Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Βουλευτή Πασόκ Χ.Μαγκούφη στα ..Τρίκαλα

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Βουλευτή Πασόκ Χ.Μαγκούφη στα ..Τρίκαλα (VIDEO)


Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων τουΠαΣοΚ  Χρήστο Μαγκούφη Οργή λαού σήμερα στα Τρίκαλα καθώς Τρικαλινοί κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης ουσιαστικά μετέτρεψαν την παρέλαση σε μια μεγάλη διαδήλωση ενάντια στην Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Οργισμένο πλήθος γιουχάρισε αρχικά τους πολιτικούς που βρήκαν το θάρρος (… και θράσος σε ορισμένες περιπτώσεις)


να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων, ενώ λιντζαρίστηκε κυριολεκτικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν ο νεαρός που χτύπησε τον Μαγκούφη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην κλούβα των ΜΑΤ προκειμένου να μεταφερθεί στην Α.Δ. Τρικάλων. Το πλήθος εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο, δημιούργησε ανθρώπινο τοίχος μπροστά στην κλούβα και απαίτησε την απελευθέρωση του νεαρού, ενώ όσο περνούσαν τα λεπτά η οργή του κόσμου γινόταν μεγαλύτερη και έριχναν εναντίον των αστυνομικών και της κλούβας από καδρόνια μέχρι καφάσια, καφέδες και ότι άλλο υπήρχε γύρω. Η κλούβα μπόρεσε να διανύσει μόλις 10-15 μέτρα και υπό την πίεση του κόσμου τελικά ο νεαρός απελευθερώθηκε μέσα σε χειροκροτήματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι καίτοι ήταν και ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Χάιδος στην παρέλαση τη μήνη του κόσμου συγκέντρωσε ο Χρ. Μαγκούφης, ίσως και λόγω προκλητικών δηλώσεών του υπέρ της… Κυβερνητικής πολιτικής μέσα στη βδομάδα (στο ΖΥΓΟ).

 

Στην εξέδρα των επισήμων με τιμώμενο πρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη παραβρέθηκαν δύο από τους πέντε Βουλευτές Τρικάλων οι  Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος.

Οι επίσημοι υπό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας  και περικυκλωμένοι από αστυνομικό κλοιό προσήλθαν από την πίσω πλευρά στην εξέδρα των επισήμων αποδοκιμαζόμενοι με τις ιαχές «κλέφτες κλέφτες» φέρτε τα λεφτά που φάγατε πίσω.


Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και μόλις μια άλλη μερίδα κόσμου εισέβαλε 50 μέτρα πιο κάτω στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των επισήμων υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γιώργο Κόκκαλη και αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους επισήμους οι οποί έφυγαν τρέχοντας και πάρα τα αυξημένα μέτρα κατάφεραν να γρονθοκοπήσουν τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη

Να σημειωθεί εδώ οτι όλη την εβδομάδα  ο Βουλευτής Μαγκούφης Χ. προκαλούσε τους πολίτες με δηλώσεις του στον τύπο οτι θα είναι εκεί και όποιος θέλει να πάει να τον ρίξει αυγά και γιαούρτια 

Πριν μια εβδομάδα ο ίδιος Βουλευτής προκάλεσε πάλι τους πολίτες με δηλώσεις του στα ΤΖΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ  ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_6819.html#ixzz1c62yHB8O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits