Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»
  Λαμία 24 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος . Με πρωτοβουλία της παρατάξεως τού Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδος έχει γίνει πρόταση να συζητηθούν τρία πολύ σοβαρά θέματα :
1.      Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος.
2.      Παραεμπόριο  
3.      Επένδυση "Atalanti Hills"

  Πανεπιστήμιο. Ήδη με πρωτοβουλία τής παράταξης τού Ανεξάρτητου Μετώπου η βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ουρ. Παπανδρέου έχει κάνει ερώτηση στην βουλή χωρίς όμως η απάντηση που πήρε να ξεκαθαρίζει το θέμα .Μετά από αυτό ήδη έχει καταθέσει νέα «επίκαιρη ερώτηση» η οποία θα συζητηθεί εντός των ημερών στην Βουλή. Δυστυχώς στην πρόσκληση του Ανεξάρτητου Μετώπου για από κοινού κατάθεση της επίκαιρης ερώτησης από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων κανένας άλλος βουλευτής από κανένα άλλο κόμμα δεν ανταποκρίθηκε.
Ο συνδυασμός Ανεξάρτητο Μέτωπο έχει ζητήσει την έκδοση σχετικού ψηφίσματος που να ζητάει την διατήρηση και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος , από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ελπίζουμε σ' αυτήν την περίπτωση να υπάρξει θετική ανταπόκριση .
               Παραεμπόριο. Η μεγάλη πληγή του νομίμου εμπορίου, η μάστιγα του εμπορικού κόσμου. Θα απαιτήσουμε από τους αρμοδίους την άμεση εφαρμογή των υφισταμένων νόμων και σ' αυτήν την προσπάθεια, υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων, ζητάμε την συμπαράσταση όλων των συμβούλων όλων των παρατάξεων.
                Atalanti Hills. Η Ελλάδα ζητάει απεγνωσμένα επενδύσεις και η συμπεριφορά του κράτους προς υποψηφίους επενδυτές είναι απαράδεκτη , είναι τριτοκοσμική αν όχι και χειρότερη.
Επιτέλους δώστε απάντηση ! Επιτέλους σταματήστε να φοβάστε και με την συμπεριφορά σας και με την γραφειοκρατία σας να διώχνεται υποψηφίους επενδυτές.
Το " Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος " ζητάει για την περιφέρεια μας : παιδεία, νομιμότητα, ανάπτυξη. Σ' αυτήν την προσπάθεια ζητάει την συμπαράσταση όλων των παρατάξεων .
Την Δευτέρα 28 Μαρτίου όλοι θα τοποθετηθούμε.

                                                                         Θ. Τουσιάδης
                                                                 Περιφερειακός Σύμβουλος
                                                     "Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits