Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Eπανέρχεται ο ΛΑ.Ο.Σ 2,8% λέει η Μetron Analysis-Για ευρωεκλογές δεν τον εμφάνιζε καθόλου και άγγιξε το 3%!!!!

Όσο πλησιάζουμε στην κάλπη οι δημοσκοπήσεις αρχίζουν όχι μόνο να εμφανίζουν τον ΛΑ.Ο.Σ αλλά κάθε φορά με αυξημένο ποσοστό.Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι όλες οι δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές "έπεσαν" τραγικά έξω με το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά,είναι φαινόμενο που πάντα αντιμετωπίζαμε. 
Γνωρίζουν οι ψευτοσκόποι οτι πλέοντο πραγματικό ποσοστό κινείται όχι μόνο πάνω από 3% αλλά κοντά στο 4,5% όπως προβλέπει η Strategie 21,το think tank των Βρυξελλών που είναι ο μόνος φορέας που πλησίασε το ποσοστό μας στις ευρωεκλογές,όλοι οι άλλοι μας έδιναν απο 0.5 ως 1,2  δείτε ΕΔΩ τα ανάλογα ντοκουμέντα Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και φυσικά πάντα με στοιχεία και συγκρίσεις! 
Δημοσκόπηση της Metron Analysis εμφανίζει τον ΛΑ.Ο.Σ με ποσοστό 2,8% και μάλιστα κάνει και ειδική αναφορά σημειώνοντας ότι επανεμφανίζεται!  
Ας θυμηθούμε όμως τι έδινε η ίδια δημοσκόπηση για τον ΛΑ.Ο.Σ σχετικά με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.Ναι βλέπετε μια χαρά,δεν εμφάνιζε καν τον ΛΑ.Ο.Σ και όμως άγγιξε το 3%! Δείτε το! Πουθενά τότε ο ΛΑ.Ο.Σ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits