Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Οι Γερμανοί ξαναήλθαν!


Του Συμπολίτη μας Κου Λουκα Κόκκινου

Αγαπητέ αναγνώστη,
Είναι γεγονός ότι γίναμε γερμανική αποικία. Όταν επιστρέψαμε από τη Γερμανία το έτος 1945 και πατήσαμε το ελληνικό χώμα. γονατίσαμε και το φιλάγαμε και κλαίγαμε σαν μικρά παιδιά που με τη βοήθεια του Θεού είχαμε γλιτώσει από αυτά τα κολαστήρια. Είχαμε έναν αρχηγό και μας είπε «Να είσθε υπερήφανοι που δεν προδώσατε την πατρίδα, δεν προδώσατε Έλληνες. Τώρα είμαστε ελεύθεροι και γερμανική μπότα δεν πρόκειται να ξαναπατήσει». Πού να ζούσε τώρα. γιατί τότε ήταν ήδη ηλικιωμένος, για να δει ότι γερμανική μπότα πάτησε πάλι πιο βάρβαρα και για πολλές δεκαετίες. Βρεθήκανε προδότες και την παρέδωσαν αμαχητί οι σπάταλες κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα. Διέπραξαν το χειρότερο έγκλημα εις βάρος των περισσότερων ελλήνων, διότι ένα μέρος περνάει καλά αφού τους έχουν για χειροκροτητές. Γνωρίζουν όλοι οι έλληνες ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και να αδιαφορούν για το λαό.
Άκουσα εις την τηλεόραση ότι ο Γάλλος Πρόεδρος θα μειώσει κατά το 1/5 τους βουλευτές και τους γερουσιαστές. Εσείς οι «Έλληνες Βουλευτές» έπρεπε να έχετε μειωθεί από χρόνια στους 150, και πολλοί είσθε, καθώς και το προσωπικό της Βουλής που είναι συγγενικά σας πρόσωπα, οπότε θα είχαμε το μισό χρέος. Εάν στις επόμενες εκλογές δεν μειωθείτε και συνεχίσετε όπως τώρα, πρέπει να αλλάξετε επωνυμία και από «Βουλή των Ελλήνων» να γίνει «Βουλή των τυράννων».
Και τώρα θα γράψω λίγα λόγια για το θέμα. Προ έτους, το 2016. την Πρωτομαγιά, ξημερώσανε πολλοί εις το σκοπευτήριο της Καισαριανής που σκοτώσανε 200 Έλληνες οι Γερμανοί το 1944. Οι τηλεοράσεις είπαν πολλά καθάκ και ο Τύπος. Φέτος, το 2017, όχι μόνο δεν πάτησε κανείς αλλά ούτε οι εφημερίδες και οι τηλεοράσεις ξανασχολήθηκαν με το ανωτέρω γεγονός. Εσιώπησαν. Τώρα ο Γερμανοί προσπαθούν με το χρήμα να ξεχαστούν τα εγκλήματα που διέπραξαν στην κατοχή.
Δεν ξεχνιούνται διότι υπάρχουν στα μνημεία τα ονόματα.
Όσον αφορά τα κολαστήρια των γερμανικών στρατοπέδων, τα έχουν γράψει οι επιζώντες σε πολλά βιβλία που βρίσκονται εις τις βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα. Εγώ παρέδωσα εις τη Βιβλιοθήκη Άμφισσας 1.300 βιβλία. Προ ετών με κάλεσα εις το Αύκειο και μίλησα για τα φοβερά περιστατικά που γίνανε εις τα στρατόπεδα καθώς και εις το Δημοτικό. Σε άλλα κράτη διδάσκονται εις τα Γυμνάσια τα συμβαίνοντα εις τα στρατόπεδα. Ένας καθηγητής από την Πάρο που διάβασε το βιβλίο μου, μου έστειλε επιστολή την οποία αναφέρω καθώς και την απάντηση που του έστειλα,
Άκουσα εις την τηλεόραση ότι οι Γερμανοί μας επιστρέφουν πρόσφυγες. Κράτησαν τους καλούς και μας στέλνουν τους τρομοκράτες. Σαν αποικία που είμαστε ό,τι θέλουν μας κάνουν.
Είμαι αγανακτισμένος από αυτή την κατάσταση, αγαπητέ αναγνώστη, διότι όλοι οι Έλληνες στην κατοχή βίωσαν την κόλαση του κατακτητή. Χύθηκε πολύ αίμα, λεηλασίες, εμπρησμοί, φυλακίσεις, βασανισμοί, ομηρείες και πείνα που πέθαναν χιλιάδες Έλληνες καθώς και μικρά παιδιά τουμπαναασμένα εις τα πεζοδρόμια της Αθήνας. Τους βουλευτές όλων των κυβερνήσεων και κομμάτων μέχρι σήμερα, αυτά τα γεγονότα που υπέστη ο λαός, δεν τους σογκινούν.
Όταν οι ψυχές σας εις τον άλλο κόσμο ανταμώσουν αυτά τα κατοχικά θύματα πώς θα δικαιολογήσετε την προδοσία, Ασφαλώς θα πείτε «Λάθος κάναμε, μας τύφλωσε το χρήμα να μας συγχωρέσετε». Προπάντων όταν φτάσετε εις τις ψυχές των παιδιών που είχαν πέσει εις το πεζοδρόμιο πρησμένα από την πείνα. Ασφαλώς δεν πρόκειται να σας συγχωρέσουν διότι συνεχίζετε και σήμερα να δημιουργείτε θύματα.     Αυτοκτονίες, ανεργία, πείνα, η νεολαία μας φεύγει εις το εξωτερικό, κλείσιμο επιχειρήσεων, κατασχέσεις... Εσείς όμως συνεχίζετε να χρεώνετε το λαό χωρίς να περιορίζετε τις σπατάλες. Μπαίνετε εις τη Βουλή φτωχοί και βγαίνετε πλούσιοι. Μπαίνετε αδύνατοι και βγαίνετε με ένα σβέρκο καλογερίστικο.
Γιατί δεν προσέχατε από χρόνια το χρέος, να λάβετε μέτρα, περικοπές δαπανών, σπατάλες, μπόνους, αυτοκίνητα τα οποία έχετε ακόμη (είχε είπε ο Πρωθυπουργός ότι θα καταργήσει 750 αυτοκίνητα των βουλευτών), μισθούς προσωπικού Βουλής, που παίρνουν 16 μισθούς, μισθώματα Υπουργείων και άλλων υπηρεσιών... Εσείς αντί να πάρετε τα ανωτέρω μέτρα κάνετε περικοπές συντάξεων, μισθών υπαλλήλων, επιβολή φόρων και γενικά μέτρα εξόντωσης των επαγγελματιών. Ένα νοικοκυριό όταν δεν του φτάνουν τα χρήματα μειώνει τις δαπάνες. Εσείς γιατί δεν τις μειώνετε αλλά αντίθετα τις αυξάνετε; Από το 1981 που άρχισε ο Ανδρέας να χρεώνει το κράτος μέχρι σήμερα ακούμε συχνά μίζες, σπατάλες, μπόνους, σκάνδαλα και άλλα που δεν γνωρίζω και κανένας δεν δικάζεται- Αλλά ασχολείσθε με το ποιος. μαθητής θα πάρει τη σημαία και αν θα κάνουν το πρωί προσευχή.
Μονιάστε, δώστε τα χέρια, γιατί η πατρίδα χάνεται. Κάθε μέρα όλοι σας, χωρίς εξαίρεση, τροφοδοτείτε τα κανάλια με βρισιές πεζοδρομίου οι μεν εναντίον των δε. Δεν λογαριάζετε αν ο κόσμος που υποφέρει τα πάνδεινα σας έχει ξεγράψει. Ας το ακούσουν πρώτα και καλύτερα οι δύο κορυφαίοι αν θέλουν να μείνουν στην ιστορία μας σαν σωτήρες και όχι σαν καταστροφείς.
Γιατί αλλιώς τους περιμένει κάποιος νέος Ζορμπάς, κάποιο νέο Γουδή.


         Άμφισσα, 23/08/2017

                                                                                                            Ευχαριστώ Λουκάς Κόκκινος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits