Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Καρατζαφερης για ΝΔ «Είμαι από εκείνους που είχα τύχη με τα κορίτσια και δεν χρειάστηκε να πάω μικρός σε μπουρδ..., θα πάω τώρα;»

Επιθετικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στη ΝΔ, εξαπολύοντας παράλληλα προσωπική επίθεση στον Α. Σαμαρά.Ο Γ. Καραταζαφέρης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι θα είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε ότι πολλά στελέχη του ΛΑΟΣ κατέρχονται στις εκλογές με τους συνδυασμούς άλλων υποψηφίων και θα στηριχθούν αναλόγως από τους ψηφοφόρους και το κόμμα.
Στην ερώτηση όμως εάν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ν.Δ. εξέπληξε τους πάντες λέγοντας “εγώ δεν πήγα στα κορίτσια όταν ήμουν μικρός, δεν θα πάω στα γεράματα σε μπουρ...”
Μάλιστα επιτέθηκε και στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι έχουν συνυπηρετήσει στην ευρωβουλή με τον ίδιο είναι μαχητικός και τον Α. Σαμαρά να λάμπει δια της απουσίας του, ενώ σε ό,τι αφορά στο σήμερα τόνισε πως ο πρωθυπουργός δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκτελεί τις προσταγές της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits