Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚKE ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ! KAI ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...
Μπορεί να επικαλούνται τον "πατριωτισμό" επειδή τους συμφέρουν οι συνθήκες, αλλά οι παροικούντες εν Περισσό είναι αμετανόητοι! Όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν απο τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Χριστόφια, αλλά βγήκαν να τον υπερασπιστούν κιόλας, επικαλούμενοι ότι ο λεγάμενος δέχεται συκοφαντική επίθεση απο το... ΠΑΣΟΚ και τη... ΝΔ! Το ΚουΚουΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Στην πραγματικότητα όλοι γνωρίζουν πως το πραξικόπημα της Χούντας των Αθηνών, που ανέτρεψε τον Μακάριο, έβαλε μπροστά την τουρκική στρατιωτική μηχανή, η οποία με την αμέριστη αγγλοαμερικανική υποστήριξη προώθησε τα σχέδια της κατοχής και διχοτόμησης της Κύπρου από την Τουρκία, μια χώρα - μέλος του ΝΑΤΟ.
» Το ερώτημα είναι: Γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή ξετυλίγεται αυτή η εκστρατεία διαστρέβλωσης σε βάρος του Προέδρου Δ.Χριστόφια και του ΑΚΕΛ; Γιατί ενοχλούνται τόσο πολύ οι πολιτικές δυνάμεις του 'ευρωμονόδρομου' στη χώρα μας, όταν καταδεικνύονται οι ευθύνες των λεγόμενων 'εγγυητριών δυνάμεων'; Έχει αυτό να κάνει με την υποστήριξή τους στο σχέδιο Ανάν και σε παραλλαγές του, που προβλέπουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την επαναφορά του καθεστώτος των 'εγγυητριών δυνάμεων';».


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2010/10/ke-kai.html#ixzz12G3Bxp6D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits