Τρίτη 9 Απριλίου 2013

H ΣΕΛΙΔΑ 427 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, .ΜΙΣΘΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

  Στη χώρα που βασιλεύουν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης των ελεγχόμενων ΜΜΕ , αυτοί που υπέγραψαν Κυβερνάνε .......κι αυτός που είπε όχι και μίλησε για διαπραγμάτευση βρέθηκε στο περιθώριο 

Άλλαξε ο δικομματισμός κι’ έγραψε το… ΦΕΚ αλλιώς για την “αμαρτωλή” σελίδα 427 του μνημονίου.

Πλήρης δικαίωση Καρατζαφέρη για την αποχώρησή του από τη βιαστική και “αμετάφραστη” άνευ όρων παράδοση – υπογραφή από Σαμαρά και Βενιζέλο στη Μέρκελ.  Από την πρώτη στιγμή της εισόδους του στο σχήμα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε σαφές τις αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές του σε Παπαδήμο και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εθνική κυριαρχία, όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, πάταξη της λαθρομετανάστευσης και όχι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αποτέλεσαν για το Γιώργο Καρατζαφέρη τους απαράβατους όρους. Ακόμα όμως πιο σαφές ήτανε το μήνυμα Καρατζαφέρη κατά την έξοδό του και αποχώρηση από το σχήμα των υποταγμένων που υπέγραψαν ότι τους δόθηκε σε όποια μορφή παραβιάζοντας όλες τις κόκκινες γραμμές του Καρατζαφέρη και ταυτόχρονα του ελληνικού λαού.
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ 427 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits