Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ " ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "


Το θέμα που αναρτήθηκε στην παρακάτω διεύθυνση και τώρα έχει διαγραφεί είναι ψευδές και ανυπόστατο διότι ο Καθηγητής που αναφέρει το δημοσίευμα είναι Ελληνικής καταγωγής και κατάγεται από Ορεινό χωρίο τη Φωκίδας


Για Περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το διαχειριστή της Σελίδας στο Rumeliotis@hotmail.gr


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ 
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/38.html

1 σχόλιο:

  1. Σας γνωστοποιώ ότι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 38ου Γυμνασίου Αθηνών είναι Έλληνας γεννήθηκε στη Φωκίδα, διδάσκει 27 χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση και υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως αξιωματικός. Ως προς την επιλογή σημαιοφόρου και παραστατών του σχολείου αυτοί δεν καθορίζονται από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κάθε σχολείου αλλά βάσει νομοθεσίας του Κράτους και όπως ο νόμος ορίζει. Καταγγέλλω, λοιπόν, την ανυπόστατη και κακόβουλη συκοφαντική δυσφήμιση και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία υπάρχουν στη Διεύθυνση του 38ου Γυμνασίου.


    Οι καθηγητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 38ου Γυμνασίου Αθηνών καταγγέλλουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το συνάδελφο και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φακούτσο Γεώργιο ως ψευδή και ανυπόστατα. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχουν στη Διεύθυνση του 38ου Γυμνασίου Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits