Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση εμπόρων στην Αθήνα


Συγκέντρωση εμπόρων στην Αθήνα

Αφίσα για κλειστά καταστήματα. Αφίσα για ανοικτά καταστήματα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σας καλεί να δώσετε το παρόν στην συγκέντρωση που διοργανώνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 16:00 στην πλατεία Μητροπόλεως.
Η κυβέρνηση, καθοδηγούμενη και ανελλιπώς αυτοδιαψευδόμενη, εξακολουθεί να λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των απώτερων στόχων των δανειστών της χώρας αγνοώντας μέχρι και τις στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων.
  • Υιοθετεί επαναλαμβανόμενα, αμφιβόλου αποτελέσματος εισπρακτικά μέτρα που απευθύνονται και πάλι στους ίδιους φορολογούμενους.
  • Περιφρονεί επιδεικτικά προτάσεις των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας ως μοναδικό δρόμο εξόδου από την κρίση.
  • Αρνείται να πατάξει την εμφανή φοροδιαφυγή (παρεμπόριο) μετατρέποντας την μέχρι χθες εντύπωση σε βεβαιότητα είτε της ανικανότητας είτε της ύπαρξης κάποιας υπερσυνοριακής διαχρονικής δέσμευσης, στερώντας έσοδα 9 δις ευρώ από τα κρατικά ταμεία.
  • Στηρίζει με την ακολουθούμενη πολιτική και πρακτική την διαρκή προσπάθεια αφανισμού της μεσαίας τάξης και την κατάλυση του κοινωνικού κράτους.
  • Προκαλεί με την έλλειψη σεβασμού σε αρχές, αξίες και ιδανικά, όπως η εργασία, η περιουσία, η οικογένεια, η αξιοπρέπεια, η ελευθερία και η υπερηφάνεια κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.
Η μοναδική ελπίδα για την χώρα είναι η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα της Οικονομίας. Ο ιδιωτικός τομέας οφείλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις απαραίτητες εξελίξεις, καταδικάζοντας όλες τις πολιτικές που οδήγησαν σαράντα χρόνια τώρα σ’ αυτή την πρωτοφανή κρίση. Η σημερινή πραγματικότητα επιβάλλει την αντιστροφή των μέχρι σήμερα μοντέλων και πρακτικών «ανάπτυξης». Η πραγματική οικονομία είναι η μόνη που μπορεί να παράγει πραγματικό «πλούτο» - μέσω πραγματικών προϊόντων και αγαθών - και όχι εικονικό (φούσκες). Η πραγματική οικονομία είναι η μόνη που μπορεί να στηρίξει τα δημόσια έσοδα και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits