Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Σαμαράς ο «αντιμνημονιακός του αγώνας»…και οι σύγχρονοι «δωσίλογοι»…

Κουβέντες ξεκάθαρες, λόγια σταράτα.

Με μαθηματική ακρίβεια και τεκμηρίωση: 

Η «αντιμνημονιακή» στρατηγική του κ. Σαμαρά είναι συνειδητή επιλογή πτώχευσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε και να το βάλουμε καλά στο μυαλουδάκι μας είναι ότι «πτώχευση» δεν σημαίνει «εκδικούμαι τους κακούς τραπεζίτες», όπως λαϊκίστικα ισχυρίζονται οι «Πεφωτισμένοι» Αλχημιστές του Αρχηγαντώνη.


Πτώχευση σημαίνει: Κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν θα ξαναπάρει μισθό ή σύνταξη! Η Ελλάδα θα καταστεί αυτομάτως ζώνη... πολεμικού ολέθρου. Εμείς και τα παιδιά μας θα ξαναζήσουμε εφιαλτικές μέρες της μετακατοχικής Ελλάδας, περιμένοντας ένα ξεροκόμματο ψωμί και λίγο γάλα με το…δελτίο στα συσσίτια…Κατοχή, πείνα και εξαθλίωση είναι οι συνέπειες όσων πολεμούν το μηχανισμό στήριξης (=δανεισμό) της οικονομίας μας, όσων καταδικάζουν το μνημόνιο, χωρίς να καταθέτουν συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις για το πού θα βρουν τα λεφτά που δεν θα πάρουμε, από τη στιγμή που θα αθετήσουμε τις δεσμεύσεις του μνημονίου.

Συμπέρασμα: Σαμαράς και λαϊκίστικη Αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) είναι οι σύγχρονοι «δωσίλογοι» της Πατρίδας μας στους κερδοσκόπους που έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της...


periothiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits