Άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής προστίθενται στη λίστα αυτών, που πήγαν στο γκισέ της Βουλής για να διευκολυνθούν, παίρνοντας άτοκα δάνεια!
Μετά την πρώτη φουρνιά – Η. Παναγιώταρος, Δ. Κουκούτσης, Ν. Μίχος, Κ. Μπαρμπαρούσης και Χ. Αλεξόπουλος-, αλλά δύο αντισυστηματικά πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής αιτήθηκαν και έλαβαν από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής 10.000 με 15.000 ευρώ. Αυτά είναι ο πρώην «γαμπρός» του Ν. Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος  και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος.
Οι δόσεις για το άτοκο δάνειο παρακρατούνται από την βουλευτική τους αποζημίωση για την επόμενη τετραετία, χωρίς να επιβαρύνονται με τόκους,  όπως συμβαίνει για όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
Κι όλα αυτά, την ώρα που οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος στρέφονταν κατά των προνομιακών όρων των δανείων στους βουλευτές, το αφορολόγητο και τη βουλευτική αποζημίωση! Ειδικά ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταθέσει πέντε ερωτήματα σχετικά με τα προνόμια των βουλευτών και το «σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του». Οι ομοϊδεάτες και συναγωνιστές του έκαναν λοιπόν, αυτά που κατηγορούσαν!