Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός αστυνομικός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ελληνοαλβανικά σύνορα



Ένας 43χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με 2 Αλβανούς κακοποιούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και 2 ένοπλών Αλβανών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας.
Νεκροί έπεσαν και οι δύο Αλβανοί.
Ο νεκρός είναι συνοριοφύλακας του συνοριακού σταθμού Πύλης Φλώρινας.
Λίγο πριν τη μια το πρωί, τρεις αστυνομικοί έφτασαν για έλεγχο σε μια καλύβα, σε μια περιοχή στη Φλώρινα.
Η συγκεκριμένη καλύβα, ελέγχεται κάθε φορά από τους συνοριοφύλακες. Κατά την είσοδο του ενός εκ των τριών αστυνομικών μέσα, βρισκόταν ο ένας από τους Αλβανούς τυλιγμένος με μια κουβέρτα. Ο αστυνομικός στρέφει τον φακό προς το μέρος του και του λέει «Αστυνομία, πέρνα έξω».
Εκείνος μίλησε στη μητρική του γλώσσα με έναν ακόμα Αλβανό, ο οποίος βρισκόταν στο βάθος. Ο αστυνομικός τότε γυρνά τον φακό προς το μέρος του και διαπιστώνει ότι κρατούσε καλάσνικοφ. Τότε ο Αλβανός άνοιξε πυρ.
Από τα πυρά τραυματίστηκε ο 43χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν στην ομάδα, πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν Αλβανό. Αμέσως μετά, ο δεύτερος, αψηφώντας τις προσταγές των αστυνομικών προσπάθησε να πιάσει το καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός τα πυρά των αρχών και να καταλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits