Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή του Γιάννη Κορδά στο σύνδεσμο διαιτητών για τα έκτροπα του αγώνα στο Λιδωρίκη


 "Θέλω να πιστεύω ότι ο Σύνδεσμος, έστω και καθυστερημένα θα συνεδριάσει και θα λάβει τις κατάλληλες για την περίσταση αποφάσεις."


 Να συνεδριάσει άμεσα για τα έκτροπα στο Λιδωρίκι με τον τραυματισμό του διαιτητή από παίχτη της γηπεδούχου ζητά από το Σύνδεσμο Διαιτητών ο Τέως Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. Φωκίδος

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κε Πρόεδρε
Ως μέλος του Συνδέσμου, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση, μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα στην έγκριτο εφημερίδα της Φωκίδας (Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Τρίτη 1 Φεβ 2011 Αρ. Φύλλου 1147), να στηλιτεύσω την αδράνεια του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών προς το μέλος του και δει τον Διαιτητή και άξιο μέλος του κοινωνικού συνόλου Καραγιάννη Στυλιανό.
Πρέπει να θυμίσω στον Πρόεδρο του Συνδέσμου τα κάτωθι:

1ον Το Σάββατο το βράδυ έπρεπε να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Αετός Λιδωρικίου - Κεχαγιάς εις βάρος του συναδέλφου Διαιτητή από Αστυνομικό (Ποδοσφαιριστή), ο οποίος ως ταύρος εν υαλοπωλείο επιτέθηκε και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον ανωτέρω Διαιτητή, ο οποίος το ίδιο βράδυ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας με πονοκεφάλους και ζαλάδες, όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα Αστυνομικά όργανα υπάρχουν για την προστασία και μόνο του Έλληνα πολίτη και όχι εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά τους και την εξουσία που τους παρέχει το Σύνταγμα των Ελλήνων, να συμπεριφέρονται με τέτοιου είδους ενέργειες, προσβάλλοντας όχι μόνο το σύνολο των Αστυνομικών αλλά και την προσωπικότητα των συνανθρώπων τους, θέτοντας την σωματική και ψυχική υγεία του εν λόγω Διαιτητή σε άμεσο κίνδυνο.

2ον Ας θυμηθεί τι έπραξε κάποτε ο Σύνδεσμος, όταν και ο ίδιος αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση, χωρίς όμως να τραυματιστεί, παρά μόνο ο υαλοκαθαριστήρας του οχήματός του.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Σύνδεσμος, έστω και καθυστερημένα θα συνεδριάσει και θα λάβει τις κατάλληλες για την περίσταση αποφάσεις.

Μετά τιμής Κορδάς Ιωάννης
Τέως Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits