Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ti να περιμένουμε απο το νέο ...Τρίο στο ΥΕΘΑ ;


Υπάρχει μια παλιά και σοφή ρήση ...Η ομάδα που τραβά δεν την αλλάζεις ! Αλλά αν τυχόν κάνεις λάθος δεν το συνεχίζεις αλλά το αλλάζεις!
 Ο Βενιζέλος ήταν ο μοναδικός ΥΕΘΑ που άκουγε Αξιωματικό και έβγαζε σπυράκια αφού τορπίλισε τα πάντα, το έργο του συνεχίστηκε  από τον  ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτη που προσπάθησε σε όλους τους τόνους να δείξει ότι τον χωρίζει ταξικό μίσος από τους Αξιωματικούς !


( Για την δράση του κυρίου Μπεγλίτη και ειδικά στις μεταθέσεις-αποσπάσεις των ιδιωτών στο Στράτευμα- κόντρα στις υποδείξεις και στις αναφορές των Διοικητών σχηματισμών θα επανέλθουμε με έγγραφα λίαν συντόμως ! )

Όταν τοποθετήθηκε ο Αβραμόπουλος ενώ οι Στρατιωτικοί  ήταν κουμπωμένοι αποδείχθηκε ότι μπορούν άνετα να συνεργαστούν...Τα αποτελέσματα γνωστά ,αλλαγή νοοτροπίας ,ασκήσεις και ανέβασμα ηθικού στο Στράτευμα ...Το γιατί δεν επανήλθε μυστήριο και λάθος για εμάς του Σαμαρά

Δεν θα αναφερθώ στον Υπηρεσιακό ΥΕΘΑ Φραγκούλη  γιατί θα ήταν άδικο να κριθεί για 30 ημέρες αν και θα έπρεπε !

Σήμερα πάντως έχουμε ένα νέο  Τρίο που θα παίζει από αύριο στο ΥΕΘΑ το τι χορό θα το δούμε ...Εδώ όμως θα προσπαθήσουμε να ακτινογραφήσουμε τους Πολιτικούς ...γιατί ο Πολιτικός ελέγχεται από το λαό και το Στρατό ειδικά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας !

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος Δημοσιογράφος με πολλές κουβέντες χωρίς ουσία ...Σκληρός στα Εθνικά Θέματα αλλά μόνο στις ανακοινώσεις και στα κανάλια ,δεν έχει αντιμετωπίσει κρίση ,αγχώνεται εύκολα και αυτό είναι άμεσα εμφανές από το μάτι και το αυτί ενός ειδικού !

Θα δούμε πως θα αντιδράσει στην πρώτη κρίση που θα είναι σίγουρα τις επόμενες ημέρες και  ... επιφυλασσόμαστε 

Για τον Υφυπουργό Ναύαρχο να θυμηθούμε ότι είναι επιλογή του Βενιζέλου ( έχει υπογράψει και την παραλαβή του Παπανικολή )για να μπορεί να ελέγξει το )ΥΕΘΑ αλλά η προϊστορία του Α/ΓΕΝ με τους γάμους στο ΑΒΕΡΩΦ και την πορνοστάρ στις Στρατιωτικές Μονάδες μόνο καλό δεν είναι...

Να άλλαξε τώρα που είναι και πολιτικός δεν το νομίζω ...Χρειάζεται και τι ψήφους για την επόμενη φορά 

Για τον  Υφυπουργό Στρατηγό Καράμπελα επειδή τον ξέρω δεν θέλω να πιστέψω ότι θα προσπαθήσει να το παίξει Α/ΓΕΕΘΑ, δεν υπήρξε ποτέ και δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι τον έδιωξαν λόγω κομματικών και λοιπών ...

Να δούμε πως θα αντιδράσει και προπαντός ποιος θα είναι ο ρόλος του...Ελπίζουμε να συνεργασθούνε όσο το δυνατόν γρηγορότερα !
Τα θέματα πολλά και δύσκολα και έχουμε και καλοκαίρι !!!

Δεν ξέρουμε τι θα περιμένουμε από το νέο Τρίο στο ΥΕΘΑ μόνο να μην το πληρώσουμε και μάλιστα εις βάρος των συμφερόντων της Πατρίδος μας !
 Οψόμεθα 
Βετεράνος

www.trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits