Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

του Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου

        Τη συμμετοχή μας σ αυτή την Κυβέρνηση την ονομάζουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αυτό άλλωστε ζητούσαμε από το 2008 για να μη χρειαστεί να ματώσει ο Ελληνικός λαός. 

Δεν δώσαμε ποτέ και σε κανέναν λευκή επιταγή , αυτό φαίνεται από τα παρακάτω αλλά και απ τις επιστολές του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς στη Λευκή βίβλο.  

 Η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ  ΕΔΩ







Οπως φαίνεται στο βίντεο από το Φεβρουάριο του 2009  προειδοποιήσαμε στη βουλή ότι η κρίση που έρχεται είναι πολύ μεγάλη, θα υποφέρουν οι Έλληνες και ότι αν δεν πάμε όλοι μαζί δεν βγαίνουμε από αυτή την κρίση. 
Αν μας είχαν ακούσει, δεν θα είχαμε φτάσει σ αυτή την κατάσταση. 

Μακάρι να είχαν κι άλλοι το θάρρος να συμμετάσχουν. Όσοι περισσότεροι συμμετείχαν τόσο θετικότερα θα ήταν τα αποτελέσματα για την Πατρίδα μας.

Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011
       Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
      Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:
      •     Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
      •     Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
      •     Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
      •     Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών. 



    
Παρακάτω Οι κόκκινες γραμμές του Γιώργου Καρατζαφέρη και η επιστολή προς τον πρωθυπουργό που δυστυχώς δεν τηρήθηκαν.  
Μετά την αποδοχή της πρότασης του Γ. Καρατζαφέρη για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. από τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέτει τις κόκκινες γραμμές, οι οποίες γίνονται και αυτές αποδεκτές.
  1. Να μη καταργηθούν οι Γ.Γ. Μακεδονίας &Θράκης και Β. Αιγαίου.
  2. Να μη καταργηθεί το ΙΓΜΕ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ).
  3. Ανακήρυξη της ΑΟΖ.
  4. ΟΧΙ στο κόψιμο του 13ου – 14ου μισθού και στο ψαλίδισμα των επικουρικών συντάξεων.
  5. Μείωση του μη μισθολογικού κόστους.Η πρόταση του Καρατζαφέρη έχει, ως εξής, τα ένσημα να μη τα πληρώνει ο εργοδότης, αλλά να ενσωματώνονται μέσα στο μισθό. Εάν στο τέλος του μήνα, ο εργαζόμενος δεν πάει το χαρτί από την τράπεζα ότι πλήρωσε τα ένσημά του ο εργοδότης δεν θα μπορεί να τον πληρώσει, με ποινή φυλακίσεως 10 χρόνια. Άρα, λοιπόν, για να πληρωθεί, πρέπει να έχει πάει χαρτί ότι πλήρωσε την εισφορά του. Άρα, αυτομάτως μηδενίζεται η εισφοροδιαφυγή!
  6. Απαραίτητη η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για τους λαθρομετανάστες που βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό.
  7. Ανασχηματισμός και μικρότερος αριθμός προσώπων στη κυβέρνηση.
  8. Καμιά συνομιλία με τους ακραίους των Σκοπίων.

Εκτός από τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο Καρατζαφέρης και έγιναν αποδεκτές, ο πρόεδρος μας είχε στείλει μια επιστολή στον Παπαδήμο, πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Με λίγα λόγια τι περιλαμβάνει η επιστολή:
  • Κατά τις διαπραγματεύσεις με τη τρόικα τίποτα δε θα δεχθούμε (άμεσα ή έμμεσα) που θα έχει επιπτώσεις στα εθνικά μας θέματα ή στη μείωση της αμυντικής ικανότητας του χώρου Ελλάδος – Κύπρου.
  • Δε συζητάμε κανένα θέμα που δεν αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης τόσο κατά τη συμφωνία της 26-27 Οκτωβρίου 2011, όσο και κατά τις συζητήσεις της Συνόδου Κορυφής των αρχών Δεκεμβρίου 2011. (π.χ. 13ος-14ος μισθός)
  • Όχι σε σκληρότερους ή εκβιαστηκότερους όρους.
  • Πάγωμα των τιμών.
  • Δεν θα πρέπει να ενδώσουμε στη παράδοση και στην υποθήκευση των ενεργειακών μας πόρων, των τυχόν στρατηγικών πρώτων υλών της επικράτειάς μας, ή την εθνική μας γης ή ακόμη την εκποίηση ή διάλυση οργανισμών εθνικού ενδιαφέροντος (π.χ. ΙΓΜΕ)
  • Άρση όλων των αντικηνίτρων στην παραγωγική, βιομηχανική και εξαγωγική διαδικασία του τόπου.
  • Διαπραγμάτευση του κουρέματος του δημόσιου χρέους και του επιτοκίου δανεισμού.

  Κύριοι στόχοι μας:
•     Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
     
•   Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης  στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
     
•     Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και ΤΕΛΟΣ
•     ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητούν όλοι σήμερα. Γιατί όμως σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
            ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝεΝεΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ και του Ομπαμα, Οι  οποίοι τελικά είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρουν ένα δάνειο το όποιο θα πάει σε τοκογλύφους και τραπεζίτες και μόνο. Έδωσαν γη και ύδωρ δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδικήσουν τίποτα.
            
ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 
Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
  1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.
    2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.
    3. Πέτυχε να ποινικοποιηθει  η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
    4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .
    5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.
   6. Καταψήφισε και παγώσαμε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
   7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
      Τα παραπάνω είναι Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο, άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

Οσον αφορά την πρόταση Παπαδημου για να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση τις κρίσεις και υποθέσεις όλων αυτών που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα . Ο Παπαδήμος δεν ήταν απλά τραπεζίτης αλλά υποδιευθυντής στην Τράπεζα της Ευρώπης άρα πολύ κάλος γνώστης των παιχνιδιών που παίζονται εις βάρος της χώρας μας . Εκτίμηση μου είναι ότι και σ αυτή την επιλογή πάλι δικαιώθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρότεινε έναν δικό τους άνθρωπο για να αποφύγουμε τα χειρότερα που ζούμε στις μέρες μας με τα Κάπιταλ Κοντρόλ 
 Αν ο Παπαδημος δεν φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων και της καταγωγής του δεν θ απολογηθεί αυτός που τον πρότεινε αλλά ο ίδιος ο Παπαδημος ο όποιος είχε την ευκαιρία του απέναντι στον λαό και την Πατρίδα.να κάνει το πατριωτικό του καθήκον. Και τέλος θυμίζω ότι τους Τούρκους με όργανα δικά τους, τους πολεμήσαμε, Αρματολούς και Κλέφτες που τους είχαν εξοπλίσει και εκπαιδεύσει οι ίδιοι.................. 

Στο φινάλε ο Καρατζαφέρης έκανε μια πρόταση ας πρότειναν οι άλλοι κάποιον άλλον , αλλά οι άλλοι λούφαξαν στο πεζοδρόμιο σφύριζαν αδιάφορα και μάζευαν ψήφους εκ του ασφαλούς λαϊκίζοντας και δημαγωγώντας........... Επίσης όταν μπήκε στην Κυβέρνηση πέρα από τους καταστροφικούς Νόμους που ακύρωσε επ ωφελεία του λαού και της Πατρίδος , όπως η κατασκευή του τζαμιού και η κατάργηση του Αντιρατσιστικού νόμου , που σήμερα πέρασαν και τα δυο γιατί ο Πατριωτικός παρεμβατισμός μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία , ήταν συνέχεια απέναντι στο σύστημα από τις πρώτες μέρες  , ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits