Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Aνοικτή Επιστολή προς τους πάσης φύσεως κυβερνώντες

Στις 30 Ιουλίου έπεσε ένα ελικόπτερο Απάτσι και οι δύο πιλότοι του σκοτώθηκαν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μαζί με τα συλλυπητήρια του, ευχήθηκε να είναι οι τελευταίοι οι οποίοι πέφτουν κατά την διάρκεια του καθήκοντος.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιώντας λογικό συνειρμό με την παραλαβή ελαττωματικών αεροσκαφών και αρμάτων μάχης από τον Τσοχατζόπουλο του ΠΑΣΟΚ και τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο της Ν.Δ. απευθύνθηκα στον κύριο Πρόεδρο και εξέφρασα τους φόβους μου ότι οι ήρωες αυτοί έπεσαν στον βωμό της απληστίας και όχι του καθήκοντος. Υποσχέθηκα δε ότι εμείς τουλάχιστον δεν θα τους ξεχάσουμε.
Προ ολίγων ημερών έλαβα από τα "Εθνικά Θέματα - Ελλάδα" την επισυναπτόμενη ενημέρωση, η οποία επιβεβαιώνει τους φόβους μου και πολλών άλλων Ελλήνων.

Εάν τα "Εθνικά Θέματα - Ελλάδα" κάνουν λάθος και βιάσθηκαν να μεταδώσουν είδηση η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πρέπει να κριθούν αναλόγως, διότι τέτοιου είδους ανακρίβειες είναι επικίνδυνες.
Αν όμως έχουν δίκιο και η είδηση είναι ακριβής, τότε πρέπει να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και να σαρώσουν όλα αυτά τα τρωκτικά τα οποία ενδεδυμένα με το επίσημο ένδυμα της εξουσίας, αντί για υπηρέτες της πατρίδας έχουν μεταμορφωθεί σε βρικόλακες που πίνουν το αίμα της, σκοτώνοντας τα παιδιά της.
Σε κάθε περίπτωση και λόγω της καταστάσεως στην οποία βρισκόμαστε, η οποία προέρχεται κυρίως από τους κυβερνώντες, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το θέμα αυτό να ξεκαθαριστεί και να δοθούν ουσιαστικές , όχι πολιτικές απαντήσεις.


Κύριοι της εξουσίας.
Ανεχθήκαμε να πλουτίζετε καταστρέφοντας την Πατρίδα
Ανεχθήκαμε να μας εξευτελίζουν καθημερινά οι τούρκοι βιάζοντας το Αιγαίο μας σε ουρανό και θάλασσα.
Ανεχθήκαμε την αδράνεια σας όταν παραμονές εκλογών απεδείχθη ότι οι στρατιώτες μας οι οποίοι συνελήφθησαν αιχμάλωτοι στη Κύπρο από τους τούρκους εξετελέσθησαν ένστολοι. Κατάφορη παραβίαση όλων των κανόνων ανθρωπισμού , πολιτισμού, ανδρείας και διεθνών συνθηκών.
Ανεχόμαστε, ακόμα, να λαμβάνετε μέτρα εξόδου από την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία μας οδηγήσατε, τα οποία είναι αστεία επικίνδυνα και ατελέσφορα, λέγοντας ότι δημιουργείτε μια νέα Ελλάδα.
Ανεχόμαστε, ακόμα, να υποβαθμίζετε δια πράξεων και παραλήψεων την πνευματική τροφή των παιδιών μας και την ιστορική μας πραγματικότητα και μνήμη.
Ανεχόμαστε , ακόμα, την υποβάθμιση των εθνικών μας συμβόλων
Ανεχθήκαμε να παρακολουθήσουμε στην Ελληνική τηλεόραση τον τούρκο να μας χαστουκίζει μιλώντας σαν επικυρίαρχος και να υπόσχεται ότι οι καλές στιγμές μεταξύ Ελλήνων και τούρκων θα επανέλθουν. Το οποίο σημαίνει ότι ονειρεύεται να μας ξανακάνει ραγιάδες του. Ο δε πρωθυπουργός μας να προσέχει πολύ μην και τον στενοχωρήσει. Ανεχθήκαμε την προσπάθεια σας αλλοιώσεως της Εθνικής μας ταυτότητος δια μαζικής απονομής ιθαγενείας σε μουσουλμάνους
Ανεχόμαστε τέλος τα τηλεοπτικά κανάλια μας να αγνοούν τον τεράστιο πολιτιστικό πλούτο μας και να προβάλουν σειρές των εξανθρωπισμένων τεράτων που θέλετε να μας πείσετε ότι είναι φίλοι μας.

Κύριοι ΕΩΣ ΕΔΩ
Απαιτούμε πλήρη διασαφήνιση των αιτιών πτώσεως του ελικοπτέρου της πολεμικής αεροπορίας. Τους προμάχους της αξιοπρέπειας μας και της ελευθερίας μας δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε ή να τους αγνοήσουμε, είτε χρησιμοποιείτε την εποχή για τα μπάνια του λαού ή άλλες αφορμές.
Θυμηθείτε. Παρά τις προσπάθειες της κυρίας Δραγώνα και των περί αυτήν υπάρχουν ακόμα Έλληνες σαν την κυρία Νικοπούλου.

Σπύρος Δενδρινός
Έλληνας Πολίτης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits