Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Κατέληξε ο σμηναγός Αναστασάκης

Δυσάρεστη εξέλιξη σημειώθηκε στην πορεία της υγείας του σμηναγού Σήφη Αναστασάκη ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από τη σύγκρουση και πτώση των δύο F16 νοτίως της νήσου Χρυσή στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. . Ο άτυχος σμηναγός κατέληξε στις 1:15 τα ξημερώματα.
Ο χειριστής έφερε σοβαρά τραύματα στη λεκάνη και είχε υποβληθεί σε τρείς επεμβάσεις.
Ωστόσο, εξ αιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, είχαν προκληθεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην εγκεφαλική του λειτουργία.
Ο 36χρόνος πιλότος, ο οποίος καταγόταν από την Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.
Εκφράζουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου χειριστή αλλά και σε όλη την ΠΑ που δίνει τον καλύτερο εαυτό της κάθε μέρα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, παρά όλες τις αντίξοες συνθήκες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 Κηδεύτηκε ο Αναστάσιος Μπαλατσούκας
Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα ο 33χρονος σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αναστάσιος Μπαλατσούκας. Εκατοντάδες συμπολίτες. συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του, συνόδευσαν τον 33χρονο στην τελευταία κατοικία του. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Μπεγλίτης, ενώ στεφάνια κατατέθηκαν στην σορό του, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου κ.α.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ELNEWS ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ -ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. (ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ)
(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ 2 ΤΡΟΠΟΥΣ.... ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ SHARE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ...)
(ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ... Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...) elnewsgr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits