Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
ΤΗΝ 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΩΡΑ 11.00π.μ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Να μη λείψει κανένας!

Μετά την κατάργηση των 13ου και 14ου μισθών (Δώρων), την αύξηση του ΛΑΦΚΑ μέχρι και 10% και την περικοπή του επιδόματος υψηλής ευθύνης, οι μισθοί και οι συντάξεις των Στρατιωτικών έχουν μειωθεί κατά 20% μέχρι σήμερα, επί των συνολικών ετησίων αποδοχών.

Εάν επιβεβαιωθούν και υλοποιηθούν οι πληροφορίες των ΜΜΕ και του Διαδικτύου, σύμφωνα με τις οποίες η Κυβέρνηση, εφαρμόζουσα το Μνημόνιο της Τρόϊκας, θα περικόψει και θα καταργήσει μέρος από τα επιδόματα των εν ενεργεία και τα μερίσματα των Αποστράτων, τότε οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν 30% και πλέον. Και για του λόγου το αληθές το μέρισμα των Αποστράτων, το οποίο έπρεπε να χορηγηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2010, από το Μ.Τ.Σ., δεν έχει χορηγηθεί ακόμη. Μετά τις παλινδρομήσεις χορηγήσεως, απεστάλει έγγραφο από τους αρμοδίους στις Τράπεζες αναστολής του μερίσματος επ΄αόριστον χρόνον, που σημαίνει, ίσως και την κατάργησή του.

Για ακόμη μια φορά, γνωρίζουμε στους αρμόδιους Υπουργούς, ότι τα χρήματα για τα μερίσματα είναι χρήματα των Συνταξιούχων Στρατιωτικών, τα οποία έχουν καταβάλλει καθ΄όλη την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας τους. Η περικοπή ή η κατάργηση του μερίσματος είναι παράνομη και καταχρηστική.

Μετά τα προαναφερθέντα:

* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε Συγκέντρωση των Αποστράτων Στρατιωτικών έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ) για να διαμαρτυρηθούν, την 25η Νοεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ.
* Καλεί τους Αποστράτους Στρατιωτικούς μαζί με τις οικογένειές τους να συγκεντρωθούν έξω από την Πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί της Λεωφ. Μεσογείων, για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συνέβησαν και για όσα πρόκειται να συμβούν εις βάρος μας.
* Φθάνει πια. Τις ρεμούλες, τις διαπλοκές, την διαφθορά και την ανικανότητα των αρμοδίων δεν θα τις πληρώσουμε εμείς. Οι υπεύθυνοι να πάνε στη φυλακή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Πανταζόπουλος Δημήτριος Σταφυλάς Φώτιος
Αντιστράτηγος ε.α. Ταξίαρχος ε.α
.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

* Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου
* Υπουργό Εθνικής Άμυνας – Αναπληρωτή Υπουργό
* Αρχηγούς Κομμάτων
* Αρχηγούς Ε.Δ. και Σ.Α.
* Ενώσεις – Συνδέσμους.
armyalert


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2010/10/blog-post_5558.html#ixzz13dBIwT00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits