Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΗ ΓΗ ΣΟΥ (ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ)

Από αυτό το κείμενο μου θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές που κλείσανε το σχολείο τους διαμαρτυρόμενα για την προδοτική και επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Θέλω όμως να προτρέψω και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα. Ήρθε η ώρα η ελληνική νεολαία να πάρει την κατάσταση στα χέρια της....

Οι σημερινοί μαθητές έχουν χίλιους δύο λόγους να μην επιθυμούν να κάνουν μάθημα σε αυτό το σχολείο του Τσίπρα του Γαβρόγλου και του Σόρος. Το σχολείο στις μέρες μας ειδικά έχει γίνει εργαλείο συστηματικής ανθελληνικής νεοταξίτικης προπαγάνδας. Τέτοιο σχολείο νεοταξίτικης κατήχησης να λείπει στα παιδιά κύριοι.
Το να πηγαίνουν τα παιδιά σε ένα σχολείο που σέβεται και προάγει τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και κανένας προδότης δεν μπορεί να τους το στερήσει. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που βλέπω τα νέα παιδιά να ξεσηκώνονται για ένα τόσο σημαντικό εθνικά θέμα.
Νιώθω ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα, ότι αχνοφαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ.
Συνεχίστε τον αγώνα σας παιδιά εξάλλου σε όλες τις επαναστάσεις στην ιστορία πρωτοστατεί η νεολαία που βράζει το αίμα της για το σωστό και το δίκιο.

Κανένας μαθητής στο ανθελληνικό σχολείο που προωθεί η αντίχριστη κυβέρνηση.
Κανένας μαθητής σε τάξη μέχρι να αποσυρθεί η προδοτική συμφωνία των πρεσπών.
Κανένας μαθητής σε τάξη μέχρι να διασφαλιστεί η συμμετοχή του σε ένα σχολείο που θα βασίζεται στο τρίπτυχο πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
Στο τρίπτυχο που κράτησε ζωντανό το έθνος μας ανά τους αιώνες και που τόσο ανάγκη έχουμε την αναβίωση του σήμερα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
 https://www.triklopodia.gr/category/greekempire7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits