Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών (!!!), μπροστά στην πολυκατοικία μας»!


kairidhs

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙΡΙΔΗ

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στην σκοπιανή εφημερίδα «Utrinski Vesnik», ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και  Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, Δημήτριος Καιρίδης, όπως τονίζει με έμφαση η δημοσιογράφος Μιρκίτσα Πόποβις, ανέφερε επί λέξει πως «ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών (!!!), μπροστά στην πολυκατοικία μας»! 

Στην συνέχεια είπε ότι, «το πρόβλημα με το όνομα και η ιστορία, δεν πρέπει να επηρεάζουν τις πολιτικές σχέσεις των δύο χωρών, τις ανταλλαγές και την ακαδημαϊκή συνεργασία, μεταξύ της «Μακεδονίας» (!) και της Ελλάδος»!
Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς την κ. Υπουργό Παιδείας, δια βίου μαθήσεως και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου και ερωτά:
1. Εχει λάβει γνώση το Υπουργείο, της σίγουρα απίστευτης αυτής συνεντεύξεως, του καθηγητού του Πανεπιστημίου Μακεδονία, στην ανωτέρω σκοπιανή εφημερίδα; Πώς τοποθετείται το Υπουργείο και αν συμφωνεί με αυτές τις απόψεις;
2. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο, για να συνετίσει τον ανωτέρω καθηγητή, ώστε να αντιληφθεί ότι, μισθοδοτείται από τον ιδρώτα των Ελλήνων (αγρίως) φορολογουμένων πολιτών, που δεν του «ανέθεσαν», να καθυβρίζει τους Σκοπιανούς, με το πλέον άθλιο τρόπο, την Μακεδονία μας και τον Μ. Αλέξανδρο, κάνοντάς τους να πανηγυρίζουν; Θα κληθεί αρμοδίως;

 http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/2852-l---------------r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits