Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ  


ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ..............ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ κι αγαπημένε πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομενε (Διονύσιος Σολωμός) 

 ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ




Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988]. Όλο το άρθρο, εδώ.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ Εθνόσημο της Ναζιστικής Γερμανίας ΚΑΙ  ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ SS H ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ Κου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Κου ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 
ΚΑΤΩ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΚΕΛΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ)


Στο περιοδικο τους «Χρυσή Αυγή» τεύχος 53 (Απρίλιος 1990) χαρακτηρίζουν τη μάχη των Οχυρων Μεταξά  Μαύρη Επέτειο και την κυβέρνηση επειδή εκανε πόλεμο με τους Γερμανούς Αγγλόδουλη  

6 Απριλίου 1941 η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδος σε βοήθεια της φασιστικής Ιταλίας. 
Ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ και ο Ελληνικός Στρατός έγραψε νέες σελίδες δόξας στα οχυρά της γραμμής Μεταξά, υπερασπιζόμενος τα πάτρια εδάφη. Όμως πως βλέπει η «Χρυσή Αυγή» την σημερινή επέτειο;
Όπως μας ενημερώνει στο τεύχος 53 (Απρίλιος 1990) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» πρόκειται για μία «μαύρη επέτειο»: 

«Η έκτη Απριλίου 1941 δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνέχεια συνεχιζόμενων λαθών μίας αγγλόδουλης και σιωνιστικής αυλής. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα σε συνεχείς συμφωνίες (κάτω απ’ το τραπέζι) με τους Αγγλογάλλους. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον εναέριο χώρο της να τον χρησιμοποιούν τα πολωνικά αεροσκάφη διά να πηγαίνουν σε Αγγλία-Γαλλία. Μίας ηγεσίας που ήθελε τον εμπορικό στόλο στο πλευρό των λεγομένων συμμάχων. Μίας ηγεσίας που δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των Γερμανών που τους έλεγαν για ουδετερότητα». Η Ελλάς λοιπόν ευθύνεται για την Ιταλική και μετά την Γερμανική επίθεση εναντίον της. 

Το παραλήρημα συνεχίζεται στο ίδιο τεύχος: «10 Μαΐου. Συλλαμβάνεται υπό της Εθνικής Κυβερνήσεως Τσολάκογλου ο Αρχιστράτηγος Αλ. Παπάγος και πρώην υπουργοί ως υπεύθυνοι του τελευταίου πολέμου». Εθνική κυβέρνηση ο Τσολάκογλου, υπεύθυνος του πολέμου ο αρχιστράτηγος Παπάγος. Ζήτω οι δοσίλογοι, κάτω η ηγεσία του ΟΧΙ!

Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές περιοδικό Χρυσή Αυγή  τεύχος 5 Μάιος-Ιούνιος 1981

«Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και Έλληνες πατριώτες», επαναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια της Χρυσής Αυγής όταν ερωτώνται για την ιδεολογία της οργάνωσης ΣΗΜΕΡΑ. Αυτό δείχνει πόσο μεταμορφώνει μερικούς ανθρώπους το κυνήγι των ψήφων. 
Για να δούμε τι έλεγε το  σε κείμενο με τον τίτλο «Εμείς». «Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».
Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι». Την «δύναμη» αυτή την είδαν και την ένιωσαν και οι παππούδες μας κατά την γερμανική εισβολή και κατοχή.
Αυτά τα έγραφε η οργάνωση, πάντα υπό την ηγεσία του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν δεν ενδιαφερόταν τόσο για τις ψήφους και τις εκλογές. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και στο κυνήγι της βουλευτικής έδρας (και της παχυλής αποζημίωσης), «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Σπεύσατε «ελληνορθόδοξοι» και «ελληνοκεντρικοί» της πλάκας να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή. Το δούλεμα πάει σύννεφο, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά παθαίνουν στις εκλογές τα κορόιδα. 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΓ ΣΕΠ 1982


Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στο αριστερό εξώφυλλο, και που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ναζιστική γερμανική ψυχή της Χρυσής Αυγής, είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσε εκείνο τον καιρό - που θα δούμε και σε άλλο εξώφυλλο παρακάτω.
Πρόκειται για το ονομαζόμενο "Wolfsangel", ελληνιστί: αγκίστρι του λύκου.
Ως εργαλείο, ήταν ένα αγκίστρι με το οποίο οι Γερμανοί του Μεσαίωνα έπιαναν λύκους. Τα παλαιότερα ευρήματα (25 Wolfsangel), βρέθηκαν σε μια ανασκαφή στην πόλη Detmold, σε μια αποθήκη του 13ου αιώνα.
Ως σύμβολο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται στους θυρεούς πολλών γερμανικών κρατιδίων. Στη ναζιστική Γερμανία, και εδώ οφείλεται και η χρήση του από τη Χρυσή Αυγή, ήταν το σύμβολο της μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Werwolf", που έφτιαξε το 1944 ο γενικός αρχηγός των Ες Ες Heinrich Himmler. Στην Werwolf συμμετείχαν στρατιώτες των Ες Ες, της Νεολαίας Χίτλερ κ.α.. Σε γενικές γραμμές, σκοπός της Werwolf ήταν η πρόκληση σαμποτάζ στις συμμαχικές δυνάμεις που, λίγο πριν την ήττα των ναζί, είχαν καταλάβει γερμανικές περιοχές.

Το σύμβολο αυτό ξαναχρησιμοποιήθηκε από πολιτική οργάνωση, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, από το Μέτωπο Νεολαίας (Junge Front) του γερμανικού ναζιστικού κόμματος VSBD/PdA* (ιδρ. 1971). Το 1982 το ναζιστικό αυτό κόμμα απαγορεύτηκε στη Γερμανία, το ίδιο και η νεολαία του, αλλά και η κάθε είδους πολιτική χρήση του συμβόλου που έφερε, δηλαδή του Wolfsangel.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΑΝ.1987 ΚΑΙ ΙΟΥΛ.1991
  
ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ 3ου ΡΑΙΧ 
ΚΑΤΩ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΤΟ 2011 
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΙΔΑ  ΚΑΙ 
Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ 3ου ΡΑΙΧ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ


ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΤΛΕΡ 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΥΧΟΣ 26 ΜΑΙΟΣ 1987
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος για την κοίμηση του ΑΔΟΛΦΟΥ γραφει
Έχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη εκείνου Έχουμε ανάγκη ζωτική να τιμούμε τους ήρωες της ιδέας μας Έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία να πούμε την αλήθεια , θα την πούμε όσο σκληρό και να είναι το τίμημα. Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε αρεστοί ούτε μας ενδιαφέρει να γίνουμε αποδεκτοί ανάμεσα σ αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό.  «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του εις την γήινη παρουσία Του. 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».
Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».
Το κείμενο καταλήγει: τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στα μαυροκόκκινα λάβαρα , με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!
Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [8 Αυγ. 2007]. Όλο το άρθρο, εδώ.

 Διακόπτουμε για διαφημίσεις υπέροχων ελληνικών CD, για Έλληνες πατριώτες φυσικά, που δεν έχουν καμία σχέση με τον γερμανικό ναζισμό:



Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [7 Οκτ. 2000]
a) "Die Fahne hoch - Das Dritte Reich": Ψηλά τη σημαία, Το τρίτο Ράιχ. b) "SS Division - Hitlerjugend": Μεραρχία Ες Ες, Χιτλερική Νεολαία. c) "Wir fahren gegen England - Gegen Briten und Franzosen": Θα πλεύσουμε
εναντίον της Αγγλίας - Εναντίον των Βρετανών και των Γάλλων. d) "Europäische Freiwillige der Waffen SS": Ευρωπαίοι εθελοντές των Ες Ες. e) "Leibstandarte SS - Adolf Hitler": Σωματοφυλακή Ες Ες - Αδόλφος Χίτλερ.


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ



Περιοδικά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάι.-Ιούν. 2007 & Ιουλ. 2006].

Πάμε να δούμε τώρα πόσο ευαίσθητοι και συμπονετικοί γίνονται οι χρυσαυγίτες, όταν πρόκειται για τους Γερμανούς Ναζί.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Οκτ. 1988  Ιουν-Ιούλ. 2005 

Αυτούς, λοιπόν, που λένε ότι η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε συνέδρια/εκδηλώσεις φασιστικών και ναζιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Μιχαλολιάκος λέει πως τους υποτιμά, δεν τους σέβεται και ότι του ρίχνουν λάσπη.
 Ας μας υποτιμήσει κι εμάς τότε για τη λάσπη που θα του ρίξουμε τώρα.
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση του ιταλικού φασιστικού (έτσι αποκαλούνται και οι ίδιοι) κόμματος "Forza Nuova".

Μιλάνο, 26.05.2010, ομιλία σε εκδήλωση της Forza Nuova. Δείτε την ομιλία, εδώ.

Φυσικά δεν έχουν συμμετάσχει, , μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005] (κλικ για μεγέθυνση).

Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]

Δεν γιορτάζουμε, γιατί ο κόσμος χωρίς τον Χίτλερ είναι απάνθρωπος. Ενώ με τον Χίτλερ θα έσφυζε από ανθρωπιά και καλοσύνη..

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]


Ακολουθεί ένα άρθρο όπου τελικά αποφασίζεται πως οι νικητές είναι οι "πρόγονοί" τους και συνεχίζεται με βασανιστικό σπαραγμό για τον έντιμο(!) αγώνα των Γερμανών ναζί, τις τραγικές απώλειες των στρατιωτών και αξιωματικών τους, για το πόσο άδικα τους φέρθηκαν και την ανάγκη δικαίωσής τους.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Ομολογουμένως, δεν περιμέναμε τόση συμπόνια και ανθρωπιά από όντα που ξεχειλίζουν από ρατσιστικό μίσος και υμνούν γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις. Σίγουρα, ο εβραιομεταναστοφάγος Χρήστος Παππάς, πρέπει να ξόδεψε πολλά χαρτζιλίκια σε χαρτομάντιλα όταν συνέτασσε το άρθρο αυτό.

Μία από τα ίδια και στο περιοδικό της νεολαίας τους "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", όπου επίσης δεν έχουν να γιορτάσουν τίποτα και λοιπά φαιδρά, πένθιμα και συγκινητικά.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Το αποκορύφωμα της δωσιλογικής γερμανοδουλείας.


Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.


Και τότε, τον Μάιο του 2005, που ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφραζε με συγκίνηση την τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα στους αυθεντικούς απόγονους του Χίτλερ, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2005, οι Γερμανοί νεοναζί "συναγωνιστές" του, ξεκινούσαν στο Μόναχο αυτό το "μεγάλο εθνικό επαναστατικό κίνημα" δολοφονώντας με πυροβολισμό στο πρόσωπο έναν Έλληνα μετανάστη, μέσα στο μαγαζί του.
Τον 45χρονο μικροεπιχειρηματία (κλειδαρά) Θοδωρή Βουλγαρίδη.
Ο λόγος; Έκανε το λάθος να είναι αλλοδαπός και να βρίσκεται στη Γερμανία.


Συνεχίζουμε στο ίδιο μήκος κλάματος, δηλαδή με το ετήσιο μνημόσυνο της Χρυσής Αυγής γα την ήττα του αγίου Χίτλερ, τον Μάιο του 1945.
Στο περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", του Μαΐου-Ιουνίου 2007, τα πράγματα αγριεύουν. Ο Χίτλερ ταυτίζεται με τον Λεωνίδα και οι τριακόσιοι Σπαρτιάτες με τους ναζί.
Και λέμε ο "άγιος Χίτλερ", γιατί, όπως θα διαβάσετε στα αρρωστημένα που ακολουθούν, ο Χίτλερ είχε αγιάσει και περιφερόταν επί 40 μέρες σαν σκιά στα ερείπια του Βερολίνου λέγοντας αρλούμπες.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάιος-Ιούνιος 2007]

Για όσους δεν ξέρουν γερμανικά, "Φύρερ ιστ γκεφάλεν" (der Führer ist gefallen) σημαίνει "ο φύρερ (ηγέτης) έπεσε".
Στο κείμενο αριστερά από τη φωτογραφία, όπου ο Χίτλερ χαϊδεύει στο μάγουλο τα ανήλικα παιδάκια της Hitlerjugend, λίγο πριν τα στείλει στη σφαγή: "Μα εγώ του χρόνου θα διαβώ την πύλη [...] με μια ροζέτα του κόμματος στην τσέπη μου κρυμμένη.. κτλ"
Με τη "ροζέτα του κόμματος" που φαντασιώνεται να έχει ο χρυσαυγίτης στην τσέπη του, όταν θα πάει να κάνει τα τρία δυό στο Βερολίνο, εννοεί τη ροζέτα του κόμματος του Χίτλερ "NSDAP".

Ροζέτες του NSDAP με "ελληνικές" σβάστικες

 


Νικος Μιχαλολιακος για το hitler





Ενα ακόμα εξώφυλλο -όπου η Χρυσή Αυγή φέρει και πάλι το γερμανικό σύμβολο "Wolfsangel"- το οποίο κοσμεί ο δωσίλογος, δοτός κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γεώργιος Τσολάκογλου, που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και έγινε πιόνι τους.



Με τη χώρα κατακτημένη και τον λαό της υποδουλωμένο, το "Έντιμη Ειρήνη" μόνο ένας παρανοϊκός, ή ένας γερμανόδουλος προπαγανδιστής θα μπορούσε να το πει.



Γερμενης η Καιαδας Μπασίστας ροκ συγκροτήματος. ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ Σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό σχετικά με τη μουσική που υπηρετεί ανέφερε ότι το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά τη μουσική και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. Η Μουσική είναι η έκφραση κάθε αρρώστου ανθρωπινού μυαλού που θέλει να εκφράσει ότι μήνυμα θέλει.
Κάποιο τραγούδι του συγκροτήματος περιέχει στοίχους με απίστευτες ύβρεις  εναντίον του Ιησού Χριστού και της Εκκλησίας αλλά και επικλήσεις στο Σατανά.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΜΕΝΗ 
ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ


ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ (κατά τα άλλα έξω οι ξένοι) 
Το διπλό πρόσωπο του "Καιάδα" της Χρυσής Αυγής 


ΕΔΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ NAER MATARON: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΓΕΡΜΕΝΗ Η ΚΑΙΑΔΑ -ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ 

ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά!



Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΒΛΙΟ



Η «εξομολόγηση» του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ουσιαστικά ποιήματα ανάμεσα στα οποία διαβάζουμε και το εξής:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

Πηγή: Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/49497#ixzz2MVUgxx7i


 Στο 6ο τεύχος του περιοδικόυ "Χρυσή Αυγή", που εκδόθηκε για τους μήνες Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 1982, βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να αναζητεί τον μυθολογικό τραγόμορφο Πάνα

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Να λοιπόν και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν έχει πάει ως τώρα στο Άγιον Όρος". Επειδή ασφαλώς έψαχνε με τη γκλίτσα του στα βοσκοτόπια της Αρκαδίας τον Μέγα Πάνα.
Και αυτό διότι η αναγέννησις του Ελληνισμού σημαίνει επιστροφή στο 12θεο. Απλά και χριστιανικά.

Πάμε στο ίδιο τεύχος πάλι, σε ένα άρθρο-ωδή στον Παγανισμό, που δεν κολακεύει και τόσο τον Χριστιανισμό:

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Σε ένα άλλο άρθρο υμνείται ο -από χριστιανικής απόψεως- καταραμένος βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός (ο παραβάτης), διότι προσεπάθησε να σταματήσει την χριστιανική παρακμή ανασταίνοντας τους ωραίους Θεούς των Ελλήνων.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο άρθρο "Φωνή από το παρελθόν" υπενθυμίζονται τρεις ημερομηνίες παγανιστικών εορτών, ενώ παράλληλα   λοιδορείται ο Χριστιανισμός.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Ενώ σε ένα άλλο άρθρο, ονόματι "Η Νίκη του Ηλίου" μας πληροφορούν ότι, 2 ημέρες προ των Χριστουγέννων, εορτάζουν την έλευσιν του Υπερβορείου Απόλλωνος.

Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.



Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πως ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988]. Όλο το άρθρο, εδώ.

Στο άρθρο "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα", υμνείται, και δη σε επίπεδο λατρείας, ο Εωσφόρος, που οι δούλοι και οι υποταγμένοι τον λένε Διάβολο και Σατανά και αυτός γελά (...)


Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.



Αδέλφια μας Αλβανοί

Το τεύχος 8 του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» (Οκτώβριος 1986) μας ενημερώνει για την φυλετική ταύτιση Ελλήνων και Αλβανών! Μία ταύτιση που σύμφωνα με το άρθρο είναι ... ακλόνητη. Μάλιστα «αλβανοποιούνται» μέχρι και ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο Ιουλιανός, ο Βελισάριος, ο Κολοκοτρώνης και άλλοι. Μία άποψη που ταυτίζεται με τις σκληρότερες απόψεις του Αλβανικού σωβινισμού. Πώς να απελάσουμε μετά τόσο στενά «αδέλφια» μας; Έξω οι ξένοι, μέσα οι Αλβανοί! Αυτό είναι το σωστό σύνθημα.

Ελληνορθοδοξία, κομμουνιστική θρησκεία

«Σεβόμαστε την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό» λένε τα παπαγαλάκια που ετοιμάζουν κοστούμια για την Βουλή (και την παχυλή κοινοβουλευτική επιδότηση βεβαίως-βεβαίως). Για να δούμε όμως τι έγραφαν, όταν δεν είχαν ανάγκη τις ελληνορθόδοξες ψήφους.
Στο τεύχος 37 (Ιούλιος 1988) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» σε ιδεολογικό ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Η Άρια θρησκευτικότητα» αναλύεται η θέση της οργάνωσης για τον Παγανισμό και τον Χριστιανισμό. Το άρθρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια: «Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου. Στον παγανισμό επιβιώνει η αρχαία θρησκεία με την αρχέγονη της αγνότητα, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τις εορτές, τους μύθους και μία διαρκή και γόνιμη επαφή με τη φύση».
Σπεύσατε λοιπόν να πυκνώσετε τις τάξεις της «πατρώας» θρησκείας.
Όσο για τον Χριστιανισμό, η απόφαση είναι καταδικαστική: «Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των «καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας».
Ας τα διαβάσουν αυτά μερικοί «ελληνορθόδοξοι»  για να ξεστραβωθούν.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! 

 ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ...ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΧΑΛΗΤΑ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Για τα "γκομενικά" της κόρης του  παραίτησε εκλεγμένο Βουλευτή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits