Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ


Ε. Παναγοπούλου: Από οικογένεια με προσφορά στην Ορθοδοξία και στον πολιτισμό μας, αποχωρεί από τη ΝΔ και εντάσσεται στον ΛΑΟΣ


Η Ε. Παναγοπούλου ανήκει σε εκείνες τις οικογένειες που έχουν δώσει πολλά στην Ορθοδοξία και στον πολιτισμό αυτού του τόπου : καταξιωμένη καθηγήτρια-φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία κα την Γερμανία και σύζυγος του κορυφαίου Ελληνα θεολόγου και διαπρεπούς Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης Ιωάννη Παναγόπουλου( τον οποίο τόσο πρόωρα έχασε η ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας μας) , έδινε επί 4 περίπου δεκαετίες αγώνα μέσα απο τις τάξεις της ΝΔ. Αποφάσισε να αποχωρήσει και να ενταχθεί στον ΛΑΟΣ "ο οποίος αντιπροσωπεύει απόλυτα όλα αυτά που η ΝΔ έχει πλέον ξεχάσει σήμερα" , όπως δήλωσε μετά από την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Την κ. Παναγοπούλου καλωσόρισε στον ΛΑΟΣ ο Πρόεδρος κ. Καρατζαφέρης και εξήρε "την προσφορά της στον πολιτισμό και την γλώσσα μας καθώς και εκείνη του συζύγου της αείμνηστου πανεπιστημιακού καθηγητή Ι.Παναγόπουλου αλλά και της κόρης τους , της κορυφαίας πιανίστριας Αννας-Βασιλικής Παναγοπούλου που κάνει διεθνή καριέρα ως σολίστ και είναι ιδιαιτέρως γνωστή στην Ευρώπη και ειδικώς στην Γερμανία όπου ζει και διαπρέπει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits