Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στέλνουν πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν παρέλαση στην εθνική επέτειο της Τουρκίας


Δώρο στον Ερντογάν: Έλληνες πιλότοι , υπάλληλοι σε Τουρκική παρέλαση !!!

Εκρηκτικές αντιδράσεις στη Πολεμική Αεροπορία φέρνουν οι απίστευτες εντολές ταπείνωσης του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων πιλότων που τους αναγκάζουν να "γιορτάζουν" τις Τουρκικές εθνικές επετείους!

Έκοψαν τις παρελάσεις στην Ελλάδα και τους στέλνουν τώρα να κάνουν "παρέλαση" στην Τουρκία , ενώ τους έδωσαν εντολή να μην απογειώσουν τα Ελληνικά μαχητικά επειδή γιόρταζαν οι Τούρκοι !!!



Στόχος ο εξευτελισμός του πατριωτικού φρονήματος.

Απόλυτη σιωπή τηρεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την καινοφανή κατάσταση που εξελίχθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, κλήθηκαν να μην απογειώσουν τα μαχητικά αεροσκάφη που επιχειρούν για την προστασία των Εθνικών συνόρων της χώρας στο Ανατολικό Αιγαίο.


Aπαγόρευσαν δηλαδή στους πιλότους της Π.Α. να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας επειδή γιόρταζαν οι Τούρκοι !!!

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε στους πιλότους των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών να επιχειρήσουν ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, λόγω εορτής στην Τουρκία! Αφήνοντας επιχειρησιακά εντελώς ακάλυπτο ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα!

Κλίμα απόλυτης δυσαρέσκειας επικρατεί στις τάξεις των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, από τις εθνικά σκανδαλώδεις εντολές που δίνονται να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη μεταξύ 6 και 10 μιλίων!



_________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ_________

Με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών οι Έλληνες πιλότοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στον εθνικό εορτασμό της ίδρυσης της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης από τον Κεμάλ Ατατούρκ που καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου του 1921, όταν τα ελληνικά στρατεύματα έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για την διατήρηση των εστιών των Ελλήνων στην Μικρά Ασία!

Η δεύτερη εορτή είναι η «γιορτή του παιδιού» (Cocuk Bayrami) η οποία είναι αφιερωμένη «στο μέλλον του τουρκικού Έθνους»!

Πως είναι δυνατόν οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών που επιδίδονται σε σχεδόν καθημερινές αερομαχίες στο Αιγαίο με τους Τούρκους ρισκάροντας την ίδια τους τη ζωή να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Τουρκικής εθνικής επετείου !!!

Η σκανδαλώδης αυτή εντολή αγγίζει τα όρια της Εθνικής προδοσίας !

Μετά απο τα απίστευτα αυτά νέα δεδομένα , δώδεκα αξιωματικοί, πιλότοι έχουν ήδη συμπληρώσει τις παραιτήσεις τους προκειμένου να τις καταθέσουν τις επόμενες ημέρες , αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε την απεμπόληση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Θα παραιτηθούμε αφού δεν μπορούμε να προβούμε σε παραβίαση των εντολών, αλλά δεν θα αφήσουμε τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν στο ελληνικό Αιγαίο».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits