Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ άμα λάχει ναούμ...


Ελλην Φορολογούμενος
Άμα αρπάξεις ένα σαλαμάκι από το ράφι του σουπερμάρκετ  λέγεται κλοπή εις βαθμόν φταίσματος και… χραπ στο γκσντάνι, τον τσακώνεις ένα μηναρέ (ουάν μόνθ ιν πρίζον , για να καταλαβαίνουν και οι απόφοιτοι του γιουνιβέρσιτυ οφ Πούτσεστερ – κενσιανοί ή μη !)

Άμα γραπώσεις 100 – 200 χιλιάδες  ευρά ...........

λέγεται χορηγία εις βαθμόν πλημμελήματος και την έχεις μπούδρα, δηλαδίς τίποτας , άντε καμιά κομματική επίπληξης , καμιά αναρτησούλα σε κάνα κολομπλόγκ και πεντακαθαρίδης.
Άμα τσακώσεις 10 εκατ. λέγεται …πεξαίρεσις. Συμφωνούντος το λοιπόν εισαγγελέως και ανακριτού εξέρχεσαι απ’ την ανάκριση. Πας στη βουλή στα τακίμια σου, λες το παραμύθι , ετοιμάζει ο πρόεδρας τσι βουλής πιτροπή και άμα δεις εσύ δικαστήριο φέξε μου και γλύστρισα ξαναΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ ένεκα ο νόμος περί εφτύνης των υπουργώνε !!!!
Άμα τσακώσεις 100 εκατομμύρια λέγεται κατάχρα εμπιστοσύνης με κακούργημα, να πούμε, και τέλος πάντων η δίκη αναβάλλεται εις τον αιώνα τον άπαντα και εξέρχεσαι με βούλεμα.
Άμα τσακώσεις 500 εκατομμύρια λέγεται σύμβασις και δέχεσαι συγχαρητήρια τσιμπάς κανά ΟΠΑΠ και καμιά ΔΕΚΟ δώρο !!!
Κι άμα μπλεχτείς με τα δις και με τα τρις λέγεται εξαγωγή συναλλάγματος και… χραπ, παίρνεις το παράσημο.
Φρι Ακις (ελληνιστή λεφτερια στον Άκη) τον δικό μας Άκη αυτόν που λατρέψαμε , αυτόν που εκλέξαμε , ΝΑΙ αυτόν που μας κορόιδεψε ΝΑΙ ΡΕ αυτόν που μας έκλεψε , βγάλτε τον ΕΞΩ  - δεν αντέχει τόση σαπίλα το σωφρονιστικό κατάστημα …ρεεεε
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits