Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

C.Dedalos

Η δύναμη του Έθνους στηρίζεται στην ίδια του την φυσιολογία. Στηρίζεται στην Φυλετική Λαϊκή Κοινότητα που το απαρτίζει και προσδιορίζει την αδιαπραγμάτευτη και αναντίρρητη μοναδικότητά του στον χάρτη των οργανωμένων χωρών. Αυτή είναι η δύναμη που βαστάει όρθια μια Πολιτεία.

Έθνος σημαίνει Φυλή και Φυλή σημαίνει Έθνος. Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί μια αυθαίρετη τοποθέτηση μιας τάχα αυταρχικής αντίληψης. Είναι η νομοτέλεια της Θείας Ενέργειας που στήριξε επί χρόνους πολλούς την ισορροπία της ανθρώπινης ιστορίας και την πρόοδο του πολιτισμού. Στην Ευρώπη εστιάζονται οι Λευκοί Λαοί όπως ακριβώς στην Ασία οι Κίτρινοι ή στην Αφρική οι Μαύροι.
 
Όποιος πραγματικά νοιάζεται για την προστασία κάθε ανθρώπινης υπάρξεως, είναι σίγουρο ότι θα προασπίσει την διαφορετικότητα των φυλών. Και όποιος νοιάζεται για την επίτευξη των στόχων του Έθνους του, αυτός σίγουρα θα πολεμήσει για να επιτύχει αυτούς τους στόχους μέσα από τις τάξεις των ανθρώπων του Έθνους, δηλαδή μέσα από την δική του Φυλή.
 
Η αίσθηση της υπεροχής και ο ενιαίος κώδικας επικοινωνίας υπήρξαν πάντοτε τα στοιχεία εκείνα που στήριξαν ισχυρές κοινωνίες όσο στάθηκαν αυτές πιστές στο εθνικό τους οικοδόμημα και τη φυλετική τους ταυτότητα. Πραγματικότητα που συναντιέται ισχυρή στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους όπου το Έθνος προσδιορίζει με σαφήνεια την Λαϊκή Κοινότητα ταυτίζοντάς την πλέον με την έννοια της Φυλής ως μοναδικής ζώσας έκφρασης του Κράτους.
 
Όσες φορές αυτή η φυσιολογική τάξη των πραγμάτων ανατράπηκε, όχι απαραίτητα για λόγους κατάληψης αλλά και για λόγους προσάρτησης και απορρόφησης αλλογενών από διάφορα πλανηταρχικά σχήματα, η ανθρωπότητα υπέφερε, τα έθνη και οι λαοί λεηλατήθηκαν και στο τέλος οι γυάλινοι «γίγαντες» διαλύθηκαν.
 
Η Ελλάς αποτελεί το ισχυρότερο παράδειγμα του σεβασμού στον βιολογικό κανόνα της φροντίδας και της συντηρήσεως του μεγάλου σπιτιού που καλείται Έθνος από τους ίδιους τους κατοίκους του, τους ανθρώπους της Ελληνικής Φυλής. Έχουμε διατελέσει κοσμοκράτορες, έχουμε ξεχωρίσει πολιτισμικά, έχουμε σπείρει ελληνικές κοινότητες και τον λόγο του Θεού σε πολλά σημεία του κόσμου και έχουμε ζήσει πολλές καταστροφές. Πάντα όμως ανασηκωνόμασταν και εξακολουθούμε να υπάρχουμε γιατί κρατήσαμε γερά στα χέρια, την καρδιά και το Αίμα μας την Ελληνικότητα και την Ενότητα Έθνους και Φυλής. 
 
 Παράκληση το κατωτέρω κείμενο να το προωθήσετε σ'όλους τους φίλους σας και προπάντων, σ΄όλους τους θολοκουλτουριάριδες,ψευτοπροοδευτικούς, των λοιπών προοδευτικών δυνάμεων,φιλειρηνιστές, υπέρ της αδερφοποίησης των λαών,τους πολυπολιτισμικούς,τους "αντιρατσιστές",τους διεθνιστές και τους απάτριδες ανθέλληνες, όλα αυτά τα φρούτα του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος...
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits