Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ Β.Ε.Α KAI ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ;

ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ Β.Ε.Α KAI ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ;


 ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ !!!
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε επαφές που είχαμε με συναδέλφους για να ανταλλάξουμε τον «πόνο» μας για την στάση πληρωμών του ΒΕΑ και την τεράστια καθυστέρηση (πάνω από 2 χρόνια) απόδοσης του στα παιδιά μας, διαπιστώθηκε ότι... κυκλοφορούν οι παρακάτω πληροφορίες:

1. Υπάρχουν 12.500 ανικανοποίητες αιτήσεις

2. Τα λεφτά των κρατήσεων των εε και εα συναδέλφων, ενώ ανήκουν στα παιδιά μας, τα παίρνει παράνομα το Υπουργείο Οικονομικών.

3. Το ΜΤΣ έχει 4.000.000 για να καλύψει τις ανάγκες του ΒΕΑ για το 2011 και δεν τα δίνει κατά προτεραιότητα, αλλά για να καλύψει καταρχήν τις κατ έξαίρεση (?) αιτήσεις.

4. Από το 2012 ο Δντης του ΜΤΣ, υπολογίζει ότι θα έχει 20.000.000, για την εξυπηρέτηση των ΒΕΑ, δηλαδή αν όλα πάνε καλά, οι 12.500 αιτήσεις θα ικανοποιηθούν σε 12 χρόνια.

Μετά τα παραπάνω προτείνεται όπως, αντί να πηγαίνουμε ένας – ένας για να ενημερωθούμε και για να ακούσουμε όλοι το ίδιο παραμύθι, να πάμε όλοι μαζί παρέα, οργανωμένοι για να κάτσουμε και αν χρειαστεί να κοιμηθούμε εκεί, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι:

1. Όποια λεφτά ανήκουν στο ΒΕΑ και χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς θα επιστραφούν στο ΒΕΑ, οι δε κρατήσεις υπέρ ΒΕΑ, δεν θα χρησιμοποιούνται για κανένα άλλο σκοπό.

2. Οι αιτήσεις θα ικανοποιούνται απόλυτα κατά προτεραιότητα, πλην αποδεδειγμένων σοβαρών λόγων υγείας. Για λόγους διαφάνειας, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΜΤΣ, κατάσταση με τις αιτήσεις κατά χρονολογική σειρά που υποβλήθηκαν.

3. Θα μας δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης των υπαρχουσών αιτήσεων.

Αναμένουμε συμμετοχές από συναδέλφους που έχουν ήδη καταθέσει ή θα καταθέσουν αιτήσεις ΒΕΑ, καθώς και από εκείνους που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουμε το χρόνο της «επίσκεψής» μας στο ΜΤΣ, καθώς και προτάσεις. Για να μην παραπονιόμαστε μεταξύ μας στα τηλέφωνα και στο διαδίκτυο…..

Παρακαλούνται οι αποδέκτες του παρόντος να το προωθήσουν στους συναδέλφους.

Οι ενώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, με κατά την κρίση τους ενέργειες.

Ο Πρόεδρος του ΜΤΣ, στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται μέσω της ιστοσελίδας να μας ενημερώσει, για την ακρίβεια των πληροφοριών του παρόντος.

Πασχάλης Κωνσταντίνος
ΣΣΕ/82
Email paskon@otenet.gr - τηλ. 6948048326- FB Κωνσταντίνος Πασχάλης

http://staratalogia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits