Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Μετά απο το παρακάτω δημοσίευμα θα καταλάβετε για ποιων την υγεία και ευρωστία κόπτονται.......

Θέλουν να μας σώσουν λέει από την χρεοκοπία στην οποία οι ίδιοι μας οδήγησαν!

Υποστηρίζουν ότι έκαναν λάθη, από τα οποία όμως βγήκαν «σοφότεροι», άρα και ικανότεροι, για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα!  Κι όμως, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.
Τόσο διαφορετική, που είναι πράγματι να απορεί κανείς, ποιος θεωρεί τον άλλο πιο αφελή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκουσης, ύστερα από ερώτηση πέντε βουλευτών του Λαϊκοΰ Ορθοδόξου Συναγερμοΰ (Ροντουλης, Πολατίδης, Κολοκοτρώνης, Βελόπουλος, Μαρκάκης) όλα τα κόμματα, ΠΛΗΝ ΛΑ.Ο.Σ, έχουν προεξοφλήσει τις κρατικές επιχορηγήσεις τους, μέχρι τουλάχιστον το 2015!

Το πλέον αστείο όμως όλων, είναι το γεγονός ότι οι «αγωνιστές» και «υπερασπιστές» του λαού (!) το κατά τα άλλα λαλίστατο Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, έχει προεισπράξει και αυτό την επιχορήγηση του, ύψους 4,4 εκατ. ευρώ!


Το παραπάνω ντοκουμέντο από την εφημερίδα το Βήμα της 16ης Ιουλίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ.
Αν μη τι άλλο, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός διεκδικεί και σίγουρα έχει καταλάβει μια περίοπτη θέση στο βιβλίο «Γκίνες» των πολιτικών κομμάτων, καθώς όχι μόνο δεν χρωστά σε καμία τράπεζα, αλλά έχει δώσει από πάνω και 1.000.000 ευρώ, για το Ταμείο Στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας!
Και το κυριότερο; 

Ουδείς γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το παρόν, που έχουν πάει τα λεφτά!

Είναι, ή δεν είναι για το βιβλίο «Γκίνες»;

ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Μήπως να δημιουργήσει ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης «Σχολή Εκπαίδευσης Χρηστής Διοίκησης και Διαχείρισης των χρημάτων του Ελληνικού λαου»; Λέμε, μήπως;

Γ. Α. Π: «που πήγαν τα λεφτά»...
'Οταν ο ελληνικός λαός άκουγε προεκλογικά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αναρωτιέται «που πήγαν τα λεφτά», νόμιζε ότι μιλούσε για τα λεφτά του ελληνικού λαού!
Λ-Α-Θ-Ο-Σ!
Η Α1 σήμερα αποκαλύπτει ότι η απορία του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σημερινού υπουργού Εξωτερικών και (επίσης σημερινού) Πρωθυπουργού Γ.Α.Παπανδρέου, αφορούσε στο χρέος του κόμματος του, ύψους 111,8 εκατ. ευρώ!
Γι αυτό αγωνιούσε (και ρωτούσε) «που πήγαν τα λεφτά»! 

Γιατί για τα άλλα, τα κλεμμένα ντε, του ελληνικού λαού, είχε την λύση! Το Δ.Ν.Τ στο οποίο και μας οδήγησε και μάλιστα με βήμα ταχυ!

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. λοιπόν που λόγω της άθλιας οικονομικής πολιτικής που ακολουθησε η Ν.Δ, (βεβαίως, βεβαίως...) «αναγκάσθηκε» να μας οδηγήσει στην πτώχευση, χρωστά στην Αγροτική Τράπεζα το ποσό των 96.800.000 ευρώ. Η «σύμβαση» λήγει «κάπου» στο 2013.
Στην ΜΑRFΙΝ ΒΑΝΚ (συμφερόντων Βγενόπουλου) χρωστά το ποσό των 10.000.000 ευρώ (σ.σ.: εδώ η «σύμβαση» λήγει το 2015), ενώ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (σ.σ.: η «σύμβαση λήγει επίσης το 2015) το ποσό των μόλις 5.000.000 ευρώ.

Συνολικά το «κόμμα της ευθύνης και των έντιμων λύσεων», χρωστά, έχοντας προεξοφλήσει ήδη τις κρατικές επιχορηγήσεις το ποσό των μόλις 111.800.000 ευρώ, ή πιο απλά 111,8 εκατ. ευρώ!

ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Γιατί ο Πρωθυπουργός αντί να αναρωτιέται «που πήγαν τα λεφτά»δεν ζητά από κανένα «πατριωτικό-εκσυγχρονιστικό» στέλεχος του (Βερελή, Άκη, Μαντ... γιατί όχι και Τσουκάτο) καμία «χορηγία»; (δεν είν' κακό, να δίνουμε ιδέες .)



Ν.Δ: «Έχουμε τις λύσεις, δώστε μας τα προβλήματα»...

Ο νεόκοπος Πρόεδρος της Ν.Δ Αντ. Σαμαράς, μέσα στο «μίγμα οικονομικών λΰσεων και προτάσεων» για την ελληνική οικονομία, που με τόση «σβελτάδα» υποκλέπτει από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη και εμφανίζει ως δικές του, μάλλον δεν θα έχει βρει ακόμα το «κατάλληλο μίγμα οικονομικής πολιτικής» που θα λΰσει και το οικονομικό πρόβλημα της Ν.Δ.

Το κόμμα του κ. Σαμαρά, εκτός από «πρωταθλητής» στα «μίγματα» οικονομικών λύσεων για τα προβλήματα της χώρας, αναδεικνύεται και «πρωταθλητής» στο φέσι, αφού σύμφωνα πάντα με την «Λίστα Ραγκουση», η Ν.Δ χρωστά τα περισσότερα, από όλα τα κόμματα, εντός και εκτός Βουλής.

Συγκεκριμένα, η Ν.Δ χρωστά στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μόλις 15.000.000 ευρώ (η σΰμβαση λήγει το 2015) ενώ «γερή σαγονιά» όπως λέει και ο λαός, έχει ρίξει και στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με 105.000.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να πληρωθοΰν «κάποτε» στο 2013.

Συνολικά το κόμμα που «έμαθε» από τα λάθη του παρελθόντος του και είναι πανέτοιμο να αναλάβει την εθνοσωτήρια πορεία για έξοδο από την κρίση, την Τρόϊκα, το Δ.Ν.Τ και ό,τι άλλο... ήθελε προκύψει, οφείλει στα οικονομικά του «εξαπτέρυγα» το ποσό των 120.000.000 ευρώ, δηλαδή 8,2 εκατ. ευρώ περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ!
 ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Προτείνουμε στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη, να κάνει δηλώσεις για «πιθανούς τρόπους εξόδου των κομμάτων από την οικονομική κρίση». Είναι βέβαιο ότι η Ρηγίλλης άμεσα (σε δυο το πολυ τρεις ημέρες) θα εισηγηθεί στον Πρόεδρο Αντώνη ένα νέο «μίγμα οικονομικής πρότασης», το οποίο ο Πρόεδρος θα παρουσιάσει (όπως πάντα) ως δικό του, χαρακτηρίζοντας το (όπως πάντα) την μόνη αξιόπιστη, ρεαλιστική και προ πάντων βιώσιμη λυση, κόντρα στην κρίση που πλήττει τον κοινοβουλευτισμό!

Κ.Κ.Ε: Σφυρίζοντας... «Γερμανικά»
Αλέκα (το θηλυκό του Αλέκου...) μέχρι πότε είπες ότι προεξόφλησες την κρατική επιχορήγηση;
Μέχρι το 2010;
Την πάτησες! Καλά, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Εκτός κι αν... Και γι' αυτό δεν θέλεις τον έλεγχο των οικονομικών του κόμματός σου...
Διότι αν δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε, δεν έχεις λόγο και να τον αρνείσαι.
Είναι ή δεν είναι έτσι; Οπως λέει και λαός τον οποίο υπερασπίζεσαι εργολαβικά, θέλει δεν θέλει την «προστασία» σου: «Καθαρός ουρανός, Γερμανό δεν φοβάται».
Αρνείσαι δεν αρνείσαι πάντως, ο «φοβερός και τρομερός» Ραγκουσης, σου βρήκε και «σε έβγαλε στη φόρα» ότι το Κ.Κ.Ε (σου) χρωστά 4.402,054,29 ευρώ (σ.σ.: Μας παραξενεΰει η τόση λεπτομέρεια! Πρόκειται άραγε για τη γνωστή τυπολατρεία της ΕΤΕ, ή η Αλέκα εκχώρησε το σΰνολο της επιχορήγησης του κόμματος για το 2010, μέχρι και την τελευταία .ρουπία;)
 ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Προτείνουμε στην κεντρική Λιμενάρχη Πειραιά, αυτόκλητη προστάτη των λαϊκών κατακτήσεων, και ισόβια (όπως πάει) Γ.Γ του ΚΚΕ, να διατάξει το Π.Α.ΜΕ να προχωρήσει άμεσα σε κατάληψη της ΕΤΕ, ώστε να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια της πλουτοκρατίας και του Καρατζαφέρη (σ.σ.: δεν κολλάει, αλλά ποιος δίνει σημασία στον Περισσό; Σπόντα να πέσει και ό,τι νάναι...) ενάντια στις λαϊκές κατακτήσεις.
Δεν θα καταλάβει που δεν θα καταλάβει κανένας τι θέλει να πει η Γραμματέας, τουλάχιστον θα γελάσουμε πάλι.!

ΣΣΣΣΥΡΙΖΑ (έκατσε το φέσι)...
Αν νομίζετε ότι η αποκάλυψη Ραγκουση πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 5.000.000.000 ευρώ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (σ.σ.: εδώ το ποσό είναι στρογγυλό), έκανε τον Πρόεδρο Τσίπρα να χάσει τον ύπνο του, κάνετε μέγα λάθος.
Τον Κυβέλη έβαλε στα «μαύρα πανιά», καθώς φοβάται μήπως και η Εθνική του ζητήσει να πληρώσει τα λεφτά «κάποτε» το 2014!
Γιατί, κακά τα ψέματα, όσο ήταν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούσε να βρει άκρη. Τώρα; Χαιρέτα μου τον πλάτανο και Νικολό (ξέρουν εκεί στην Κουμουνδουρου) καρτέρι... ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Δεν υπάρχει. Οταν μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ, τα λόγια είναι περιττά. Εντελώς...

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝ(ΑΝΤ)ΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ
Είναι οι γνωστές οικολογικές ευαισθησίες του Τρεμόπουλου και της παρέας του. Ωστόσο τα έξοδα είναι έξοδα και «μην αναβάλλεις για αΰριο, κάτι που μπορείς να εισπράξεις σήμερα».
Ο Τρεμόπουλος λοιπόν και η παρέα του, έχουν προεξοφλήσει (σ.σ.: ως κόμμα της Ευρωβουλής) την επιχορήγηση ΰψους 800.000 ευρώ που τους αναλογεί από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. (Η σΰμβαση λήγει το 2010)
Βεβαίως σε 100ρικα, καθότι οικολόγοι, δεν θα μπορούσαν να δεχθούν π.χ 500αρικα (είναι μοβ). Άσε που τα 100αρικα, μπορείς να τα μοιράσεις εύκολα και δεν χρειάζεται ο άλλος να .. .έχει «ψηλά» για ρέστα... Ένα σου, ένα μου και... πάει λέγοντας.
Τι κι αν από την ημέρα εισόδου τους στην Ευρωβουλή, έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς έλυσαν όλα τα οικολογικά προβλήματα;
ΠΡΟΤΑΣΗ Α1: Ας κάνει τουλάχιστον μια δήλωση ο Τρεμόπουλος, ή όποιος άλλος ευκαιρεί... Οκτακόσια χιλιάρικα πήραν, τι στο καλό;

(ΣΣΤα κόμματα που δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και χρωστάνε θέλουν να  σώσουν την Ελλάδα , εδώ δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γουμαριών άχυρα μέσα στο σπίτι τους  τι να περιμένουμε απ αυτούς .................................


και 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits