Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

3845 / ΦΕΚ 65/2010 ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Σήμερα, δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια της ανοχής, ούτε της αποστασιοποίησης. Έχουμε χρέος, απέναντι στους εαυτούς μας απέναντι στην Πατρίδα μας , απέναντι στα παιδιά μας που το μέλλον τους προμηνύετε αβέβαιο , να αντιδράσουμε. Βγείτε όλοι στους δρόμους ενημερώστε και αφυπνίστε γιατί μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Παρακάτω φαίνονται τα επαχθή οικονομικά μέτρα που υπόγραψε ο Κος Παπακωσταντίνου με τον Κο Προβόπουλο στις 8 Μαΐου 2010 . πάρα τις αντιδράσεις και την καταψήφιση του Νομοσχεδίου γενικώς από ΝΔ ,ΚΚΕ και  ΣΥΡΙΖΑ ,παρά την  καταψήφιση από το ΛΑ.Ο.Σ. όλων των άρθρων που αφορούσαν αυξήσεις Φ.Π.Α., έμμεσων φόρων, πετρελαιοειδών , και την υποβολή προτάσεων που έγιναν απ όλα τα κόμματα το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τ αυτιά του σε όλα όπως συνηθίζουν τα αλαζονικά κόμματα εξουσίας όταν έχουν πάρει την αυτοδυναμία  , δεν άκουσε τίποτα ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ τίποτα ,  γιατί να το κάνει άλλωστε αυτοί θα τα πληρώσουν τα θύματα τους είναι οι μισθωτοί κι οι συνταξιούχοι όπως πάντα. (Δείτε και το σχετικό θέμα εδώ  με αποσπάσματα και πρακτικά της βουλής της 6-5-2010 για την Ενεργοποίηση του Μηχανισμού στήριξης της οικονομίας )

Όταν τον ελληνικό λαό εκπροσωπούν βουτυρομπέδες , ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους , που δεν έχουν πληρώσει γραμμάτιο , ενοίκιο , δόση δανείου η επιταγή από την τσέπη τους και τα έβρισκαν όλα απ το μπαμπά τέτοια αποτελέσματα θα έχουμε  , γιατί ποτέ αυτοί οι άθλιοι εκπρόσωποι του Λαού δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν τον κάματο , τον ιδρώτα και την αγωνία του φτωχού για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σ όλα τα παραπάνω και το σημαντικότερο να ταΐσει την οικογένεια του.


Απ αυτά που θα δείτε παρακάτω θα καταλάβετε ότι οι άχρηστοι οικονομολόγοι που μας έφτασαν ως εδώ ούτε να διαπραγματευτούν δεν είναι άξιοι ότι αντιλαϊκό και φορομπηχτικό μέτρο περιείχε πέρασε χωρίς καμιά αντίδραση .


Ήξεραν την κατάσταση της οικονομίας  κι όμως έφεραν στο πάρα πέντε  (δέκα μέρες πριν τη λήξη ομολογιακού δάνειου 9δις € ) για ψήφιση τη βουλή το Νομοσχέδιο για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια συζήτησης και διαπραγμάτευσης λες και το έκαναν  εσκεμμένα . Για αυτούς ήταν περισσότερο σημαντικό το μεταναστευτικό νομοσχέδιο για ν να προσθέσουν 500.000 άνεργους μετανάστες στον άδειο κουμπαρά του κράτους οξύνοντας έτσι και  το πρόβλημα της ανεργίας , οι πελατειακές σχέσεις ήταν ποιο σημαντικές από τη σωτηρία της οικονομίας....... 

Έχω βαρεθεί να ακούω ασυναρτησίες , από πολιτικούς, δημοσιογράφους, κανάλια,  κόσμο στα καφενεία, παντού.

Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε και που πάμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,  πίνακας 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010.


Έχει τα δημοσιονομικά μέτρα του προγράμματος.
Μέτρα για το 2010.


Δηλαδή από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομμύρια.
Τελειώσαμε;  Όχι βέβαια, έρχεται το 2011.
Το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομμύρια, δηλαδή υπερδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:
Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομμύρια
Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομμύρια.
Και μετά από αυτά έρχεται το 2012.


Ζείτε ακόμα;
Για δείτε τι λέει για το 2012.
Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
Ανάπτυξη θέλετε.
Παρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομμύρια.
Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
Μη καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα  900 εκατομμύρια!!!
Αντέχετε;;
Πάρτε και το 2013
Βλέπετε τι λέει;
ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010!!!
Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει;
Δεν πειράζει.
Υπομονή.
Εσείς οι 500.000 Έλληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το .... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα. Πάμε και σ αυτό.
Προσέξτε τώρα.
Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομμύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 5750 εκατομμυρίων!!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 Δις ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!
Από σήμερα λοιπόν ότι βλακεία ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!
Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, "κρύβοντας" με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
Ε, λοιπόν.
Όσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλεύουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits