Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Σήμερα έδωσαν τα χέρια Παπαδημητρίου-Σάμιος για Κουμπρόγλου


Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η μεταγραφή του Αλέξιου Κουμπρόγλου στον Φωκικό. Ο 20χρονος (14/8/91) ποιυ αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός για 1 χρόνο από τη Δόξα Δράμας.

Συγκεκριμένα, σήμερα συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δόξας Δράμας Θ. Σάμιος με τον Πρόεδρο του Φωκικού Σίμο Παπαδημητρίου και έδωσαν τα χέρια. Ο Φωκικός, τον ευχαριστεί πολύ και εύχεται στη Δόξα Δράμας καλή φετινή πορεία.

Σε επικοινωνία που είχαμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Πρόεδρο του Φωκικού κ. Σίμο Παπαδημητρίου μας είπε:

"Σήμερα ολοκληρώθηκε η τελευταία από 3 σημαντικές μεταγραφές του Φωκικού, Δημητρίου, Νύκταρης και Κουμπρόγλου. Μετά το παζλ των μεταγραφών που συμπλήρωσε ο Φωκικός, η ομάδα επικεντρώνεται στην φετινή πορεία της ομάδας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Πιστεύω πως φέτος ο Φωκικός θα έχει μια πολύ καλύτερη πορεία από τις 2 προηγούμενες χρονιές. Για ακόμα μια φορά ζητάω από τον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνει κάτι καλύτερο για τον Φωκικό".

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στην χθεσινή γιορτή του ποδοσφαίρου όπου συναντήθηκαν οι πρόεδροι και στελέχη ων ομάδων, ο Φωκικός άκουσε τα καλύτερα λόγια για τον Νύκταρη δια στόματος Προέδρου του ΟΦΗ Ν. Μαχλά αλλά και δια στόματος Θ. Σάμιου της Δόξας Δράμας για τον Κουμπρόγλου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits