Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο Μάκης Βορίδης Συνήγορος… Του Εκδότη Του Συστημικού Ακροδεξιού “Στόχου”…!


Ο Μάκης Βορίδης είναι συνήγορος υπεράσπισης του εκδότη της Συστημικής ακροδεξιάς και αστικής ιμπεριαλιστικής εφημερίδας «ΣΤΟΧΟΣ», Σάββα Χατζηπαρασκευά σε έφεσή του εναντίον πρωτόδικης καταδίκης του για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης. Μάλιστα, παρών στο δικαστήριο ήταν κι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, του οποίου η μόνη επίσημη ιδιότητα από τη στιγμή που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής είναι αυτή του δικηγόρου-φίλου του Αντώνη Σαμαρά…!

Μετά τις 20/9/2012, όταν δικαστήριο της Αθήνας καταδίκασε σε ποινή 10 μηνών τον εκδότη του ακροδεξιού «Στόχου» Σάββα Χατζηπαρασκευά, για επανειλημμένη συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον 2 μελών του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, δικάστηκε την Παρασκευή 12/4/2013 στο Εφετείο Αθήνας, η έφεση που έκανε ο εκδότης.

Κατά την πρόσφατη εκδίκαση της έφεσης: Προς έκπληξη του ακροατηρίου, ως συνήγορος υπεράσπισης του απόντος για άλλη μια φορά κατηγορουμένου εκδότη, εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ο κυβερνητικός (και τέως του ΛΑ.Ο.Σ.-Καρατζαφέρη) βουλευτής και πρώην Υπουργός Μάκης Βορίδης, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας, στην δικαστική αίθουσα και μάλιστα στα έδρανα των συνηγόρων φρόντιζε να κάνει αισθητή την παρουσία του ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και γνωστός για τα ακροδεξιά του αισθήματα Φαήλος Κρανιδιώτης.

Chrisi_Avgi_Logo.svg

Τυχαία η άριστη σχέση “ΣΤΟΧΟΥ”, δηλαδή Σάββα Χατζηπαρασκευά και Μάκη Βορίδη…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαία, η παρουσία του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Έφεση του “ΣΤΟΧΟΥ”, δηλαδή του Σάββα Χατζηπαρασκευά…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαία, η άριστη σχέση μεταξύ Μάκη Βορίδη και του Μέγα Κωλοτούμπα Νίκου Μιχαλολιάκου…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαίο γεγονός, ότι ο Μάκης Βορίκης και ο Μέγας Κωλοτούμπας υπήρξαν αμφότεροι αρχηγοί της Νεολαίας “Ε.Π.ΕΝ.”…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαίο το γεγονός ότι ο Μάκης Βορίδης και ο Μέγας Κωλοτούμπας Νίκος Μιχαλολιάκος, έκαναν απίστευτες Συστημικές πολιτικές πιρουέτες και ιδεολογικές κωλοτούμπες…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαίο γεγονός, ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος καταδίκασε την ενέργεια μελών της “Χρυσής Αυγής” που απεκάλεσαν ‘προδότη’ τον Μάκη Βορίδη…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Τυχαίο γεγονός ότι ο “ΣΤΟΧΟΣ”, αποτελεί λιβανιστήρι… του Συστημικού Ακροδεξιού Αστούλη, Φαρισαίου και Μέγα Κωλοτούμπα Νίκου Μιχαλολιάκου…; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ…!

Αυτά επί του παρόντος για να καταλάβετε τί πολιτικάντικα παιχνίδια…, παίζονται πίσω από τις πλάτες των ανύποπτων ελλήνων πατριωτών, εθνικιστών, αλλά και εν γένει του ελληνικού λαού…!


 http://gr.altermedia.info/?p=19392

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits