Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΝΔ: «Ταπεινώνετε τους βουλευτές με τους ελέγχους» ! ...Mωρέ τι μας λές


Βρε μας δουλεύουν και απο πάνω  τα λαμόγια !
ΝΔ: «Ταπεινώνετε τους βουλευτές με τους επιπλέον ελέγχους» ...Σώπα  ρε !!!
Διαφωνεί η Συγγρού με τη διαδικασία έρευνας λογαριασμών στην Ελβετία



 

Για παραπλανητική και ταπεινωτική διαδικασία κάνει λόγο η Ν.Δ. σχετικά με την πρωτοβουλία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών να δώσει συνέχεια στην έρευνα για τυχόν καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία και αντικείμενο έρευνας την περίοδο από το 2007 έως σήμερα.

Η Ν.Δ. που δεν πρόκειται, όπως τονίζει να λάβει μέρος σε μια τέτοια «ταπεινωτική για τη Βουλή» και παραπλανητική διαδικασία, αντιπροτείνει να διερευνηθούν τα «πόθεν έσχες», όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων μετά τη μεταπολίτευση, όπως ήταν η πρόταση του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά εδώ και περίπου δυο χρόνια.


Στην επιστολή, την οποία δημοσιοποιεί το Βήμα, ο Τασούλας αναφέρει, ότι όπως επανειλημμένα ανέφεραν βουλευτές της Ν.Δ. στην Επιτροπή που προεδρεύει ο κ. Αργύρης, το κόμμα έχει απορρίψει, δημόσια και από την πρώτη στιγμή, την πρόταση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκη για τη διαδικασία της αποστολής εξουσιοδοτήσεων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τις τράπεζες της Ελβετίας για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών τους στα πιστωτικά αυτά ιδρύματα.

Σύμφωνα με τον Τασούλα, οι λόγοι που αρνείται η Ν.Δ. είναι προφανείς και υποστηρίζει: «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση. Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς και θα καθιστούσε την Ελλάδα, για μια ακόμη φορά -μετά τις γνωστές δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου περί ''χώρας διεφθαρμένων''- περίγελο του κόσμου.  Ενώ τώρα δεν μας καταντήσατε ...Χωρίς, ταυτόχρονα, να φωτίζει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα».
Γιατί ζορίζεται ο Τασούλας ; ¨ολα στο φώς δεν λέει ο Αρχηγός του ; Πάντως ας ψάξουν λίγο και την θητεία του Τασούλα στο ΥΕΘΑ έχει λαυράκια  ...Γαννιώτικα  και μέσα απο την λίμνη 

http://trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits