Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ...


Συναυλία Ιγκλέσιας στα* Κατεχόμενα

Eπιβολή κυρώσεων στον Χούλιο Ιγκλέσιας για τη συναυλία στην κατεχόμε­νη Κερύνεια και την "αναγνώριση" στο ψευδοκράτος

- Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ζητούν από ΚΟΜΙΣΙΟΝ και Ευρωκοινοβούλιο την άμε­ση εφαρμογή της Νομοθεσίας της ΕΕ.
Με τρεις επείγουσες γραπτές παρεμβάσεις τους πέντε βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ζητούν από τον Πρόεδρο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ κ Μπαρόζο, τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής κ. Μπού          ζεκ και την Επιτροπή Αναφορών του Οργάνου αυτού την άμεση επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει η Κοινοτική Νομοθεσία κατά του γνωστού Ισπανού τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέ-σιας, ο οποίος ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι θα παρευρεθεί στις 16 Οκτωβρίου στην Κερύνεια για συναυλία σε ξενοδοχείο το οποίο, όμως, έχει χτισθεί πάνω σε κλεμ­μένη περιουσία Έλληνα πρόσφυγα!
Η επιστολή των 5 βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. (των Κ. Α'ίΒαλιώτη, Η. Πολατίδη, I. Κοραντή, Α. Χρυσανθακόπουλου και Γ. Ανατολάκη) προς τους κορυφαίους παράγοντες της  εί-

«0 γνωστός Ισπανός τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας ανακοίνωσε στο επίσημο site του ότι στις 16/10/2010 θα εμφανισθεί στο κατεχό­μενο τμήμα της Κύπρου, και συγκεκριμένα στην πόλη Κερύνεια, όπου θα δώσει συναυλία στο ξενοδοχείο " ΜΕRΙΤ CRYSTAL CΟVΕ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ  ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
.Η προσπά­θεια του ψευδοκράτους είναι γνωστή: επιχει­ρεί να προσελκύσει καλλιτέχνες όπως την jenifer lopez, Iglesias κ.α., οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν για τη μετάβαση τους το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα και θα πρόσφεραν έτσι ένα είδος "νομιμοποίησης" στο ψευδοκράτος το οποίο Βασίζεται στην φασιστική βία του τουρκικού στρατού κατοχής.
Ως Έλληνες βουλευτές, εκλεγμένοι αντι­πρόσωποι του ελληνικού λαού, παρακαλούμε να εξετασθεί κατά τρόπο επείγοντα η επιβολή κυρώσεων - όπως προβλέπει άλλωστε η Κοι­νοτική Νομοθεσία - σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες πύλες εισόδου και περιφρονούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Με εκτίμηση
Κ. Αϊβαλιώτης Βουλευτής Β Αθηνών Εκπρόσωπος ΛΑ.Ο.Σ.
Η. Πολατίδης Βουλευτής Ν. Σερρών
Γ. Ανατολάκης Βουλευτής Β' Πειραιώς
I. Κοραντής Βουλευτής Επικρατείας
Α.Χρυσανθακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits