Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Φωκίδας



Νομαρχιακή Επιτροπή Νόμου Φωκίδος
Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα
Τ.Κ. 33100


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Φωκίδας, στην Ταβέρνα Σχολαρχείο στην Άμφισσα.

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η επίσημη προσκεκλημένη Ουρανία Παπανδρέου Παπαδάκη βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Εύβοιας - Υπεύθυνη του κόμματος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Στο ολιγόλεπτο μήνυμα της στους  παρευρισκόμενους  είπε μεταξύ άλλων ότι όλους μας ενώνει η πατρίδα και θα αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πράξη της Κυβέρνησης που είναι ενάντια στο συμφέρον της Πατρίδος.

Τα δυο μεγάλα κόμματα που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον οικονομικό μαρασμό θα μας βρουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των ΤΕΙ και του Πανεπιστήμιου Στερεάς Ελλάδας.
Κάλεσε όλους σε ενότητα και ομοψυχία και τόνισε ότι για 50 ψήφους θα βγάζαμε κι άλλον Περιφερειακό Σύμβουλο.

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
O Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής και Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κος Γιαννικούλης Χρήστος ευχαρίστησε θερμά την Κα Παπανδρέου για την συμπαράσταση της στα τοπικά θέματα τα οποία έχει προωθήσει με ερωτήσεις στη Βουλή. Όπως είπε έχουν γίνει πάνω από 20 ερωτήσεις επί τοπικών θεμάτων κυρίως για θέματα υγείας που έχει προωθήσει η Νομαρχιακή επιτροπή και η Κα Βουλευτής ανταποκρίθηκε άμεσα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο κος Θωμάς Τουσιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος του Νομού Φθιώτιδος, ο Δήμαρχος Δελφών Κος Νίκος Φουσέκης ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νομαρχιακής για την Βοήθεια και τη στήριξη που παρείχε το κόμμα με την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό του,  αλλά και την κα Βουλευτή για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα του Νομού μας.

Παρόντες ήταν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Πατσαντάρας Χριστόφορος, ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής και πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κος Λέκος Ευθύμιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Φάκος.








Η κα Βουλευτής επισκέφθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου τη Γραβιά και το Πολύδροσο και συζήτησε με τους τοπικούς άρχοντες προβλήματα που αφορούν τη περιοχή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits