Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ



 
Κάποιος είπε κάποτε ότι :
"...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός..." 
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις.!
 
Y.Γ. 2ον: Νόμος των Μ.Μ.Ε. Όταν κάποιος ή κάτι προβάλλεται εντόνως τότε κάτι "βρωμάει". Ο Λάκης και οι συν αυτώ (Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδάκης, κλπ.) λειτουργούν ως ανακουφιστικές βαλβίδες της αγανάκτησης του λαού. "Να ρε, κάποιος τους τα λέει χύμα" σκέφτεται από τον καναπέ του ο σύγχρονος νεοέλληνας και αδρανεί ακόμη περισσότερο. Όλοι αυτοί είναι γρανάζια του συστήματος!!! Απόδειξη,  ότι τόσα χρόνια που αυτοί τάχα "ωρύονται" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!  
Πραγματική αντίσταση είναι να μην υποκύπτουμε στα μηνύματα των Μ.Μ.Ε. Να μην αγοράζουμε π.χ. διαφημιζόμενα προϊόντα διότι ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε το κόστος των διαφημίσεων. Να μην συμμορφωνόμαστε με καμμία προσταγή: εμβολιασμοί, δάνεια, συλλογή αποδείξεων, πιστοποιημένα προϊόντα "για το καλό μας" κλπ. ΟΛΑ αυτά είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ προκειμένου οι εξουσιαστές να απεργάζονται την περαιτέρω υποδούλωσή μας.
ΦΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 

ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ 24

10445 ΑΘΗΝΑ

ΚΙΝ. 6932855561
ΤΗΛ. 2108311851

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits