Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ …ΧΟΥΝΤΑΣ ! ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ . Κατά Μάκη Πολλάτο

 Eφημ.Πρώτο θέμα   2/10/2011σελ.46 
Ο Δημοσιογράφος της εφημ. Πρώτου Θέματος κ. Πολλάτος Μάκης στο φύλλο της Κυριακάτικης έκδοσης , ενώ δεν ήταν στην συγκέντρωση παρουσιάζει τα γεγονότα αποφεύγοντας να πει την αλήθεια και προσπαθεί να δώσει στα γεγονότα  μια άλλη όψη που δεν υπάρχει .
Τα συνθήματα που ακούστηκαν κ. Πολλάτε ήταν ( Μπεγλιτη, Οπλίτη πήγαινε στο σπίτι .)
Αυτό τον πείραξε ;
Από πού  βγάλατε εσείς το συμπέρασμα για νοσταλγούς της Χούντας και φιλοβασιλικούς ;
Η  πλειοψηφία των αξιωματικών που ήταν εκεί ήταν κάτω των 55 ετών και αν πάρω παράδειγμα τον εαυτόν μου στην Χούντα ήμουν 8 χρονών !
Μιλάτε κ Πολλάτε γιατί δεν εφαρμόστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο του Πενταγώνου που προβλέπεται για τις  διαδηλώσεις.
Πώς το ξέρετε εσείς το απόρρητο σχέδιο;

 Kαι τι περιμένατε να αρχίσουν να μας πυροβολούν επειδή ζητούσαμε να παραδώσουμε ένα ψήφισμα ; Αυτό θέλετε ;  

 Προσωπικά είμαι εναντίον της εισόδου στο Πεντάγωνο και δεν μπήκα  στον περίβολο, ενώ υπήρχαν από το πρωί  πολίτες, ούτε το επικροτώ ,αλλά δεν είδα όμως να λέτε κάτι για την περιφρόνηση των Αξιωματικών που άλλοι ήρθαν από την Κρήτη ,άλλοι από την Μακεδονία και άλλοι από την Καλαμάτα .

Ήταν τόσο δύσκολο να κατέβει κάποιος  να παραλάβει  μετά  από τόσες ώρες που περιμέναμε  το ψήφισμα αφού εσκεμμένα έλλειπε ο κ. Μπεγλίτης  ;

Μιλάτε για διώξεις ,από πότε αντικαταστήσατε τις Αρχές εσείς και αφού οι κάμερες κάνουν τόσο καλή δουλειά οι δολοφόνοι των παιδιών της Τράπεζας Μαρφίν πού είναι ;

Eίδατε κάποιον από εμάς στην συγκέντρωση να φοράει κουκούλα και να ρίχνει Μολότωφ ; Απλά αγανάκτησαν από την πολύωρη αναμονή και την εντολή να παραδώσουμε στον Αξιωματικό πύλης .

Eνα τζάμι έσπασε από το συνωστισμό!   Eδώ κάηκε η Αθήνα και Εσείς απλά το βουλώνετε και τις ζημιές από τις καταστροφές τις πληρώνομαι όλοι εμείς …

Είμαστε αξιοπρεπείς οικογενειάρχες και δεν είμαστε τραμπούκοι …Αλλά η ανικανότητα των πολιτικών και το θα χρησιμοποιήσω …Βία  του κ. Μπεγλίτη  πού θα  μας οδηγήσει ;

Εσείς  που διαμορφώνετε  γνώμες να προσέχετε τι λέτε και τι γράφετε, γιατί η φτώχια ,απόγνωση και η απελπισία εν αντιθέσει με την χλιδή των πολιτικών  δεν είναι καλός οιωνός ,είναι κρίμα γιατί υπάρχει οργή και μάλιστα συσσωρευμένη !

 Οφείλω  να πω ένα μεγάλο Μπράβο στον  Αρχηγό του ΓΕΣ Κ.Φράγκο Φραγούλη που κατέβηκε και ήρθε στην πύλη, μας άκουσε και μετέφερε το ψήφισμά μας .

Αν είχε γίνει  αυτό από την Αρχή τίποτα δεν θα είχε συμβεί !

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits