Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μεγάλη Μακεδονία" μέχρι τον Όλυμπο ονειρεύονται οι Σκοπιανοί.

μνημείο των Σκοπιανών όπου διακρίνεται μέχρι που ονειρεύονται την ψευδομακεδονία τους
Tα καραγκιοζέ μνημεία και τα καρναβάλια των Σκοπιανών συνεχίζονται χωρίς φραγμούς και όρια,οι τύποι το χουν πιστέψει,έχουν πλάτες μεγάλες αλλά πάνω απ όλα δεν σταματούν τον αγώνα τους όσο και αν είναι ψεύτικος και αισχρός,το θέμα είναι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση τι κάνει; Παραδίδεται ανευ όρων και ξεπουλάει τα πάντα,στην Μακεδονία θα κόλλωνε. 
Δείτε στην φωτό μνημείο των Σκοπιανών όπου διακρίνεται μέχρι που ονειρεύονται την ψευδομακεδονία τους οι γυφτοσκοπιανοί!Μέχρι την Χαλκιδική και τον Όλυμπο φτάνει το σχέδιο τους όπως αναγράφεται σε γρανιτένιο μνημείο για τους δήθεν πεσόντες που θυσίασαν την ζωή τους για την δημιουργία του "μακεδονικού κράτους απο το 1994 ως το 1999!
Ο σκοπιανός δήμαρχος Τόνι Τραϊκόφσκι κάνει λόγο για κομμάτι της ιστορίας της «Μακεδονίας» και ηρωοποιεί όλους εκείνους που προσπάθησαν να καπηλευτούν με τον χειρότερο τρόπο την Ελλάδα. Αυτή είναι η ιστορική κληρονομιά που θέλει ο ίδιος να αφήσει στις μελλοντικές γενιές των Σκοπίων. Η κλεμμένη ιστορία της Ελλάδας, το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας, το δικό μας κλεμμένο αστέρι της Βεργίνας. Φτωχοί μέχρι και σήμερα από ιστορία και πολιτισμό, μαθημένοι να   ζουν ως βάρβαροι, κάνουν σχέδια επεκτατισμού, κάνουν σχέδια να αποσχίσουν κομμάτια Ελληνικού εδάφους. Αναίσχυντα και προκλητικά ο Σκοπιανός Δήμαρχος δηλώνει πως θα τοποθετήσει και άλλου τέτοιου είδους μνημεία, σε διάφορες περιοχές της χώρας του.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ................Στο συνέδριο της Ν.Δ  ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε δημόσια για συμφωνία σε ένα όνομα για κάθε χρήση που δεν θα θίγει την ελληνικότητα της ελληνικής Μακεδονίας.  Επειδή ελληνικά γνωρίζουμε καλά και με την Μακεδονία δεν αφήνουμε να παίξει κανείς, ρωτάμε αυτό που προκύπτει ως ερώτημα μετά τα λεγόμενα Σαμαρά όπως θα δείτε και στο βίντεο Κύριε Σαμαρά ποιά είναι η "άλλη Μακεδονία" εκτός απο την "ελληνική" σύμφωνα με τα λεγόμενα σας;  Κανένας τους δεν άκουσε τα λόγια του πρωθυπουργού ο οποίος θυμίζουμε οτι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρόφαση το Σκοπιανό!  η Μακεδονία είναι Ελλάδα, τελεία και παύλα, εσείς;
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits