Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!



Αποκαλύπτική Συνέντευξη του Στρατηγού Αυφαντή στον Μάκη Βραχιολίδη.
Τα Κύρια Σημεία:
»Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων κοσμοκρατόρων-σιωνιστών.
»Θέλουν να δημιουργήσουν το “Κράτος της Κωνσταντινουπόλεως” με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό.
»Και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως!  Πριν από ένα ενάμισι χρόνο σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την τουρκική κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το νέο κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα.
»Πριν από 8-10 χρόνια είχε δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο ένας χάρτης για το ποιο έπρεπε να είναι το κράτος των Σκοπίων. Εκείνος ο χάρτης ήταν η “Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής”. Είχε τα Σκόπια, την Ελληνική  Μακεδονία, ολόκληρη τη Χαλκιδική και ένα κομμάτι της νοτίου Βουλγαρίας, και Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
»Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο  “Μεγάλο Ισραήλ”. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη. Γι’ αυτό γίνεται ο πόλεμος στη Συρία, για να ενωθεί το Ισραήλ με τη Συρία και το Ιράκ. Και μαζί με την Κρήτη και την Κύπρο, να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ.  Στο σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ πλήρως το Ελληνικό έθνος! Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες! Γι’ αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια.
 «Εάν πάς στο Ισραήλ και καθίσεις σ’ ένα δημόσιο χώρο, σ’ ένα τραπέζι κι αρχίσεις να ρωτάς “από πού είσαι εσύ ή εσύ;” , θα βρεθούν μερικοί που θα σου πουν “από τη Θεσσαλονίκη”. Και αν τους ρωτήσεις, “πώς και βρίσκεσαι εδώ κι όχι στη Θεσσαλονίκη;”, οι Ισραηλινοί θα σου απαντήσουν: “Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πάμε, θα πάμε όμως”. Είναι προγραμματισμένα όλα από τους Εβραίους κύριε Βραχιολίδη. Ο κόσμος κοιμάται.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, την Πατρίδα μας δεν τη διοίκησε Έλληνας.
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ»
»Το κεφάλαιο πρώτα ήλεγξε τα κόμματα της αντιπολιτεύσως, όλη την Αριστερά δηλαδή αλλά και τη Χρυσή Αυγή και μετά ΕΠΕΛΕΞΕ την κυβέρνηση για να επιβάλει τα μέτρα.  Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει κόμμα πατριωτικό στην βουλή; Δεν υπάρχει κύριε Βραχιολίδη….
»Αντέδρασε όμως έντονα η Χρυσή Αυγή. Έγιναν και επεισόδια μέσα στη Βουλή.
Αϋφαντής: Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Και οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν ως «πουρίμ», ως άλλοθι για να περάσουν από τη Βουλή τον αντιρατσιστικό νόμο που είναι υπέρ των αλλοδαπών και παράλληλα φίμωση για τον ελληνικό λαό. 
 »Ο Κουβέλης έβαλε  στο ΚΙΣ τα ακίνητα των συγγενών και των φίλων του, ώστε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του κ. Κουβέλη δεν πληρώνουν φόρο στο ελληνικό κράτος! Γι’ αυτό κ. Κουβέλης έφυγε από την κυβέρνηση. Διότι με ανοιχτή επιστολή μου το έθετα αυτό το ζήτημα και τον προκαλούσα. Οπότε έφυγε από την κυβέρνηση για να μην τον παίρνουν άλλο τα σκάγια. 
Ο κ. Κουβέλης όμως έφυγε από την κυβέρνηση και για έναν ακόμη λόγο: διότι δεν πέρασε ο αντιρατσιστικός νόμος για τον οποίο κατέβαλε έντονες προσπάθειες, για λογαριασμό των Εβραίων.
 
»Ο Σαμαράς δεν ξέρω αν είναι Έλληνας! … η Πηνελόπη Δέλτα ήταν Εβραία, δεν ήταν Ελληνίδα. Κι από ‘κει έχει… ελληνικό αίμα κι ο Σαμαράς.  Γιατί όμως ήταν τόσο ένθερμος Ελληνίδα; …Η Πηνελόπη Δέλτα μεγάλωσε στην Ελλάδα, εθαύμασε τον λαό αυτό και τον υπηρέτησε. … το κατεστημένο, τους Εβραίους εκείνους που δεν το υπηρετούν αλλά υπηρετούν τον ελληνικό λαό, τους βάζουν στην άκρη.OΛΗ  η συνέντευξη εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits