Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Φυλλορροεί συνεχώς η ΝΔουλα. Ένα ακόμα στέλεχος της προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ.

Φυλλορροεί η ΝΔ : Κι άλλο κορυφαίο κομματικό στέλεχός της στον ΛΑΟΣ !
Ο κ. Γιώργος Ζησιμόπουλος ήταν για χρόνια στην Κομματική Οργάνωση Γεωτεχνικών της ΝΔ, είναι κτηνίατρος , έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις της Αγροτικής Τράπεζας ως Διευθυντής,και έχει μια οικογένεια επιστημόνων, αφού η σύζυγός του (με καταγωγή από την Ικαρία) είναι φαρμακοποιός, ο ένας γιος του είναι επίσης φαρμακοποιός και ο άλλος είναι δικηγόρος.
Σε επικοινωνία που είχε με τον Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη , αμέσως μετά την είδηση της διάλυσης της Βουλής, ο κ. Ζησιμόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη ΝΔ και να ενταχθεί στον ΛΑΟΣ , ενώ έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος εκδηλώνοντας και την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Ο κ. Ζησιμόπουλος έχει υπηρετήσει σε πολλές και απαιτητικές θέσεις στη νησιωτική Ελλάδα (Ικαρία κλπ) ,στην Λαμία και αλλού , είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και έχει βοηθήσει με τις επιστημονικές γνώσεις του ως κτηνίατρος την ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου του τόπου μας , ενώ δηλώνει «εντελώς απογοητευμένος από την κατάντια της σημερινής ΝΔ…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits