Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στου κουφού την πόρτα... Νέα επιστολή των συνταξιούχων ΙΚΑ Άμφισσας προς την Διοίκηση


Απόγνωση και δυσαρέσκεια από την αδιαφορία του Ιδρύματος

Απόγνωση και δυσαρέσκεια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τα συναισθήματα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του ΙΚΑ Άμφισσας.

Με νέα επιστολή τους προς τη Διοίκηση του Ιδρύματος, για ακόμα μία φορά αναφέρουν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως πλέον με την συνδρομή του Εργατικού Κέντρου και των υπολοίπων Εργατικών Σωματείων, θα αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΙΚΑ Άμφισσας, τόσο για την στελέχωση με όλες τις ειδικότητες όσο και για τις ατελείωτες ουρές που σχηματίζονται έξω από τα ιατρεία, αφού δεν επαρκούν οι γιατροί.

Αναλυτικότερα η επιστολή έχει ως εξής:

Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ της Φωκίδας και ειδικότερα της Άμφισσας βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μια απαράδεκτη κατάσταση όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του «ιδρύματός» σας.

Δεν φτάνει που το παράρτημα Άμφισσας δεν είναι στελεχωμένο με γιατρούς (παρ' όλες τις καταγγελίες και τις αναφορές στη Βουλή), πρόσφατα μας «κόψανε» και από το τοπικό ΚΑΠΗ την παθολόγο ιατρό που ερχόταν κάθε Πέμπτη απόγευμα εξυπηρετώντας πληθώρα ασφαλισμένων, υποχρεώνοντας τους έτσι να στήνονται σε ατελείωτες ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ να εξυπηρετούνται, τουλάχιστον αυθημερόν, δεκάδες ασφαλισμένοι, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι.

Γι' αυτή την απαράδεκτη κατάσταση σας καθιστούμε υπεύθυνους για την οργή που θα εισπράξετε από τους συναδέλφους μας.

Η Ένωσή μας, με τα υπόλοιπα Εργατικά Σωματεία και με τη συνδρομή του Εργατικού κέντρου Νομού Φωκίδας, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα των γιατρών του ΙΚΑ Άμφισσας, γιατί εσείς δεν πρόκειται ουδόλως να σκύψετε στα προβλήματά μας.


Για την Ένωση Συνταξιούχων Φωκίδας
Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits