Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΜΟΝΙ .Διαβάστε προσεκτικά και εσείς να είστε ο κριτής!

Το Λεμόνι (Citrus) είναι ένα θαυματουργό προϊόν που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία.
Γιατί δεν γνωρίζουμε γι 'αυτό; Επειδή υπάρχουν εργαστήρια που ενδιαφέρονται να κάνουν μια συνθετική μορφή που θα τους φέρει τεράστια κέρδη.
Μπορείτε να βοηθήσετε τώρα έναν φίλο που έχει ανάγκη, αφήνοντας τον / την γνωρίζουμε ότι ο χυμός λεμονιού είναι ευεργετικός για την πρόληψη της νόσου. Η γεύση του είναι ευχάριστη και δεν παράγει τις φρικιαστικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας.
Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν ενώ αυτό το πολύ φρουρημένο μυστικό κρατιέται, ώστε να μη διακινδυνευτούν οι ευεργετικές μεγάλες εταιρίες;
Όπως γνωρίζετε, η λεμονιά είναι γνωστή για τις ποικιλίες της, τα λεμόνια και λάιμ. Μπορείτε να φάτε τα φρούτα με διάφορους τρόπους: μπορείτε να φάτε τον πολτό, πατήστε το χυμό, την προετοιμασία ποτά, γρανίτες, γλυκά, κλπ. .. Είναι πιστωμένο με πολλές αρετές, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα που προκαλεί στις κύστεις και όγκους.
Το φυτό αυτό είναι μια δοκιμασμένη θεραπεία κατά του καρκίνου όλων των τύπων. Μερικοί λένε ότι είναι πολύ χρήσιμο σε όλες τις παραλλαγές του καρκίνου. Θεωρείται επίσης ως αντί-φάσμα μικροβίων ενάντια στις βακτηριακές μολύνσεις και τους μύκητες, αποτελεσματικό και για τα εσωτερικά παράσιτα και τα σκουλήκια, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση η οποία είναι πάρα πολύ υψηλή, είναι αντικαταθλιπτικό καταπολεμά το άγχος και νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτών των πληροφοριών είναι συναρπαστική: προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων στον κόσμο, λέει ότι μετά από περισσότερα από 20 εργαστηριακά τεστ από το 1970, τα αποσπάσματα αποκάλυψαν ότι: Καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα σε 12 καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, του πνεύμονα και του παγκρέατος. 
Οι ενώσεις αυτού του δέντρου παρουσίασαν ότι είναι 10.000 φορές καλύτερο από το προϊόν αδριαμυκίνη (Adriamycin) ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για χημειοθεραπεία ανά το παγκόσμιο για την επιβράδυνση της αύξησης των καρκινικών κυττάρων.
Και αυτό είναι ακόμα πιο εκπληκτικό: αυτός ο τύπος θεραπείας με εκχύλισμα λεμόνιου  καταστρέφει μόνο κακοήθη καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits