς.  Στάχτη επίσης χρησιμοποιούμε στην παρασκευή ψωμιού.  Κάνει την διαφορά, πώς να το κάνουμε;!.
Ρίψτε την στον κήπο σας. Αφρατεύει το χώμα, ταΐζει τα φυτά, και περιορίζει αισθητά την ύπαρξη και αναπαραγωγή όλων  των βλαπτικών εντόμων και ζιζανίων.
Επίσης δεσμεύεται διοξείδιο του άνθρακος από τους μικροοργανισμούς μέσα στο χώμα,
η ανάπτυξη των οποίων ενισχύεται από τη στάχτη, και η γη γίνεται πιο εύφορη.
Διώχνει τις ενοχλητικές μυρμηγκοφωλιές χωρίς να σκοτώνει τα μυρμήγκια. Ρίψτε στην είσοδο της μυρμηγκοφωλιάς που εμφανίστηκε σε λάθος σημείο, μερικές χούφτες στάχτη.
Τα μυρμήγκια δεν μπορούν, ούτε να την περάσουν, ούτε να την μεταφέρουν με αποτέλεσμα να μετακινήσουν την είσοδο της φωλιάς τους αλλού. Εκεί, που δεν θα σας ενοχλεί.
Σκορπίστε στάχτη στις γωνίες και στα σκοτεινά σημεία της αποθήκης σας ή του κελαριού σας. Τυχόν κατσαρίδες και παρόμοια απεχθή, αποκρουστικά και ενοχλητικά έντομα, καθώς και ποντίκια και άλλα τρωκτικά θα μετοικήσουν, όσο πιο μακριά γίνεται, και δεν θα ξαναεμφανισθούν όσο υπάρχει στάχτη.
Έπιασε το παιδί σας ψείρες στο σχολείο; Γέμισε ο σκύλος σας τσιμπούρια και ψύλλους; Πιάσατε «φιλενάδες μου» μ...όψειρες; Στάχτη!  Το καλύτερο αντιπαρασιτικό!!!.  Ίσως για μερικές ώρες το παιδί σας και ο σκύλος σας, να φαντάζουν σαν γέροι, αλλά τα παράσιτα απλώς θα εξαφανισθούν.    Ανακατέψτε την στάχτη με ξύδι, μέχρι που να γίνει πηχτή λάσπη και αλείψτε το τριχωτό.
Σας βγήκε το κρασί θολό στο γιοματάρι;   Έχει το νερό της πηγής(;) κυπρίνους και άλλα ζουζούνια;  Γέμισε άλατα το πηγαδίσιο;   Περάστε τα μέσα από στάχτη να φιλτραρισθούν. Θα εκπλαγείτε με την διαύγεια και την καθαρότητα που τους δίδει, χωρίς να τα επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο.
Κιτρίνισαν τα δόντια σας και το 'χετε μαράζι; Μην ανησυχείτε!!!. Τρίψτε τα με στάχτη. Σαν του μωρού θα γίνουν!!!.
Μαζεύετε τα χειμωνιάτικα ρούχα (όταν έλθει το καλοκαίρι) αλλά σας ανησυχεί ο σκόρος; Πασπαλίστε τα με στάχτη και ξεχάστε τον σκόρο. Μετά καθαρίζουν με ένα απλό τίναγμα, και έχουν μια γυαλάδα άλλο πράγμα. Βάλτε και λίγο λεβάντα στο σεντούκι, στο συρτάρι ή στην κασέλα και ησυχάστε για χρόνια και χρόνια,ακόμα και αν την κασέλα την ανοίξει το εγγόνι σας μετά πενήντα χρόνια, τα ρούχα θα είναι άθικτα.
Λεκιαστήκατε την ώρα που τρώγατε; Βάλτε πάνω λίγο στάχτη και μετά από πέντε λεπτά τρίψτε τον λεκέ με ψίχα ψωμιού. Πάει, έφυγε ο λεκές, ως δια μαγείας!.
Την φτιάχνουμε και σαπούνι αλλά η συνταγή περιττεύει, αφού κανείς σας δεν θα κάτσει να φτιάξει σαπούνι. Υπάρχουν τα έτοιμα «μοσχοσάπουνα», τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν.
 Κτυπήσατε; Ματώσατε; Διαλύστε λίγο πράσινο σαπούνι μέσα στην αλισίβα, και πλένετε με αυτό την πληγή χωρίς να την ξεπλύνετε μετά. Είναι απίστευτη η ταχύτης επουλώσεως.
Κορίτσια!   'Ε!!!   Κορίτσια!   Αν θέλετε να μην γεράσετε ποτέ ( λέμε τώρα! ) να λούζεστε με ξυδόνερο και να μπανιαρίζεστε με αλισίβα. Σας υπόσχεται η στάχτη πως, δεν θα χρειαστείτε ποτέ λίφτινγκ ή μπότοξ.
Είστε στην κατασκήνωση και δεν έχετε που να διατηρήσετε τα φρέσκα φρούτα;
Σκάψτε έναν λάκκο, γεμίστε τον με στάχτη και τοποθετήστε τα φρούτα έτσι ώστε, να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο, αλλά ούτε και με το χώμα. Σκεπάστε τον λάκκο και αφήστε τα.   Διατηρούνται έως δύο χρόνια εντελώς μα εντελώς ανέπαφα, όπως την στιγμή που τα βάλατε.
Θέλετε να διατηρήσετε την πυτιά που πήζετε τυρί; Βάλτε την μέσα σε ένα κέρατο καὶ ολοκληρώστε τὴν γέμιση(το κλείσιμο) με στάχτη, σφραγίστε με λάσπη και κρεμάστε το σε ένα δένδρο. Η πυτιά δεν θα χαλάσει ποτέ!
Παλιά οι σιδηρουργοί για να σκληραίνει το σίδερο, το έσβηναν μέσα σε ένα μίγμα από αίμα και στάχτη.  Ήταν το πρώτο είδος ατσαλιού.
Μην ξεχάσετε εσείς πού ακόμη σπέρνετε καπνά, να κρατείστε λίγη στάχτη για τόν χασ'λαμά σας, θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε!!!.
Με την έναρξη, λοιπόν, τής καινούργιας περιόδου θερμάνσεως αρχίστε να συγκεντρώνετε τις στάχτες από τα τζάκια, τις θερμάστρες καυσοξύλων ή από τους φούρνους σας κλπ, και για τους παραπάνω λόγους.   Ποιος ξέρει, ίσως κάποιος να σας φανεί χρήσιμος!.-
Επίσης η στάχτη χρησιμοποιείται και από την τσιμεντοβιομηχανία για την παρασκευὴ τσιμέντου!
Πηγή: Ι. Β. Αρκάς καί Κ.Σ.Κ.


Γιατί κε Σαμαρά αρνείστε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία;


Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τελική, επίσημη και έγγραφη, άρνηση της ΝΔ να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί βουλευτών στην Ελβετία, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Όσοι αρνούνται να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί στην Ελβετία, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται. Η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς με την άρνηση τους αυτή, δείχνουν και κάτι να φοβούνται και κάποιους από τη ΝΔ να θέλουν να συγκαλύψουν. Όταν κάποιος είναι........
καθαρός ούτε φοβάται, ούτε αναζητά προσχήματα. Κανένα Κοινοβούλιο δεν έχασε το κύρος του, υιοθετώντας προτάσεις που συμβάλλουν στο να υπάρχει έλεγχος και απόλυτη διαφάνεια. Οι πολίτες που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει η άρνηση της ΝΔ.

Έτσι, κε Σαμαρά θα διεκδικήσετε την ψήφο των Ελλήνων; Με τους ίδιους Πολιτικούς που ρήμαξαν την Ελλάδα και με το ίδιο «Κομματικό Κράτος» της Συμφοράς;

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ 902-ΚΚΕ: ΑΛΛΟΙ 4 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΤΟΥΣ 35 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 902

Είχαμε κάνει την πρόβλεψη ότι δε θα σταματούσαν το αντεργατικό τους όργιο. Και αυτοί δεν μας «απογοήτευσαν». Μονότονοι μέσα στον αντεργατισμό τους, 29 και 30 του Δεκέμβρη, ξαφνικά, όπως κάνουν εδώ και 1 χρόνο, παραδώσανε σε 4 συναδέλφους μας το «ραβασάκι» της απόλυσης. Ο ένας από αυτούς έχει παιδάκι 6 μόλις μηνών, αλλά φυσικά, όπως...
δείξανε κιόλας από τις πρώτες απολύσεις οι σκληρόψυχοι εργοδότες του 902-ΚΚΕ, δεν χολοσκάνε για τέτοιες «μικρολεπτομέρειες».

Το σκηνικό είναι στημένο και γνωστό. Από το Δεκέμβρη του 2010 μέχρι σήμερα, σε πλήρη διάσταση με τις διακηρύξεις περί «κοινωνικών κριτηρίων» και χωρίς καμία συζήτηση με τους εργαζόμενους, 35 άνθρωποι, ως επί το πλείστο οικογενειάρχες, πολλοί με μικρά παιδιά, έχουν «αποκεφαλιστεί» με μόνο κριτήριο το ότι δεν ήταν ρουφιάνοι και υποταχτικοί της διοίκησης του 902. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν κάποιοι (εμείς) «τόλμησαν» να εκθέσουν ανοιχτά αυτό το ζήτημα διοργανώνοντας κινητοποίηση έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού τον περασμένο Σεπτέμβρη, δέχτηκαν έναν οχετό συκοφαντιών από την εργοδοσία 902-ΚΚΕ.

Πρέπει να καταγγείλουμε πια ανοιχτά τη βρώμικη μεθόδευση της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ εναντίον μας. Με την κάλυψη του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, όπως φάνηκε από τον τρόπο που μας χτύπησε η Αλέκα Παπαρήγα τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο εντεταλμένος «υπερκαθοδηγητής» του 902 και του «Ριζοσπάστη» και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, Στέφανος Λουκάς, επικεφαλής όλης της βρώμικης εναντίον μας επιχείρησης, συντονίζει (μαζί με το τσιράκι του και άτυπο υποδιευθυντή του 902 Αντώνη Ραλλάτο και το διευθυντή του σταθμού Τάκη Τσίγκα) έναν μηχανισμό τρομοκρατίας κατά των εργαζομένων, διαστροφής της αλήθειας και παραπλάνησης της κοινής γνώμης για το τι συμβαίνει στον 902.

Απειλούσαν τους εργαζόμενους λίγο πριν τις πρώτες απολύσεις λέγοντας «να δούμε ποιος θα νικήσει, εμείς ή εσείς» (Ραλλάτος). Μετά έστελναν χαφιέδες στις συνελεύσεις των εργαζομένων και τσιράκια τους να μας διαβάλλουν στο σωματείο μας. Οργάνωναν γελοίες «περιφρουρήσεις» από ανύπαρκτους κινδύνους στο σταθμό, για να σπείρουν το μίσος ενάντια στους απολυμένους, τρομοκρατούσαν όσους κάθε φορά έμεναν, ξεστόμιζαν σιχαμερές κουβέντες του τύπου «ξεβρόμισε ο τόπος», αναφερόμενοι στους απολυμένους. Μετά την πετυχημένη συγκέντρωσή μας έξω από το κτίριο του Περισσού, οργάνωσαν -με επικεφαλής τον Λουκά- εκστρατεία λάσπης μέσα από το «Ριζοσπάστη», όπου με καθημερινά δημοσιεύματα της συκοφαντίας και της απάτης έλεγαν το ένα ψέμα πίσω απʼ τʼ άλλο. Επειδή όμως τους γύρισαν μπούμερανγκ, ξαφνικά τα σταμάτησαν.

Από φίλους των φασιστών μέχρι ενεργούμενα της αμερικάνικης πρεσβείας μας αποκαλέσανε, αλλά ευτυχώς ο κόσμος έχει και κρίση και γνώση, θύμωσε και καθόλου δεν πίστεψε αυτές τις βρωμιές, όπως δε τις πίστεψαν και οι συνάδελφοί μας, που μας εκφράζουνε με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους.

Στην αρχή λέγανε το απίστευτο παραμύθι ότι όσοι φεύγουν, το κάνουν οικειοθελώς και χαρίζουν την αποζημίωση στο «κόμμα». Μετά ότι δήθεν οι απολύσεις γίνονται καθαρά με κριτήρια ειδικότητας και όχι κομματικά. Μετά ότι είμαστε ενεργούμενα …άλλων κομμάτων. Τέλος, ότι μας διώχνανε από «αγάπη» για να μας προστατέψουνε και να μη χάσουμε τις αποζημιώσεις μας, μιας κι ο σταθμός θα έκλεινε δήθεν μέχρι το Δεκέμβρη. Αυτό είχανε το θράσος να ισχυριστούνε προκλητικά και οι κύριοι του ΠΑΜΕ στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθήνας(ΕΤΙΤΑ), και γίνανε ρεζίλι. Στις τελευταίες «πρωτοχρονιάτικες» απολύσεις, ξαναγυρίσανε στο αρχικό σενάριο, ότι –λέει- οι συνάδελφοί μας απολυμένοι «έφυγαν μόνοι τους».

Πόση απανθρωπιά και ψευτιά χωράει η συνείδηση αυτών που καθοδηγάνε την άθλια αυτή επιχείρηση, που ξεκίνησε Δεκέμβρη του 2010 και έχει φτάσει στο Γενάρη του 2012!! Το έχουμε ξαναπεί: Ξελαρυγγιάζονται για το δίκιο του εργάτη, την ίδια ώρα που το ποδοπατάνε με το χειρότερο, τον πιο βάρβαρο τρόπο. Όχι μόνο γιατί μας απολύουνε, αλλά γιατί από την αρχή ως το τέλος μας φέρονται χωρίς κανένα σεβασμό, μας απαξιώνουνε, μας κοροϊδεύουνε, μας συκοφαντούνε.

Γιατί πέταξαν τους τελευταίους από μας στην ανεργία ούτε δυο 24ωρα πριν αλλάξει ο χρόνος, την ώρα που ο κόσμος γιορτάζει με τους φίλους και τις οικογένειές του και κοιτάει να χαμογελάσει και να ξεχάσει λίγο τα βάσανά του.

Οι κύριοι αυτοί την «παθαίνουν» πάντα από το πόσο πολύ υποτιμάνε τους ανθρώπους, τους εργαζόμενους. Έτσι νομίζανε ότι θα την βγάλουνε «καθαρή» και μαζί μας. Πίστευαν πως θα μας μαλαγάνευαν, θα μας δούλευαν μες στα μούτρα μας και θα τους ευχαριστούσαμε κι από πάνω ή εν πάση περιπτώσει, ότι θα μπορούσαν εύκολα να μας λερώσουν με τις αλήτικου τύπου συκοφαντίες εναντίον μας. Όμως εμείς συνεχίζουμε, γιατί δε μπορούμε να αφήσουμε τη βρωμιά και την αδικία σε βάρος μας αναπάντητη.

Πρέπει όσοι είναι υπεύθυνοι για το αίσχος αυτό του τελευταίου χρόνου στον 902, να πληρώσουν, έστω με τη δημόσια καταγγελία τους, για να μάθει ο κόσμος με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.

- ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 902 - ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

- ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 902

Υ.Γ.1: Δεν είναι άραγε η υπέρτατη υποκρισία να «προσφέρεις» αρνιά τους απεργούς του ALTER, της «Χαλυβουργίας Ελλάδος» και άλλων επιχειρήσεων ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάνοντας το φίλο των εργατών μες στις γιορτές, και 4 μέρες μετά να πετάς απροειδοποίητα στο δρόμο εργαζόμενους με μωρά παιδιά;; Η υποκρισία και η κοροϊδία έχει όρια για τους κυρίους αυτούς;; Απʼ ό,τι φαίνεται, μάλλον όχι.

Υ.Γ.2 Εκτός από την πλειοψηφία των συναδέλφων τεχνικών, έχουν απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες και ανάλογες μεθοδεύσεις και 4 δημοσιογράφοι. Το «λαλίστατο» κατά τα άλλα προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, δεν έχει βγάλει άχνα, όπως και δε βγάζει συνήθως σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ. Μήπως αυτό έχει να κάνει με το ότι βʼ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι ο «ταξικός συνδικαλιστής» του ΠΑΜΕ κ. Π. Ράμμος;;

To παραπάνω είναι αντιγραφή από το http://xronika05.blogspot.com/2012/01/902-4-35-902.html

ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΟΖ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΟΖ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
Αίγυπτος: "Το Καστελόριζο δεν έχει ΑΟΖ"! Σε αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως βαδίζουμε στην υπόθεση της αδικαιολόγητης μη ανακήρυξης της Ελληνικής ΑΟΖ. Η ακατανόητη καθυστέρηση εκ μέρους της Ελλάδας να χαράξει τη δική της ΑΟΖ, χάραξη η οποία προβλέπεται βάσει διεθνούς συνθήκης την οποία μάλιστα συνυπέγραψε και η Αθήνα και το 1995, μας βάζει σε.... νέες περιπέτειες με την Αίγυπτο αυτή τη φορά, περιπέτειες με ανυπολόγιστες συνέπειες στο Εθνικό μας ενεργειακό κεφάλαιο.
Η πρόσφατη επιβεβαίωση του κοιτάσματος Αφροδίτη φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη της Αιγύπτου, η οποία μέσω του υπουργού Πετρελαίων Αμπντουλάχ Γκχοράμπ εξέρφρασε την επιθυμία της να διαπραγματευτεί με την Κύπρο και την Τουρκία για τον προσδιορισμό της ΑΟΖ των χωρών αυτών στην Αν Μεσόγειο, εξαιρώντας την Ελλάδα από αυτή την διαδικασία.
Οπως δήλωσε ο Αιγύπτιος υπουργός τα σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Τουρκίας δεν είναι ακόμη συμφωνημένα και συμπληρωσε ότι το διεθνές δίκαιο προβλέπει πως τα τρία κράτη πρέπει να συμμετάσχουν στον καθορισμό των συνόρων , προσθέτοντας ότι η Αιγυπτιακή κυβέρνηση εργάζεται ήδη στην κατεύθυνση αυτή .Με τον τρόπο αυτό οι Αιγύπτιοι φαίνονται να υιοθετούν την θέση των Τούρκων ότι το Καστελόριζο δεν συμβάλει στην διαμόρφωση της Ελληνικής ΑΟΖ. Και αυτό διότι αν τελικά οι Αιγύπτιοι αποδέχονταν ότι το Καστελόριζο αποτελεί το ανατολικότερο σημείο της Ελληνικής επικράτειας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της Ελληνικής ΑΟΖ τότε υα έχαναν ένα σημαντικό μέρος απο την θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κρήτης και της Κύπρου.
Η πλήρης επήρειά του Ελληνικού νησιού δημιουργεί κοινό όριο της ΑΟΖ της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, όπως επιδιώκει η Αγκυρα και φαίνεται να αποδέχεται ο Αιγύπτιος υπουργός, η Αίγυπτος αποκτά σύνορα με την Κύπρο και την Τουρκία, με την Ελλάδα να χάνει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της ΑΟΖ που θεωρητικά θα μπορούσε να διεκδικήσει.
Εκτιμάται ότι στην διαμόρφωση αυτής της θέσης συμμετείχε ενεργά ο υπουργός Εξωτερικών της φίλης και συμμάχου Τουρκίας Α. Νταβούτογλου, η κυβέρνησης της οποίας δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ότι είναι δυνατό που θα αποστερήσει απο τον Ελληνικό λαό την δυνατότητα να ανακάμψει οικονομικά.
Κατα τα άλλα οι εθιμοτυπικές επισκέψεις των Τούρκων αξιωματούχων συνεχίζονται κανονικά και οι εκφράσεις αβροφροσύνης απο τους ίδιους ανθρώπους που υπονομεύουν το μέλλον των Ελλήνων συνεχίζονται με την δικιά μας ανοχή.

e-rodios

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβραβεύει τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ και τους ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ. (και νεότερη ενημέρωση)


Διαβάστε την καινούργια Υπουργική απόφαση (Νοέμβριος 2011).

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 
Αρ. Φύλλου 2611
8 Νοεμβρίου 2011
:

Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ 
επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!).

Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία)
τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).



Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον
έχουν  "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό",
ή  "ηδονοβλεψία"
ή  "σαδομαζοχισμό",
τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα.
(για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).


Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια",
ή είναι "πυρομανείς"
ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα !


Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):


Να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .
Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα εδώ http://www.disabled.gr/lib/images/17539.pdf
Στη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!



Προσεχώς θα αναφερθούμε και στο πως αντιμετωπίζει τα παιδιά με σύνδρομο DOWN η νέα υπουργική απόφαση.
Μέχρι τότε, περιοριζόμαστε στο
να εκφράσουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.



Νεότερη Ενημέρωση:
Τελικά όλα "παρακολουθούνται"!! 
Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη δημοσιογραφική ενημέρωση που οφείλει να έχει κάθε υπουργείο αλλά στην "προληπτική παρακολούθηση" που γίνεται σε επιλεγμένα Ιστολόγια και στην αλληλογραφία τους.


Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την αποκλειστική ανάρτηση της είδησης από το Ιστολόγιό μας (και την κοινοποίησή της εκ μέρους μας σε 2 βουλευτές) και
στο αποψινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 8μμ, έσπευσαν να εξαγγείλουν διαγραφές στα "ποσοστά αναπηρίας" για σεξουαλικές διαταραχές και διορθώσεις στα "ποσοστά αναπηρίας" για τις σοβαρές παθήσεις:
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=4_l_j_v7_peo1p4=

Άραγε επικίνδυνοι είναι μόνον οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΟΜΑΝΕΙΣ και οι κάθε είδους ανώμαλοι ή 
και αυτοί που νομοθετούν συνειδητά τέτοιες εξοργιστικές προκλήσεις;
 

Πηγή: http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits