Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Με μηνύσεις απειλεί ο Αϊβαλιώτης την Χρυσοβελώνη για την αντίκα

Με μηνύσεις απειλεί ο Αϊβαλιώτης την Χρυσοβελώνη για την αντίκα
Μιλώντας στο BHMA FM η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε πως το Σεπτέμβριο του 2012 είχε καταγγείλει γραπτώςστον πρόεδρο της Βουλής ότι  κάποιος πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες. «Εννοώ πινακίδες που δεν επέτρεπαν τη νόμιμη κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διότι είχα συλλέξει κάποια στοιχεία και δεν υπήρχε αμφιβολία, διότι η καταγγελία μου προς τον πρόεδρο της Βουλής αφορούσε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ είχα δει δύο-τρία», πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, συμπληρώνοντας πως ο βουλευτής στον οποίο ανήκει δεν το αρνιόταν και εμφανιζόταν να επαίρεται γι' αυτό. «Ελεγε ότι προορισμός του ήταν να γίνει ένα αυτοκίνητο-αντίκα, που είναι ανασφάλιστο και για συγκεκριμένη χρήση και έλεγε στον κόσμο ότι αν δεν θέλει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση, να πράξουν αυτό. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση και πάντως όχι για να τα κυκλοφορείς στο δρόμο για τις μετακινήσεις σου, διότι ο νόμος είναι σαφής», πρόσθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη.
Λίγο αργότερα και αφού άρχισαν να δημιουργούνται ψίθυροι ότι πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση ΙΧ πολιτικού προσώπου στο οποίο είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες, έγινε γνωστό, ότι το αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγείλει η κυρία Χρυσοβελώνη ανήκει στον κ. Αϊβαλιώτη και δεν φέρει ψεύτικες πινακίδες, αλλά πινακίδες αντίκας και έχει εδώ και καιρό αποσυρθεί από το πάρκινκ.
Τα λεγόμενα της κυρίας Χρυσοβελώνη, ωστόσο, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στη Βουλή με πολλούς βουλευτές να τονίζουν ότι η συμπεριφορά της βουλευτού των ΑΝΕΛ πλήττει το κύρος της Βουλής σε μια δύσκολη, μάλιστα, στιγμή για τη χώρα και ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις δίχως να υφίστατο και τις ανάλογες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits