Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Διεθνής ενθουσιασμός για την επιτυχία του ΛΑ.Ο.Σ στο Συμβούλιο της Ευρώπης

LAOS Μεγάλος ενθουσιασμός επι­κρατεί ακόμα και ανάμεσα στους φιλέλληνες του εξωτερικού για την επιτυχία που είχε ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο βουλευτής της Β' Αθηνών κ. Αϊβαλιώτης στο Συμβούλιο της Ευρώ­πης όπου κατόρθωσε να διαγράψει τους όρους "Μακεδονία" και "Μακε­δόνικος" από όλα τα έγγραφα του διε­θνούς αυτού Οργάνου.

Μόλις έγινε γνωστή η απάντηση του Γ.Γ. τού Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Γιάγκλαντ προς τον κ. Αϊβαλιώτη και η εντολή για απάλειψη των όρων "Μακεδονία" και "Μακεδόνικος" όταν αναφέρονται στα Σκόπια (όπως ακρι­βώς είχε ζητήσει εγγράφως ο βουλευ­τής του ΛΑ.Ο.Σ.) ο ιστότοπος "ΜΑCEDΟΝΙΑ ΕVIDΕΝCΕ" (που έχει δημιουργηθεί από Γερμανούς φι­λέλληνες και Γερμανούς επιστήμονες αρχαιολόγους και ιστορικούς) πανη­γύρισε το γεγονός, ενώ η κα JΟΑΝΝΑ SCHUELLΕR ("ψυχή" του παραπάνω ιστότοπου) έστειλε ενθουσιώδη επι­στολή στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στην οποία "τον συγχαίρει για την τε­ράστια επιτυχία του" και επαινεί το γεγονός ότι υπάρχουν και κόμματα και "Έλληνες πολιτικοί που δεν παρατά­νε την μάχη για την Μακεδονία". Η κα SCHUELLΕR αναφέρει στον κ. Αϊ­βαλιώτη ότι "μας δώσατε την ευκαιρία να γιορτάσουμε με αυτή την επιτυχία σας" και χαρακτηρίζει "πράξη περη­φάνιας και παλλικαριάς" την αντίδρα­ση του κ. Αϊβαλιώτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης "σε μια περίοδο που κά­ποιοι Έλληνες πολιτικοί φαίνεται να ασχολούνται μόνο με τα της οικονομι­κής κρίσεως .

Η κα SCHUELLΕR καταλήγει λέ­γοντας ότι "η παρέμβαση Αϊβαλιώτη ήταν ένα τεράστιο βήμα εμπρός και μια μεγάλη νίκη που όλοι χρειαζόμα­σταν".

Κατακλύσθηκε το τηλεφωνικό κέ­ντρο του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και του ατελιέ όπου δημιουρ­γείται η «Άλφα ΕΝΑ» από τα τηλεφω­νήματα και τα συγχαρητήρια των Ελλήνων πολιτών που με ανακούφιση πληροφορήθηκαν ότι επί τέλους υπάρ­χουν στο Ευρωκοινoβούλιο πατριωτι­κές φωνές που εν προκειμένω εδικαιώθησαν πλήρως.

                                    Νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Φωκίδος
                            ο Αντιπρόεδρος 
                         Γιαννικούλης Κ.Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits