Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ποιους κοροϊδεύει ο κ. Σαμαράς;

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο λόγος του προέ­δρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, απέναντι στα επιχειρήματα περί «αντιμνημονιακής πολιτι­κής» που αναπτύσσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαράς.

«Ακούω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπο­λιτεύσεως να λέει, ότι θα βασίσει όλη του την κα­μπάνια εναντίον του Μνημονίου. Ο πρώτος που θα μπει μπροστά να διώξουμε την Τρόικα είμαι εγώ, παρ' ό,τι ψήφισα να πάρουμε τα λεφτά, αρ­κεί να μου πει ο κ. Σαμαράς την 1η του μηνός πώς θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.
Εάν έχει τον τρόπο, να μου πει, πώς θα πληρω­θούν οι μισθοί και οι συντάξεις, αύριο το πρωί να διώξουμε την Τρόικα, είναι ξεκάθαρο, να λέμε αλήθειες στον ελληνικό λαό. Μπορεί η Ελλάδα μό­νη της να σιτίσει τους πολί­τες της, μπορεί;
Όχι δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα. Να το ξεκαθαρίσουμε.
Δεν είμαστε κράτος, είμαστε οιωνεί κράτος.
Δεν μπο­ρούμε.
Να φύγει η Τρόικα: Να φύγει η Τρόικα. Να παύσουμε το μνημόνιο;
Να παύσουμε το μνημόνιο. Πώς θα πληρώσουμε μι­σθούς και συντάξεις δεν μας το λέει ο κ. Σαμαράς.

Ευτυχώς όμως τα είπε για αυτόν ο οικονομικός του σύμβουλος από το 1993, ο κ. Βάρδας που είπε σε συνέντευξή του στο «98,4» το Δημοτικό ραδιό­φωνο της Αθήνας, ότι αν ήταν 181 οι ψήφοι και όχι 151, θα ψηφίζαμε. Και αν ήταν Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και όχι το ΠΑΣΟΚ πάλι θα ψηφίζαμε το Μνημόνιο.
Επομένως, λοιπόν, βρισκόμαστε σε μία οικτρά κατάσταση και ουδείς δείχνει τη σοβαρότητα που απαιτείται. Και τι απαιτεί η κατάσταση; Τουλάχι­στον αν μη τι άλλο να μπορούμε τα αστικά κόμμα­τα να συνεννοηθούμε. Και γι' αυτό λέω μια οικου­μενικής αντίληψη κυβέρνηση».

Από τη συνέντευξη του Αρχηγού και πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits