Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Υποψηφιου Περιφερειακού συμβούλου με το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου‏

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες.
         
          Η Πατρίδα μας ζει την πιο κρίσιμη και δραματική κατάσταση της Νεώτερης ιστορίας της. Αυτή η κατάσταση οδηγεί τη χώρα μας σε κοινωνική και εθνική αποσύνθεση και στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας απ τους μεταπωλητές της μεταπολίτευσης.

                 Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια ανοχής και αποστασιοποίησης. Έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας , απέναντι στα παιδιά μας που το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο απέναντι στην Πατρίδα μας να αντιδράσουμε, να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας.
       
         Τώρα με τον Καλλικράτη στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδιασμού της περιοχής Στερεάς Ελλάδας μας δίνετε η ευκαιρία για νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την επί ίσοις όροις ανάπτυξη των Νομών της περιφέρειας και με δεδομένο ότι είμαστε ο λιγότερο αναπτυσσόμενος Νομός πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετά οφέλη.

         Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τα κοινά και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να έχουν αποτέλεσμα οι προσδοκίες σας, όπως η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η καταπολέμηση της ανεργίας για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας. 
         Να απαιτήσουμε ένα αξιοπρεπές και ασφαλές οδικό δίκτυο το οποίο θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τον τουρισμό και ν αναπτυχθεί το εμπόριο, να αξιοποιήσουμε το φυσικό μας περιβάλλον και τους αναξιοποίητους ιστορικούς χώρους.
         Να λειτουργήσει η κρατική μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να φτιάξουμε ένα υγιές Σύστημα Υγείας που να εξυπηρετεί άμεσα όλους τους πολίτες του Νομού.
         Να αντιδράσουμε στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στην καταστροφή των δασών μας.
         Για να γίνουν όλα αυτά η σπουδαιότερη προϋπόθεση είναι τα πρόσωπα που θα επιλέξετε να σας εκπροσωπήσουν. Ο Κος Νίκος Παπανδρέου, έχει οργανωτική ικανότητα, έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει τη δύναμη να συγκρουστεί ξανά με τα μεγάλα συμφέροντα, το έχει πράξει στο παρελθόν κλείνοντας τα τσιμέντα Χαλκίδας γιατί ρύπαιναν το περιβάλλον.
       
         Ο Νομός μας είναι ο τελευταίος σε ανάπτυξη στην Ελλάδα. Είναι πρώτος σε τροχαία ατυχήματα σε σχέση με τον πληθυσμό του, εξαιτίας του άθλιου και επικίνδυνου οδικού δικτύου.
        Τα χωριά μας ερήμωσαν, ο πληθυσμός μας γηράσκει κι αντί να δώσουν κίνητρα να μειωθεί η υπογεννητικότητα δίνουν κρατικά επιδόματα σε λαθρομετανάστες. 
        Εργαζόμενοι σε ιδρύματα και υπηρεσίες του Νομού είναι για μήνες απλήρωτοι, τη στιγμή που πληρώνουμε τον 13ο και 14 ο μισθό που μας έκοψαν (4 δις €) για ιατρική περίθαλψη σε λαθρομετανάστες. 
        Μας έφτασαν σε μισθούς και συντάξεις πείνας, θέλουν να εργαζόμαστε ανασφάλιστοι.
        Μας πνίξανε στα χρέη κι αντί να μας ενισχύσουν οικονομικά μας επιβάλλουν δυσβάσταχτους φόρους.
        Αλλοιώνουν την εθνική μας σύνθεση και οντότητα Ελληνοποιούν αθρόα λαθρομετανάστες, αυξάνοντας έτσι την ανεργία και επιβαρύνοντας κι άλλο τα άδεια ταμεία του Κράτους.
        Αυτοί που έχουν την ευθύνη για όλα αυτά έχουν το θράσος και μιλάνε για δημοψήφισμα. Αφού το θέλουν ας γίνει. Η αγανάκτησή σας να γίνει αντίδραση και να μετατραπεί σε αρνητική ψήφο γι αυτούς που σας εξαπάτησαν.
        
        Η ψήφος σας έχει τη δύναμη να πλήξει καίρια το σάπιο κατεστημένο των σκανδάλων , της αδιαφάνειας , της κακοδιαχείρισης και της ατιμωρησίας που αδιαφόρησε επί δεκαετίες για το τόπο μας.    
         Στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων  θα αρχίσουν πάλι τις υποσχέσεις και την παροχολογία προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο σας. Γιατί δεν τα έκαναν τόσα χρόνια που είχαν την εξουσία και τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι θα κάνουν τώρα ότι δεν έπραξαν τα προηγούμενα 37 χρόνια  ;      
        Τιμωρήστε αυτούς που χρησιμοποιούν την εξουσία που τους δώσατε εναντίον σας. Εναντιωθείτε στο κατεστημένο των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης και της υποτέλειας στα Εθνικά μας θέματα που εξευτελίζει διεθνώς την Πατρίδα μας και μας τους ίδιους χαρακτηρίζοντάς μας ως διεφθαρμένους.

         Καμιά ψήφος στα όργανα της παγκοσμιοποίησης και σ αυτούς που τη στηρίζουν
    
        Κάθε ψήφος στους χρισμένους και στους στηριζόμενους απ’ το δικομματισμό, διατηρεί στην εξουσία το αναξιόπιστο κατεστημένο που άδειασε τα κρατικά ταμεία και οδήγησε τη χώρα μας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

         Σας καλώ όλους να γυρίσουμε σελίδα, να φύγουμε απ το στείρο παρελθόν που μόνο ζημίες , υποβάθμιση και ερήμωση έφερε στον τόπο μας.
                                                                                                       Με εκτίμηση
                                                                                           Γιαννικούλης Κ. Χρήστος
                                                                                  Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
                                                                           με το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits