Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΛΕΜΕ

 "Ανεξάρτητοι" από πότε ρε παιδιά;

Επί 19 συναπτά έτη και μέχρι χθες ήσασταν μέσα στο κόμμα που ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τον ΟΤΕ στην Γερμανική Τέλεκομ και έκλεισε την βουλή για να παραγραφούν σκάνδαλα. Στο κόμμα που χρέωσε τον Ελληνικό λαό 120 δις μέσα σε 5,5 χρόνια και ευχόταν να υπερψηφιστεί το σχέδιο Ανάν το οποίο ψήφισε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ενώ κατηγορούσε σαν κλέφτες την Κυβέρνηση Σημίτη υπερψήφισε το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών. Στο κόμμα που φυγάδευσε στο εξωτερικό το Χριστοφορακο.

Πως ανεχτήκατε Κύριοι "Ανεξάρτητοι" τον αρχηγό του κόμματος που στηρίζατε τότε να καταθέτει στεφάνι στον σφαγέα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του πόντου Κεμάλ Ατατούρκ;

Πως ανεχτήκατε την Κα Μπενάκη να λέει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ότι: Τα Εθνικά Σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων … 

Το Βίντεο 2007  μιλάει στις καρδιές των Ελληνόψυχων πως δεν έτυχε να μιλήσει τότε στους ¨Ανεξάρτητους";


Εσεις που ήσασταν τότε κύριοι ανεξάρτητοι; Ααααα Ξέχασα...Ήταν τότε που ήσασταν υπουργάρες, τότε που υπήρχε η παρτίδα, τότε που ήσασταν βατοπεδινοί, ήταν τοτε που επεφταν οι μιζες απο τη Μιζενς, συγνώμη Siemens ήθελα να πω.

Μέχρι χθες ακόμα ήσασταν στο κόμμα κόμμα που καλωσόριζε τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, που ψήφισε Λαθρονομοσχέδιο για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και ανέγερση τζαμιού 13 εκατομμυρίων ευρώ (δημοσία δαπάνη) σε περίοδο οικονομικής κρίσης στέλνοντας τον λογαριασμό στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό Μέχρι χθες ψηφίζατε η στηρίζατε το κόμμα που ψήφισε συνθήκες , Σέγκεν , Μααστριχ και Λισαβόνας που παραχωρούσαν Εθνική Κυριαρχία.

 Και ΞΑΦΝΙΚΑ Ω!!!!!!! του θαύματος «χθες» γίνατε ανεξάρτητοι "Πατριώτες".

Ελπίζουμε ο λαός να καταλάβει σύντομα και να απορρίψει τους πρόθυμους που προώθησε η νέα τάξη ως ανάχωμα ανάμεσα στην Νουδούλα και την πατριωτική δεξιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits