Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ράλυ Ακρόπολις - Από την Φωκίδα μοναδική παρουσία του Ε.Β.Ε. Φωκίδας - Τι είπε ο κ. Νικ. Δρόλαπας στη σύσκεψη .







Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012 στη Λαμία για την …επάνοδο του Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στο τόπο που καθιερώθηκε ως αθλητικό γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας , η ΦΩΚΙΔΑ έλαμψε δια της απουσίας της. Δεν εμφανίσθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ , πλην του εκπροσώπου του Ε.Β.Ε. Φωκίδας και Προέδρου των επαγγελματιών Άμφισσας κ. Νικ. Δρόλαπα .
Οι έχοντες τη πρωτοβουλία της προσπάθειας αυτής αναφέρθηκαν στη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει το Ράλλυ κατά τα δύο χρόνια που διοργανώθηκε στη Λαμία και τη μεγάλη σημασία που έχει από τουριστική και οικονομική άποψη η διοργάνωση του Ράλλυ στη περιοχή τους. Επίσης ανέπτυξαν και τους λόγους που κατά τη τελευταία διετία μεταφέρθηκε στο Λουτράκι .
Αμέσως το λόγο έλαβε ο Νίκος Δρόλαπας ο οποίος με μία σύντομη αναδρομή στην επί δεκαετίες επιτυχή διοργάνωση του Ράλλυ στη Φωκίδα αναφέρθηκε στη διατήρηση ως κόρην οφθαλμού των ανεπανάληπτων ειδικών διαδρομών του στις απαιτήσεις των αγώνων , στις νέες υποδομές που μπορούν να διατεθούν όπως η μαρίνα Ιτέας , ούτως ώστε εκεί να λειτουργήσει το Πάρκ Φερμέ , αν παραμείνει στη Λαμία το Σέρβις Πάρκ , σε πλαίσια συνδιοργάνωσης , ως επίσης και στην συντελεσθείσα τα χρόνια αυτά αναβάθμιση των Ξενοδοχειακών και λοιπών υποδομών , ώστε και με την εξεύρεση Χορηγιών από Φορείς του ευρύτερου δημόσιου φορέα και μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής , να υποβληθεί μία πλήρης και δελεαστική πρόταση , ώστε να έχουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα , αφού , το Λουτράκι θα υποβάλει και αυτό πάλι σχετικό φάκελο.


http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9559.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits