Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ..ΧΡΟΝΟΣ ..(οι Ιατρικές υπηρεσίες στο Λιδωρίκι)


...Που ανέλαβε η καινούρια Κυβέρνηση , με τα ..παχιά προεκλογικά λόγια και τα..ελάχιστα μετεκλογικά έργα, πολλά περιμέναμε όλοι μας , γιατί έτσι μας είχαν δώσει να καταλάβουμε , βέβαια κάποιοι διατηρούσαν ..σοβαρές επιφυλάξεις , και δεν έπεσαν έξω..

Πάντως αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας , για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησής μας , είναι ΈΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ , το ότι κατάφερε να μας κάνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ , άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο , κι 'οπως πάμε , αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα , σε λίγο δεν θα αναφέρουμε πόσοι Έλληνες ζουν κάτω απ' το όριο της ..φτώχειας , όοοχι , θα αναφέρουμε πόσοι ζούνε ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΟΡΙΟ , αν..θα υπάρχουν βέβαια ..


Στην παραπάνω φωτογραφία , είναι το Κ.Υ Λιδορικίου , που εξυπηρετεί , όλη σχεδόν τη ...

Δωρίδα , με ελλείψεις βέβαια και προβλήματα , τα 'χουμε πει χίλιες φορές , αλλά ..που να χαμπαριάσουν οι αρμοδιοϋπεύθυνοι , αυτοί το χαβά τους , κι' αντί να βελτιώσουν την κατάσταση τη χειροτέρεψαν . Μετά την ανάληψη των καινούριων κομματικών στελεχών τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άμφισσας , στα πλαίσια της.." βελτίωσης " της περίθαλψης του κοσμάκη , κατάργησαν την αιμοληψία που γινόταν στο Λιδορίκι , έστω περιορισμένα και κάθε Δευτέρα , και τώρα όλοι οι Δωριείς , έχοντες...και μη , για την πιο μικρής αξίας μικροβιολογική εξέταση , πρέπει , έχει δεν,,έχει , να κατέβει στην Άμφισσα , να κάνει την εξέταση , να φύγει και την επομένη ή μεθεπομ΄πενη , ανάλογα με την εξέταση , να ξανακατέβει να πάρει απαντήσεις .

Προσωπικά , για μια εξέταση Χρόνου προθρομβίνης , αξίας 4 ευρώ , κατέβηκα στην Άμφισσα , και θα έπρεπε , λέει , να περιμένω κάποιες ώρες για την απάντηση , ή να ξανακατέβω την επομένη , ευτυχώς η προϊσταμένη κ Παπούλια , δέχτηκε την παράκλησή μου , να τηλεφωνήσω απ' το Λιδορίκι και να μου δώσουν την απάντηση , που ήταν ένα ..νούμερο .


Αυτή , εν ολίγοις , είναι η σημερινή κατάσταση του Κ.Υ , που έιναι χωρίς πολλές ειδικότητες , χωρίς ακτινολογικό εργαστήριο , χωρίς μικροβιολογικό και δεν έχει και οδηγό για την κάλυψη της τρίτης οχτάωρης βάρδιας του ασθενοφόρου , τόοοοσο απλά τα πράγματα , για να μην προχωρήσουμε σε...ανατριχιαστικές λεπτομέρειες..δε βαριέσαι όμως , ποιός ακούει τον έρμο το λαό...


Φαντάζεστε ένα ηλικιωμένο συνταξιούχο του ΟΓΑ , των 300 δηλαδή ευρώ , να έχει ανάγκη για εξετάσεις , ακτινολογικές και μικροβιολογικές ; Δεν θα του φτάσει η σύνταξη για τα..εισιτήρια πάνω κάτω , και όλα αυτά τα παθαίνουμε από Σοσιαλιστική (!) Κύβέρνηση , που θέλει να λέει πως εργλαζεται για το καλό των..χαμηλοσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων , για ...φαντάσου !


Άλλα περιμέναμε , δυστυχώς , και άλλα μας ..έφερε η Κυβέρνηση αυτή , και δεν το..ανεχόμαστε , μετά από 40 χρόνια δουλειάς , να έρχονται κάποιοι που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ...ΕΝΣΗΜΟΥ , να μας κάνουν κουμάντο στην τσέπη , γιατί κάτι τέτοιο συνέβη .


Τίποτα αγαπημένοι μας φίλοι δεν έχει βελτιωθεί , τίποτα δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ , ό,τι γινόταν γίνεται και τώρα και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό , όσο για τα μέτρα που πήραν ; Έτσι τα...βόλευε και παιδί του δημοτικού , εκτός αν θεωρείτα β..άσκηση πολιτικής , η κατάργηση , πριν από 11 μήνες , του Υπουργείου Ναυτιλίας και τώρα τοεπανιδρύουν με άλλο όνομα !! Ελεος !!

Το Υπουργείο Παιδείας δσεν χρειάζεται εκτός απ'τον Υπουργό , αναπληρωτή και Υφυπουργούς , κι' όμως για να...βολευτεί η Φώφη Γεννηματά , φκιάξαμε και ..αναπληρωτή Υπουργό , στο Υπουργείο περιφερειακής Ανάπτυξης δημιούργησαν θέση αναπληρωτή Υπουργού για να ..βολευτεί , ο αποτυχημένος κ. Ξυνίδης , ένας ΔΑΠΑΝΗΡΟΤΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ , ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ...ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΊ Η κ ΜΠΑΤΖΕΛΗ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ...ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ..ΠΕΙΝΑΜΕ ...

Απ' άκρου εις άκρον , η χώρα είναι,,νεκρωμένη , τίποτα δεν λειτουργεί , ο Κρατικός μηχανισμός..χελωνο..περπατάει , αν δεν είναι τελείως ..στάσιμος , κι' αυτοί...χτενίζονται.. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits