Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση-βόμβα Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα: «Θα γίνουμε ασπίδα της Ελλάδας εάν…»

Η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως και την εσπευσμένη πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα, στην σκιά των σοβαρότατων εξελίξεων στην Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή. Μέχρι πρόσφατα και μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ρωσία είχε χαλαρώσει το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, αφού και στην Ουκρανία είχε κυβέρνηση φίλα προσκείμενη ειδικά στο ενεργειακό παιχνίδι. Σήμερα, το HellasForce αποκαλύπτει την πρόταση βόμβα της Ρωσικής πλευράς που πιθανά να σοκάρει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι Ρώσοι γνωρίζουν πιο πολλά από όσα πιστεύει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.
Γιατί τον Τσίπρα.
Οι Ρώσοι προσέγγισαν τον Τσίπρα ως εν δυνάμει πρωθυπουργό γιατί πιστεύουν ότι έχει τις λιγότερες δεσμέυσεις με την Δύση (ΗΠΑ – Γερμανία). Οι όποιες «υποχρεώσεις» έχει αναλάβει δεν είναι προσωπικές, αλλά προϊόν συνεννόησης στελεχών του που δεν μπορούν να δεσμεύσουν σε καμμιά περίπτωση τον ίδιο. Σε αυτά οι Ρώσοι δίνουν μεγάλη σημασία καθώς ένας πολιτικός που ελέγχεται π.χ. για ευνοϊκή συμπεριφορά στην Siemens, θα είναι πάντα υπόδουλος και εκβιάσιμος από την Δύση.
Το άγνωστο φιάσκο με Τουρκία και η απειλή Ρωσοτουρκικού πολέμου.
Ελάχιστοι γνωρίζουν τις μυστικές συνομιλίες σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που ολοκληρώθηκαν πριν από 48 ώρες. Η Ρωσική πλευρά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ερντογάν παραμένει πιστός σύμμαχος του ΝΑΤΟ παρ” όλους τους λεονταρισμούς και θα αποτελέσει βασικό βραχίονα σε κλιμάκωση της κρίσης.
Η Ρωσία απείλησε ανοιχτά την Τουρκική πλευρά για την τουρκική εμπλοκή στην Συρία και διεμήνυσε πως εάν επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά στην πόλη Κεσάμπ, η Ρωσική αντίδραση θα είναι σκληρή. Αυτή η παράμετρος ήταν που έκανε τον Κέρι να μιλήσει για το αδιαπραγμάτευτο της εδαφικής ακεραιότητας του ΝΑΤΟ, εννοώντας βέβαια την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας ως χώρας μέλους του ΝΑΤΟ για να καθησυχάσει τον Ερντογάν ως προς τις Ρωσικές απειλές.

Γιατί την Ελλάδα.
Οι προφανείς λόγοι είναι οικονομικοί. Οι αφανείς είναι γεωπολιτική και θέλουν την Ελλάδα αντίβαρο στην Τουρκία. Μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, η ασφυξία ως προς την εξαγωγή των φυσικών πόρων της Ρωσίας είναι εμφανής. Οι αγωγοί της Ουκρανίας δεν μπορούν πλέον να υπολογίζονται ως αξιόπιστη λύση, ακόμα και αν οι Ρώσοι υποκύπτουν στον εκβιασμό και στην ουσία δίνουν δωρεάν το Ρωσικό αέριο στην Ουκρανία, ώστε να μην διακοπεί η ροή προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό καθιστά την πολιτική των αγωγών που είχε εγκαινιάσει ο Πούτιν με τον Κώστα Καραμανλή ως μονόδρομο. Για την ακρίβεια, είναι θέμα ζωής και θανάτου η ολοκλήρωση του Southstream αλλά και του Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, όχι όμως με τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη φορά. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λαθών και χαλαρότητας αφού η Ουκρανία θεωρείται χαμένη υπόθεση.
Γεωπολιτικά, η Ρωσία δείχνει να σώζει την Συρία, η αστάθεια όμως που επικρατεί την έκανε να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Αίγυπτο και να ξεκαθαρίσει στο Ισραήλ ότι δεν θα ανεχθεί πλέον οποιαδήποτε ενέργεια κατά της Συρίας ή της Αιγύπτου. Σε αντίθεση με τον Ερντογάν, το Ισραήλ υπάκουσε στις Ρώσικες εντολές και σταμάτησε κάθε εμπλοκή στην Συριακή κρίση παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Σαουδική Αραβία. Φαίνεται πως ο Πούτιν είχε πιο ισχυρά επιχειρήματα απέναντι στην Ισραηλινή ηγεσία από τις βαλίτσες που έχουν προσφέρει οι Σαουδάραβες.

Στην Αίγυπτο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αφού ο στρατηγός Σισι έχει εβραϊκή καταγωγή, ενώ η Χαμάς τάχθηκε με το μέρος του Μόρσι και των ΗΠΑ στην πρόσφατη κρίση. Εάν ο Πούτιν εξασφαλίσει μία παρουσία στον Ελληνικό ζωτικό χώρο, τότε ελέγχει απόλυτα την Τουρκία, κυκλώνοντας στην ουσία τον βασικότερο Νατοϊκή απειλή για την χώρα του.

Το «πακέτο» Πούτιν στον Τσίπρα.
Άμεση επανέναρξη της πολιτικής των αγωγών, με την ευρύτερη δυνατή πολιτική αποδοχή σε περίπτωση εκλογής του Τσίπρα. Τα ανταλλάγματα θα είναι οικονομικά και πολιτικά σε επίπεδο εντός και εκτός Ελλάδος. Ο Πούτιν θεωρεί πως με μία γενναία είσοδο, θα βάλει φωτιά σε όλον τον Ευρωπαϊκό νότο που μαστίζεται, προσβλέποντας στην φιλική στάση της Ιταλίας και σε ενδεχόμενη επικράτηση της Λεπέν στην Γαλλία, έστω ως ρυθμιστή. Μία γενναία μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, θα είναι αρκετή για να επανεκκινήσει ολόκληρη την Ελληνική οικονομία, δίδοντας παράλληλα ανοιχτές πιστώσεις για αγορά πετρελαίου με ρώσικη εγγυοδοσία.
Σε πρώτη φάση δεν τίθεται θέμα εξόδου από το Ευρώ, εκτός εάν η ΕΕ εκβιάσει για την απόρριψη τέτοιας συνεργασίας, οπότε η Ρωσία θα εγγυηθεί το κλείδωμα της «νέας δραχμής» για να εμποδίσει την Αργεντινοποίηση σε μία τέτοια εξέλιξη. Ήδη η Βουλγαρία έχει ξεκαθαρίσει στην ΕΕ ότι θα προχωρήσει τον Southstream πασει θυσία. Το ίδιο θα γίνει και με τον Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη όταν υπάρξει κατάλληλο κυβερνητικό σχήμα.

Οι Ρώσοι προσφέρουν την δυνατότητα «γεωπολιτικής προσέγγισης» (έτσι θα τεθεί), που θα περιλαμβάνει προσφορά στρατιωτικού υλικού στα πρότυπα της Αιγύπτου «για την ανασύσταση των ενόπλων δυνάμεων που έχουν βληθεί από το μνημόνιο» εως και την δυνατότητα στρατιωτικής παρουσίας (αποκλειστικά στο Αιγαίο) με κοινοποιήσιμο αντάλλαγμα την Ρωσική εγγύηση στην ακεραιότητα της χώρας, γεωπολιτικά και οικονομικά! Κοινώς οι Ρώσοι προσφέρουν την δυνατότητα ανακήρυξης ΑΟΖ με στρατιωτική προστασία που όμως θα προβληθεί ως «πλαίσιο οικονομικού ανταλλάγματος» για την δημιουργία στρατιωτικής βάσης. Το διπλωματικό σημείο; Οι Ρώσοι θα εγγυηθούν την ύπαρξη και δυτικών εταιρειών στην Ελληνική ΑΟΖ, όπως ακριβώς έγινε με την Κύπρο.

Εξαιρετικά σημαντικό: Οι Ρώσοι γνωρίζουν τις τουρκικές βλέψεις στην Θράκη και με την συμφωνία Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, θα εγγυηθούν την αποτροπή οποιασδήποτε απειλής ή αλλαγής του status της περιοχής.

Τέλος, γνωρίζοντας την ανασφάλεια που θα αντιμετωπίσει ο Τσίπρας αυτές τις προτάσεις ή μέρος τους, οι Ρώσοι έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο εσωτερικής διασφάλισης το οποίο όπως πιστεύουν θα δώσει την αίσθηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως η όποια μορφή απειλής ενδέχεται να προκύψει, θα είναι διαχειρίσιμη, σε αντίθεση με τα γεγονότα 2007 – 2009. Οι Ρώσοι δεν θα θέσουν θέμα για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ καθώς έχουν ετοιμάσει και λύση που θα καλύπτει την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, στα πλαίσια συμμετοχής της Ελλάδας στην Ε/Α συμμαχία…

Αναμένονται όπως όλοι καταλαβαίνουμε, σημαντικές εξελίξεις για την χώρα μας.
Πηγή

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αμβρόσιος: Ανδρέας, Σημίτης, Τσίπρας οδήγησαν στην αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας

Πολύ μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες ώρες για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Εκκλησίας μετά και τον πολιτικό όρκο που έδωσε ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η πρώτη αντίδραση από Ιεράρχη ήρθε από τον
…αγριεμένο Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο που κατέστησε ενόχους για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος τον νέο πρωθυπουργό, αλλά και τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.

Από τα πυρά του πάντως δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένο για την σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Ιεράρχη “Η άλλοτε χριστιανική Ελλάδα και επισήμως πλέον αποβάλλει τήν χριστιανικήν της ταυτότητα, αποχριστιανίζεται! Ναί, σιγά-σιγά οδηγείται πλέον στα μονοπάτια που οδηγούν στο άθεο Κράτος, ή έστω σε ένα θρησκευτικά αχρωμάτιστο Κράτος!”.

Υπέυθυνοι για αυτό είναι πλην του νύν πρωθυπουργού και ο “ερωτύλος” -όπως τον χαρακτηρίζει-Ανδρέας Παπανδρέου και ο “εβραϊκής καταγωγής”-βάσει των λεγομένων του- Κώστα Σημίτης.

“Η παραδοσιακά θρησκευόμενη αυτή Χώρα αποβάλλει τον θρησκευτικό της, τον Ορθόδοξο χριστιανικό, χαρακτήρα της!

Το πρώτο και μεγάλο βήμα πρός τήν κατεύθυνση αυτή συνετελέσθη από τον Εβραϊκής καταγωγής και προελεύσεως τέως Πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη. Είναι ο άνθρωπος, που αφαίρεσε την αναγραφή του θρησκεύματος από την αστυνομική μας ταυτότητα!

Το δεύτερο μεγάλο βήμα πρός την κατεύθυνση της αποβολής του χριστιανικού χαρακτήρα της Χώρας μας συνετελέσθη με την καταπάτηση των κανόνων της Χριστιανικής Ηθικής! Το βήμα αυτό έγινε από τον αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου! Είχε μεταβή στο Λονδίνο για την προστασία της υγείας του. Εκεί όμως δεν τον συνώδευσε η σύζυγός του κα Μαργαρίτα, δηλ. η νόμιμη Γυναίκα του, αλλά η ερωμένη του Δήμητρα! Από την Μαργαρίτα μέχρι τότε δεν είχε πάρει διαζύγιο! Μετέβη, λοιπόν, στο Λονδίνο, συνοδευόμενος από τήν Δήμητρα, τήν παλλακίδα και ερωτική του σύντροφο!” σημειώνει ο Μητροπολίτης.

Το τρίτο βήμα σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο συντελείται σήμερα “με την προκλητική προβολή της αθεΐας!”

“Ο νέος Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σήμερα αρνήθηκε να ορκισθή με τον καθιερωμένο τρόπο, με τον χριστιανικό Όρκο! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, δυστυχώς, χωρίς να προβάλλη κάποια επιφύλαξη, χωρίς κάποια αντίδραση, αποδέχθηκε την πρωτόγνωρη απαίτηση του νέου Πρωθ- υπουργού! Διερωτώμεθα, εάν ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε το δικαίωμα αυτό, καθ΄ όσον τό Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 13 παράγραφ. 5 διαλαμβάνει τά εξής: “Ουδείς όρκος επιβάλλεται άνευ νόμου ορίζοντος και τον τύπον αυτού”. Ερωτάμε δημοσίως: Κύριε Πρόεδρε, υπάρχει Νόμος ο οποίος επιτρέπει στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος να δίδει πολιτικό Όρκο;” τονίζει ο Δεσπότης.

Ιδιαίτερα καυστικός όμως είναι και για όσους ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις κυριακάτικες εκλογές:

“Σήμερα οι Έλληνες επώλησαν τήν πίστη τους “για ένα κομμάτι ψωμί”! Σε παλαιότερες εποχές οι Έλληνες, καλώς ή κακώς, εφώναζαν “ψωμί καί εληά καί Κώτσο Βασιληά!” Σήμερα παραδόξως φωνάζουν “ψωμί καί εληά καί Τσίπρα Βασιληά!”

Ενώ για τον Πάνο Καμμένο τον οποίον χαρακτηρίζει “συνεργό” σημειώνει: “Το έγκλημα της αποχριστιανοποιήσεως της Ορθοδόξου Ελλάδος συμπληρώνεται από την σύμπραξη και την συμμετοχή του Κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” με ένα δεδηλωμένα άθεο Πρωθυπουργό! Ο έως χθές αγωνιστής και ιδεολόγος πολιτικός Αρχηγός κ. Πάνος Καμμένος έκαψε πιά κάθε αγαθή διάθεση, που είχαμε για το πρόσωπό του στην καρδιά μας. Καθίσταται συνεργός στην απο-χριστιάνιση της χριστιανικής Ελλάδος.”


Μάνος Χατζηγιάννης
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_9437.html

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Χρήστος Γιαννικούλης τονίζει:«Καμιά σύμπραξη με όσους έχουν υπογράψει το Μνημόνιο»


Συνέντευξη στην Ώρα της Φωκίδας

 -Είστε ένα κόμμα που κινείται στα δεξιά της ΝΔ. Γιατί ο ψηφοφόρος στις ερχόμενες εκλογές να επιλέξει εσάς και όχι τη Χρυσή Αυγή, που δείχνει  ένα πιο αυθεντικό ακροδεξιό κόμμα.

-Ο Λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός αρνείται την τοπογραφική ένταξη του Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο κλπ, είναι ένα Δημοκρατικό, Λαϊκό Κόμμα που συσπειρώνει Πατριώτες απ όλους τους πολιτικοοικονομικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα με βασικό γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα και τη διάθεση της ατομικής προσφοράς για το κοινό καλό της Ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε ως ιδεολογική αφετηρία τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό και τα ιστορικά ιδεώδη της Φυλής (Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια).
Ο ψηφοφόρος θα πρέπει να δει ότι πέρασαν 2,5 χρόνια στείρας πολιτικής αντιπαράθεσης και θεατρινισμού από περιφερόμενους θιάσους. Χτίζονται τζαμιά δημοσία δαπάνη τη στιγμή που τα Ελληνόπουλα υποσιτίζονται και λιποθυμούν στα σχολεία και πέρασε ο αντιρατσιστικός νόμος.  Η Πατρίδα μας ξεπουλιέται σε αγροτεμάχια, λιμάνια , νησιά, αεροδρόμια, παραλίες και επιχειρήσεις πέρασαν σε άραβες και Τούρκους. Ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, η ανεργία έφτασε 29 %,  φτάσαμε να πληρώνουμε ενοίκιο στα σπίτια μας και η Χρυσή Αυγή ήταν ανύπαρκτη εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου. Αν οι ψηφοφόροι έμειναν ικανοποιημένοι από το κοινοβουλευτικό έργο των τελευταίων 2,5 χρόνων, αν είδαν έργο επ ωφελεία του λαού και της Πατρίδος ας συνεχίσουν, θα πρέπει όμως να θυμούνται ότι κάθε λαός είναι τόσο ευχαριστημένος όσο ο ίδιος επιλέγει και δεν θα πρέπει κατόπιν να διαμαρτύρεται.
-------------------------------------------

-Αποδεδειγμένα με τη Χρυσή Αυγή είστε συγκοινωνούντα δοχεία με την έννοια ότι σύμφωνα με όλες τις έρευνες αρκετοί οπαδοί σας μετακινήθηκαν προς το κόμμα του κου Μιχαλολιάκου , όπως και αρκετά από τα στελέχη σας πανελλαδικά.   Εξετάσατε ποτέ το ενδεχόμενο μιας εκλογικής σύμπραξης;

-Η Χρυσή αυγή εισέπραξε ψήφους αγανακτισμένων πολιτών απ όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο βουλευτής της Κος Γερμενής ο δράστης του φονικού Ρουπακιάς και άλλα μέλη της ήταν πρώην κουμμουνιστές. Έχει απορροφήσει ακόμα και μέλη από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εμείς έχουμε αποκηρύξει Χίτλερ και Στάλιν δημόσια στη Βουλή και δεν βάψαμε τα χέρια μας με Ελληνικό αίμα δεν έχουμε λοιπόν καμία σχέση μ αυτό το χώρο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εκλογικής σύμπραξης. Ότι  διαιρεί και βάζει ταμπέλες στους Έλληνες μας βρίσκει αντίθετους .
-------------------------------------------------------

-Το ΛΑΟΣ δεν μπήκε στη βουλή μετά την έξοδό του από την κυβέρνηση Παπαδήμα. Σύμφωνα με έρευνες της κοινής γνώμης πλήρωσε αυτό το μπες-βγες στην κυβέρνηση, όπως και η ΔΗΜΑΡ. Μετανιώσατε για αυτήν την τακτική σας ;

-Τη συμμετοχή μας σ αυτή την Κυβέρνηση την ονομάζουμε Eθνική Συνεννόηση, αυτό ζητούσαμε από το Φεβρουάριο του 2009 όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε στη Βουλή ότι :  \"Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ\"
\"ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ αλλά και τότε κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα.  Αν μας είχαν ακούσει  δεν θα είχαμε φτάσει σ αυτή την κατάσταση. 
Εμείς ζητήσαμε ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Μακάρι να είχαν κι άλλοι το θάρρος να συμμετάσχουν και να πιέσουν για αυτό πριν μπουν οι υπογραφές.  Σήμερα με ποιον απ όλους θα διαπραγματευτούν που 29 κοινοβούλια έχουν κάνει νόμο τους κράτους τους τη δανειακή σύμβαση ;
Στις 7 Νοεμβρίου 2011 ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έθεσε όρους για τη στήριξη της Κυβέρνησης λέγοντας:
    Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
    
  Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:

      •     Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
      •     Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας.
      •     Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
      •     Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών. 
Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.
       2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.
       3. Πέτυχε να ποινικοποιηθεί  η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
       4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .
       5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.
      6. Καταψήφισε και πάγωσε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
      7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
       Τα παραπάνω είναι Πατριωτικός παρεμβατισμός επ\' έργο και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο, άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.
Άτοπη η σύγκριση μας με τη ΔΗΜΑΡ γιατί εμείς μείναμε 3 μήνες παλέψαμε πετύχαμε τα παραπάνω και δεν υπογράψαμε την εξαθλίωση του λαού  ενώ η ΔΗΜΑΡ έμεινε δυο χρόνια υπέγραψε τα πάντα και δεν πέτυχε τίποτα .
------------------------------------------------

- Ο πρόεδρος σας ο κος Καρατζαφέρης φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα Super Puma , υπόθεση στην οποία εμπλέκεται  και ο π. αντιπεριφερειάρχης κος Ράμμος.
Επιπλέον , αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει εξωχώριες      , εταιρίες ( Off shore ) προφανώς για να έχει φορολογικό όφελος. Το αν για αυτά είναι ένοχος ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ αλλά η δικαιοσύνη η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες. Πως τοποθετείστε σε αυτά και επιπλέον ασπάζεστε τη φράση ότι «ηθικό είναι το νόμιμο;»

-Το παραμύθι της συνεργασίας ή της προσχώρησης του ΛΑ.Ο.Σ. στην ΝΔ τελείωσε , δεν πέρασε, δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν. Τώρα άρχισε καινούργιο παραμύθι. Η μέθοδος είναι γνωστή και εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο από τους επικυρίαρχους και τους κατά τόπους υπαλλήλους τους. Όποιος τους ενοχλεί και δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν με πολιτικό λόγο, με πολιτικά επιχειρήματα, με δημοκρατικό διάλογο, τον χτυπούν με μαφιόζικες μεθόδους λασπολογόντας.
Σαν Στρατιωτικός που ήμουν γνωρίζω ότι τα Super Puma αγοράστηκαν το 2003. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ήταν εξωκυβερνητικός τότε, το δε έμβασμα που του καταλογίζουν είναι το 2007 και απ ότι έχω μάθει όχι ενιαίο ασύνδετα λοιπόν εντελώς. Ο Έγκυρος ποινικολόγος Κος Δημητρακόπουλος ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ είπε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν στοιχειοθετείτai κανένα αδίκημα από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της Δημοσιότητας.  Αν είναι αληθείς οι κατηγορίες γιατί παρά την παρέλευση 2,5 και πλέον μηνών από τις καταγγελίες δεν τον έχει καλέσει ακόμα ο ανακριτής; Γιατί τα ΜΜΕ έθαψαν το θέμα από τότε ;   Όσον αφορά την εξωχώρια εταιρεία την είχε από το 1983 δέκα χρόνια πριν εκλεγεί βουλευτής , από το 1993 και μέχρι το 2007 ήταν εξωκυβερνητικός ,ήταν Νομιμότατη εφόσον δηλωνόταν στην εφορία έως το 2010 που έκλεισε βάση Νόμου που και ο ίδιος ψήφισε που είναι το ανήθικο σ αυτό;   Το ανήθικο θα υπήρχε κατά τη γνώμη μου αν την είχε δημιουργήσει όντας κυβερνητικό στέλεχος η υπουργός κάτι όμως που δεν ισχύει.
---------------
-Ακούστηκε αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα ότι θα συνεργαζόσασταν με τους ΑΝΕΛ. Τελικά που χάλασε η συμφωνία;

-Εμείς δεν θυμηθήκαμε την Ελλάδα χθες αλλά πριν 14 χρόνια. Ο Πρόεδρος του κόμματος μας ουδέποτε υπήρξε Κυβερνητικό Στέλεχος και Υπουργός. Πως είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με ένα κόμμα που ο αρχηγός του επί 19  συναπτά έτη στήριζε τις αλλοπρόσαλλες οικονομικές πολιτικές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία διατέλεσε μάλιστα και υπουργός  στο κόμμα που ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τον ΟΤΕ στην Γερμανική Τέλεκομ και έκλεισε την βουλή για να παραγραφούν σκάνδαλα. Στο κόμμα που χρέωσε τον Ελληνικό λαό 120 δις μέσα σε 5,5 χρόνια και ευχόταν να υπερψηφιστεί το σχέδιο Ανάν. Στο κόμμα που ενώ κατηγορούσε σαν κλέφτες την Κυβέρνηση Σημίτη υπερψήφισε το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών. Στο κόμμα που καλωσόριζε τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, που ψήφισε Λαθρονομοσχέδιο για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και ανέγερση τζαμιού εκατομμυρίων ευρώ δημοσία δαπάνη. Στο κόμμα που ψήφισε συνθήκη Μάαστριχ(πρόδρομο του Δουβλίνο ΙΙ που εγκλωβίζει τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας) και Λισαβόνας που παραχωρούσαν Εθνική Κυριαρχία.
---------------------------
-Ποια είναι η πρότασή σας για το ελληνικό χρέος;

-Οι θέσεις μας είναι γνωστές από χρόνια
Στις 28 Μαΐου 2010 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο Σ κ Γ. Καρατζαφέρης προτείνει σε ομιλία του στη Βουλή προς την κυβέρνηση «...να πάμε σε ένα διεθνές Ινστιτούτο και να ζητήσουμε να εξετάσει αν τα ποσά που έχει πληρώσει ή χρωστά η Ελλάδα είναι τα σωστά, ή πληρώσαμε περισσότερα. Πιστεύω ότι χρωστάμε πολύ λιγότερα». \"επαχθές χρέος\"
Στις 14 Δεκεμβρίου 2010 και πάλι στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης επαναφέρει προς την κυβέρνηση την πρόταση του για επιμήκυνση του χρέους  προκειμένου η χώρα να καταστεί ελκυστική για επενδύσεις. Προτείνει συγκεκριμένα: «...μαζεύω όλα μου τα δάνεια από το 2011 μέχρι το 2019 και τα ρίχνω σε ένα ομόλογο του 2020 για να μπορέσετε να μειώσετε την φορολογία από το 45% στο 15% και να έρθουν επενδύσεις».
Στις 22 Δεκεμβρίου 2010, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζητά από την Κυβέρνηση «να βρει τρόπο να μεταθέσει το χρέος για μια δεκαετία». Στην συνεδρίαση αυτή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, υιοθέτησε την πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη περί επαχθούς χρέους που πρωτοαναφέρθηκε στη Βουλή από τον ίδιο, στις 28 Μαΐου του 2010.
Στις 13 Απριλίου 2011 ο Πρόεδρος ταυ ΛΑ.Ο.Σ ρωτά την Κυβέρνηση «Τι κάνετε προς την πλευρά του επαχθούς χρέους, για το οποίο μιλάμε εδώ και ενάμιση χρόνο:» Δυστυχώς απάντηση μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί...
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μια παράταση αποπληρωμής χρέους για μια πενταετία πάγια θέση μας που επίσης έχει υιοθετηθεί από το Σύριζα είναι ελπιδοφόρα γιατί θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα που δίνουμε στους δανειστές για ανάπτυξη η οποία όταν αποδώσει θα αποπληρώνει τα δάνεια  έτσι πιστεύουμε ότι θα μειωθεί η φορολογία.
---------------------------

-Θεωρείτε ότι υπάρχει ενδεχόμενο grexit;

-Οχι με ότι αυτό υπονοεί και για τα δυο κόμματα που προωθούνται από πρεσβείες τραπεζίτες και ολιγάρχες μέσα από τις στημένες δημοσκοπήσεις και τις πληρωμένες γραφίδες τους.
--------------------------------
-Αν μπείτε στη βουλή θα μπορούσατε να συμπράξετε ξανά με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση και αν ΝΑΙ με ποιους όρους και προϋποθέσεις;

-Καμία σύμπραξη δεν πρόκειται να υπάρξει με όσους έχουν υπογράψει το Μνημόνιο και εκχώρησαν γη και ύδωρ στους οικονομικούς κατακτητές χωρίς να πάρουν τίποτα για το λαό και την Πατρίδα .
Έχουμε αποδείξει ότι στα μεγάλα διλήμματα θέτουμε πάνω απ όλα την Πατρίδα και το συμφέρον των Ελλήνων ποτέ δεν λογαριάσαμε το πολιτικό κόστος. Άλλοι είναι αυτοί που ενώ γνώριζαν που οδηγούμαστε σφύριζαν αδιάφορα μαζεύοντας ψήφους και σήμερα φωνάζουν για διαπραγμάτευση.
--------------------------------- 

- Η Φωκίδα είναι ένας από εκείνους τους νομούς με το χαμηλότερο επίπεδο ανάπτυξης αν και διαθέτει τεράστιο  πλούτο (πχ μεταλλεύματα- νερά , τουριστικά αξιοθέατα κλπ. Γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό; Έχουν ευθύνες οι τοπικοί άρχοντες και αν ΝΑΙ ποιες;

- Πάνω σ αυτούς εναπόθεσε τις ελπίδες του ο Φωκίδος λαός κι αυτοί φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα προβλήματα του με πρωταρχικό θέμα το θέμα της Υγείας. Τα Κέντρα υγείας και το Νοσοκομείο μας υπολειτουργούν ούτε οδηγός ασθενοφόρου δεν υπάρχει στο Λιδορίκι ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ορεινών χωρίων της Δωρίδας ταλαιπωρούνται αφάνταστα για τα αυτονόητα.
Έφτιαξαν ολόκληρο σωφρονιστικό κατάστημα χωρίς πρόβλεψη αποχέτευσης με αποτέλεσμα να ξοδεύονται εκατομμύρια για την  απόρριψη των λυμάτων . 
Έφτιαξαν έναν κεντρικό δρόμο (μισό τα τελευταία 30 χρόνια ) αλλά κι αυτόν μέχρι το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου από εκεί και πέρα οι άνθρωποι φαίνεται ότι αποτελούν αμελητέα ποσότητα για να ασχοληθούν κάποιοι.
Εν έτη 2015 υπάρχουν χωριά που δεν έχουν αποχετευτικό δίκτυο.
Το οδικό μας δίκτυο είναι επικίνδυνο και μας κατατάσσει στους πρώτους νομούς σε τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα.
Εν έτη 2015 υπάρχουν χωριά που δεν έχουν ενσύρματο Ιντερνέτ και καταφεύγουν στην ασύμφορη wifi σύνδεση.
Αν δεν έχουν ευθύνη οι τοπικοί άρχοντες γι αυτή την κατάντια τότε ποιοι έχουν;
Όπως γράψατε υπάρχει τεράστιος πλούτος  Νερό , Μεταλλεύματα αν είχαμε διεκδικήσει ανταποδοτικά οφέλη θα είχαν γίνει πολλά.
---------------------------
-Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει την έδρα στη Φωκίδα και πόσο ψηλά βάζετε εσείς τον πήχη για το κόμμα σας;
-Δεν γνωρίζω για την έδρα τα πάντα είναι ρευστά. Θα υπάρξει μεγάλη αποχή η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό . Όσον αφορά το κόμμα μου τα μηνύματα που λαμβάνω από την περιοδεία μου στη Φωκίδα είναι αισιόδοξα. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τον πήχη των ευρωεκλογών.  

 http://www.orafok.gr/articleviews.php?id=9767

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΓΤΕ: Άλλο ένα έγκλημα σε βάρος των μετόχων στρατιωτικών του ΜΤΣ


«Αιωνία η μνήμη» της Γενικής Τράπεζας, απεβίωσε, απορροφηθείσα οριστικά, από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ήταν η παλαιά Τράπεζα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (95% ιδιοκτησία του Ταμείου) μετέπειτα... μετονομασθείσα σε Γενική.

Ελεγχόταν από τον εκάστοτε υπουργό Αμύνης που διόριζε τη διοίκησή της.

Ελεηλατείτο συστηματικά με διορισμούς, με χορηγούμενα δάνεια σε ημετέρους (εντολή υπουργού), ίδρυση υποκαταστημάτων χωρίς μελέτη (για να βολεύονται διοριζόμενοι, εργολάβοι κ.λπ.).

Η λεηλασία κορυφώθηκε επί Σημίτη οπότε και πουλήθηκε «μπιρ-παρά» στη Societe Generale.

Βαρύτατες ευθύνες φέρουν και στρατιωτικοί οι οποίοι αν δεν συμφωνούσαν δεν θα έφτανε η Τράπεζα στην απαξίωση.

Άλλο ένα έγκλημα σε βάρος των μετόχων στρατιωτικών του ΜΤΣ.

Το καναδικό Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Αγόρασε το 26,7% των μετοχών του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ελληνικό ΜΤΣ όχι μόνο δεν αγοράζει αλλά... εκποιείται. Το απαξίωσαν οι πολιτικοί που διοίκησαν το ΥΕΘΑ, επί σειρά ετών, με συνεργασία ή ανοχή στρατιωτικών. Ουδείς διώχθηκε ή τιμωρήθηκε...

(ΠΑΡΟΝ 11/01/2015 – Σ.Λ.)

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Φυλλορροεί συνεχώς η ΝΔουλα. Ένα ακόμα στέλεχος της προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ.

Φυλλορροεί η ΝΔ : Κι άλλο κορυφαίο κομματικό στέλεχός της στον ΛΑΟΣ !
Ο κ. Γιώργος Ζησιμόπουλος ήταν για χρόνια στην Κομματική Οργάνωση Γεωτεχνικών της ΝΔ, είναι κτηνίατρος , έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις της Αγροτικής Τράπεζας ως Διευθυντής,και έχει μια οικογένεια επιστημόνων, αφού η σύζυγός του (με καταγωγή από την Ικαρία) είναι φαρμακοποιός, ο ένας γιος του είναι επίσης φαρμακοποιός και ο άλλος είναι δικηγόρος.
Σε επικοινωνία που είχε με τον Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη , αμέσως μετά την είδηση της διάλυσης της Βουλής, ο κ. Ζησιμόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη ΝΔ και να ενταχθεί στον ΛΑΟΣ , ενώ έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος εκδηλώνοντας και την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Ο κ. Ζησιμόπουλος έχει υπηρετήσει σε πολλές και απαιτητικές θέσεις στη νησιωτική Ελλάδα (Ικαρία κλπ) ,στην Λαμία και αλλού , είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και έχει βοηθήσει με τις επιστημονικές γνώσεις του ως κτηνίατρος την ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου του τόπου μας , ενώ δηλώνει «εντελώς απογοητευμένος από την κατάντια της σημερινής ΝΔ…»


Κύρτσος: Να μειωθούν οι συντάξεις

Υπέρ ενός διαλόγου που θα έχει ως στόχο την «οργανωμένη, δίκαιη και αναπόφευκτη μείωση των συντάξεων» ....
τάχθηκε ο ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όπως είπε ο ευρωβουλευτής οι συντάξεις σήμερα απορροφούν ποσό της τάξης των 13 με 14 δισ. ευρώ το χρόνο, από τον κρατικό προϋπολογισμό και η γραμμή της τρόικα είναι να πέσουν στα 11 δισ. για να διατηρηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα και να είναι βιώσιμο το χρέος.
Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να γίνει «εθνικός διάλογος» και να βγει κάποιος να πει ότι ξεκινάμε από τα ρετιρέ και να δούμε μετά τι θα γίνει στα παρακάτω κλιμάκια.
tribune.gr

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Eπανέρχεται ο ΛΑ.Ο.Σ 2,8% λέει η Μetron Analysis-Για ευρωεκλογές δεν τον εμφάνιζε καθόλου και άγγιξε το 3%!!!!

Όσο πλησιάζουμε στην κάλπη οι δημοσκοπήσεις αρχίζουν όχι μόνο να εμφανίζουν τον ΛΑ.Ο.Σ αλλά κάθε φορά με αυξημένο ποσοστό.Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι όλες οι δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές "έπεσαν" τραγικά έξω με το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά,είναι φαινόμενο που πάντα αντιμετωπίζαμε. 
Γνωρίζουν οι ψευτοσκόποι οτι πλέοντο πραγματικό ποσοστό κινείται όχι μόνο πάνω από 3% αλλά κοντά στο 4,5% όπως προβλέπει η Strategie 21,το think tank των Βρυξελλών που είναι ο μόνος φορέας που πλησίασε το ποσοστό μας στις ευρωεκλογές,όλοι οι άλλοι μας έδιναν απο 0.5 ως 1,2  δείτε ΕΔΩ τα ανάλογα ντοκουμέντα Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και φυσικά πάντα με στοιχεία και συγκρίσεις! 
Δημοσκόπηση της Metron Analysis εμφανίζει τον ΛΑ.Ο.Σ με ποσοστό 2,8% και μάλιστα κάνει και ειδική αναφορά σημειώνοντας ότι επανεμφανίζεται!  
Ας θυμηθούμε όμως τι έδινε η ίδια δημοσκόπηση για τον ΛΑ.Ο.Σ σχετικά με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.Ναι βλέπετε μια χαρά,δεν εμφάνιζε καν τον ΛΑ.Ο.Σ και όμως άγγιξε το 3%! Δείτε το! Πουθενά τότε ο ΛΑ.Ο.Σ....

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits